- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- за момчета
с много грим като кукли
с лек грим
ееее думата е ваша
Зависи:
1.Ако цели перверзност и да ме предизвика - много грим.
2.Лек грим за ежедневието![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Ми аз съм момиче , ама се пак ще си кажа мнението! Много са ми смешни някви кифли по улиците , дет имат по един тон грим върху себе се! Те са някакси не естествени , изкуствени!!!![]()
a otnosno rozovi drexi i t.n. ????????
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
+1 .. И аз съм момиче.Първоначално написано от -IcE-pRiNcesS-
Животът е адът описан в Библията!
Има 256894864644684 теми по този неизчерпаем от отговори въпрос!
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
op 4akai sq nqkoi kifli ne sa natrufeni....Първоначално написано от -IcE-pRiNcesS-
![]()
kakav e smisala momi4eto da e napravena s 1 ton grim pudri i ocvetiteli i na drugiq den ako se vidqt i nqma grim .... ujasNAI dobre si e estestvenata krasota
![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Мн грим ПФ сам гледат да им се обарне повече внимание все 1 е повече нещо от другите а имам 1 ф класа ми тя сиг по 1 човал фон дю тен си слага сиг и на газа има фон дю тен мн я мразя бате дали ши е с грим или не за мен по принцип няма значение леко гримче да и подчертае очите примерно сладко ше е![]()
С малко грим, че може и без даже.Многото грим само прикрива недостатъците, а аз искам обратното
без грим, без дрехи и без коса ... само под мишниците
С лек грим![]()
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
Ако 1 момиче ми харесва без грим ... тя ще ми харесва винаги .. каквато и да е .. но естественото е най хубаво ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<