- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Курва ли????
xaxa a nqkoi ima li predstava da mi kaje za6toto ako te vidqt malko po razgolena eee i se pak da si ima6 cici i dupe vednaga ti lepvat etiketa kyrva???ne vinagi ako si seksapilen si kyrva iliii pone za men e taka v takyf slu4ai trqbva da sym mega kyrva![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
xaxaxaxxaxa
em kurva shte stanesh kat ne si ! rasabli4ai se pove4e po saitovete i nqkoi den sha ti se obadqt ot televiziqta s trite hiksa da ti predlojat rabota![]()
Ника ти е "супер".![]()
Са си прави изводите защо лепват такива етикети на такива като теб.
ti vij avatara ....i kaji 4e si i rusa i shte te skusat mom4etataПървоначално написано от moon_flower
![]()
axaxa ami 6te te razo4arovam ama ne sym rysa napulno![]()
xaxa ne mislqqno zaradi tebe moje
![]()
плаши ми се окото![]()
ot kakvo ti se pla6i okoto ???
xaxa ot tebe ne zagrq li blondinkata ????Първоначално написано от fuck_me_pls
![]()
колко мъка има по тоя свят, боже ....
ПС: ти си к**ва ...
Еми така е...събличай се, показвай колко си надарена пък да видим след време сама ще си отговориш защо ти викат така.
как от какво ми се плаши окото, що са ти дрехи само да ти тежът пък и като си с дрехи има варянт да не те видят в целият ти блясък що не пробваш да тръгнеш гола по улиците и да питаш хората какво мислят за теб
koi kazva 4e sym se rasyblqkla??
zащо ли си мисля 4е тебе ти е кеф да ти викат курва и да изградиш у хората представата 4е си хот маце и перверзно коте............
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Първоначално написано от wehrmacht
nai pravilniq otgovor kam vaprosa![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
ammmmmm ti da ne si ot tezi momi4eta deto se vodqt po dumite... ku4ka sam no ne tvoqta![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
+1 само че за по-сигурно се провери 0ще 1 път дали си се епилирала, както трябва, преди да тръгнеш по улицитеПървоначално написано от wehrmacht
![]()
Първоначално написано от Say It Right
a spoko ne sym kato tebe![]()
правилно- аз не съм тъпа руса разг0лена курва, зажадняла за внимание и пускаща б0лезнено глупави теми в 1 иначе толкова приятен форумПървоначално написано от fuck_me_pls
![]()
оооо не това вече е прекалено не стига че си красива, гола, скромна и ункална но на всичкото отгоре и остроумнаПървоначално написано от fuck_me_pls
това беше страхотна шега ние не бяхме подготвени за такава смешка трябваше да ни предупредиш че половината се изпуснахме в гащите, ако още веднъж кажеш такава шега може да те вземат в шоуто на Слави да партнираш на Краси Радков
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
спечели си аплодисментите
![]()