- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Курва ли????
xaxaxa ne mi se vqrva pove4e da puska takiva 4udnovato glupavi temi![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
абе.. то0 нищо не се знае... 0т блондинка какво да 0чаквашНищо чудно да лази по п0да на супермаркетите, за да търси ниски цени
![]()
Първоначално написано от Say It Right
Ще си позволя да предположа, че това идва от акъла ти, не толкова от това как се обличаш... Като ти гледам ника, най- малкото, което е ми става ясно, че... (тук ще пропусна обидите, защото мисля, че можеш и сама да си направиш извода). Аз нон стоп си ходяс оскъдни дрехи, как пък веднъж не са ме нарекли курва...Първоначално написано от fuck_me_pls
![]()
Първоначално написано от comics
Da se nadqvame da ne zadade takav vapros v nqkoi forum za niskite ceni kade se namirat![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
az mislq 4e mita za blondinkite ne se otnasq za vsi4ki blnodinki. Ako priemem 4e e istina to za6to mn hora 6te se izrusqvat??? A i ima i intiligentni blondinki cveta na kosata ne e ot zna4enie. Ima i tapi4ki blondinki no ne vsi4ki sa takiva no moje da gi postavqme pod ob6t znamenatel
Дай една разголена снимка да ти кажем дали си к.рва![]()
Еми , попринцип курва означава момиче , което спи всеки път с различно момче и отгоре на това се сваля на всяко срещнато такова , но нали знаеш как се обличат тези момиченца ? Може и да се облече като монахиня , но просто излъчването на курвата е различно от това на момичетата , които си имат сериозен приятел ! Та мисълта ми е , че да ти лепнат етикета "курва" се свежда до излъчване и донякъде до начин на обличане , и дуржание ! Сама си прави изводите , как се държиш , обличаш и какво ти е излъчването !
A i tva 4e si seksapilna ne vinagi zna4i 4e si kurva. NO i nqkoi seksapilni se okazvat neplateni kompanionki a daje nqkoi plateni kompanionki. Kurva-spi s izvanredno mn moje t.e. ti si znae6
Moeto mnenie vsa6tnost e 4e van6niq vid laje i to mnobli4ai se kakto na teb ti e udobno. Pod4ertavai seksi relefite si noooooo ne prekalqvai
a az samo iskam da popitam ot kude vi hrymna 4e sym rysa kazax 4e ne sym napulno prosto kosata mi samo v krai6tata e po svetla i vijte ne se kefq 4e mi kazvat kurva a otnosno temata 6te puskam temi kfito iskam vie 6to pi6ete moje da se namerqt po umni ot vas koito dakajat a vie nali ymnite aide vidqxme vi kfi ste
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Първоначално написано от sweet_baby_cool
prava si no v momenta govorim za blondinkata koqto e ostavila temata![]()
Като гледам какъв ти е ника си мисля че тук има нещосама се сещай.Не искам да те обиждам защото не те познавам.Не на всяко момиче което ходи по разголено му лепват "к*рва"...И аз понякога ходя по раголена,но трябва да е с мярка
![]()
Vinagi shte te obicham!!!
Защото са малко момичетата със сексапилно тяло,които не искат да го покажат.Малко оттука,малко оттам и...понеже повечето са чалгарки се получава невероятна комбиняция от секси тяло и начални стадии на мислене.Колкото са по-тъпи тези създания,толкова са по-лесни за ебане.
Така...никът ти е доста атрактивен ,както и аватарът.Типично за по-горе споменатите creatures.Според мен не е само облеклото при теб.
а ти блондинка ли сиПървоначално написано от sweet_baby_cool
![]()
НЕ СИ К***А
ти си една порядъчна мацка , има ред - днес с един, утре с друг, третия ден с трети, и така - сега успокои ли се
![]()
Първоначално написано от fuck_me_pls
ami neznam kak nikoi ne odobrqva temata i kak seki ostavq kofti mnenie za teb po nqkakav na4inmislq 4e ne nie sme glupavi
![]()
da imam 13
имаш или си ги задминалаПървоначално написано от fuck_me_pls
Първоначално написано от fuck_me_pls
ammmm ne 4e te razbrah ama dobre prava si![]()
ima li zna4enie dali sam rusa??? prosto ne iskam da diskriminiram tezi momi4eta s rusite kosi
Първоначално написано от varnen4e
Dobre 6te e da kaje na kolko e ama dali 6te kaji istinskata cifraspored men e na 15 maximum
![]()
da na 15 sym