.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 76
    xaxaxa ne mi se vqrva pove4e da puska takiva 4udnovato glupavi temi
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Супер фен
    Град
    Панацея
    абе.. то0 нищо не се знае... 0т блондинка какво да 0чакваш Нищо чудно да лази по п0да на супермаркетите, за да търси ниски цени
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Re: Курва ли????

Цитирай Първоначално написано от fuck_me_pls
    xaxa a nqkoi ima li predstava da mi kaje za6toto ako te vidqt malko po razgolena eee i se pak da si ima6 cici i dupe vednaga ti lepvat etiketa kyrva???ne vinagi ako si seksapilen si kyrva iliii pone za men e taka v takyf slu4ai trqbva da sym mega kyrva
    Ще си позволя да предположа, че това идва от акъла ти, не толкова от това как се обличаш... Като ти гледам ника, най- малкото, което е ми става ясно, че... (тук ще пропусна обидите, защото мисля, че можеш и сама да си направиш извода). Аз нон стоп си ходяс оскъдни дрехи, как пък веднъж не са ме нарекли курва...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от comics
    абе.. то0 нищо не се знае... 0т блондинка какво да 0чакваш Нищо чудно да лази по п0да на супермаркетите, за да търси ниски цени

Da se nadqvame da ne zadade takav vapros v nqkoi forum za niskite ceni kade se namirat
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

az mislq 4e mita za blondinkite ne se otnasq za vsi4ki blnodinki. Ako priemem 4e e istina to za6to mn hora 6te se izrusqvat??? A i ima i intiligentni blondinki cveta na kosata ne e ot zna4enie. Ima i tapi4ki blondinki no ne vsi4ki sa takiva no moje da gi postavqme pod ob6t znamenatel

Цитирай Първоначално написано от sweet_baby_cool
    az mislq 4e mita za blondinkite ne se otnasq za vsi4ki blnodinki. Ako priemem 4e e istina to za6to mn hora 6te se izrusqvat??? A i ima i intiligentni blondinki cveta na kosata ne e ot zna4enie. Ima i tapi4ki blondinki no ne vsi4ki sa takiva no moje da gi postavqme pod ob6t znamenatel
    Всъчщност никой не говори за мита за блондинките...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    ..във един измислен свят..
    Дай една разголена снимка да ти кажем дали си к.рва

Еми , попринцип курва означава момиче , което спи всеки път с различно момче и отгоре на това се сваля на всяко срещнато такова , но нали знаеш как се обличат тези момиченца ? Може и да се облече като монахиня , но просто излъчването на курвата е различно от това на момичетата , които си имат сериозен приятел ! Та мисълта ми е , че да ти лепнат етикета "курва" се свежда до излъчване и донякъде до начин на обличане , и дуржание ! Сама си прави изводите , как се държиш , обличаш и какво ти е излъчването !

A i tva 4e si seksapilna ne vinagi zna4i 4e si kurva. NO i nqkoi seksapilni se okazvat neplateni kompanionki a daje nqkoi plateni kompanionki. Kurva-spi s izvanredno mn moje t.e. ti si znae6

Moeto mnenie vsa6tnost e 4e van6niq vid laje i to mn obli4ai se kakto na teb ti e udobno. Pod4ertavai seksi relefite si noooooo ne prekalqvai

a az samo iskam da popitam ot kude vi hrymna 4e sym rysa kazax 4e ne sym napulno prosto kosata mi samo v krai6tata e po svetla i vijte ne se kefq 4e mi kazvat kurva a otnosno temata 6te puskam temi kfito iskam vie 6to pi6ete moje da se namerqt po umni ot vas koito dakajat a vie nali ymnite aide vidqxme vi kfi ste
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

prava si no v momenta govorim za blondinkata koqto e ostavila temata

Град
    Nqkade tam
    Като гледам какъв ти е ника си мисля че тук има нещо сама се сещай.Не искам да те обиждам защото не те познавам.Не на всяко момиче което ходи по разголено му лепват "к*рва"...И аз понякога ходя по раголена,но трябва да е с мярка
    Vinagi shte te obicham!!!

Град
    somewhere over the rainbow
    Защото са малко момичетата със сексапилно тяло,които не искат да го покажат.Малко оттука,малко оттам и...понеже повечето са чалгарки се получава невероятна комбиняция от секси тяло и начални стадии на мислене.Колкото са по-тъпи тези създания,толкова са по-лесни за ебане.
    Така...никът ти е доста атрактивен ,както и аватарът.Типично за по-горе споменатите creatures.Според мен не е само облеклото при теб.

Супер фен
    Град
    Панацея
    а ти блондинка ли си
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

a az samo iskam da popitam ot kude vi hrymna 4e sym rysa kazax 4e ne sym napulno prosto kosata mi samo v krai6tata e po svetla i vijte ne se kefq 4e mi kazvat k***a a otnosno temata 6te puskam temi kfito iskam vie 6to pi6ete moje da se namerqt po umni ot vas koito dakajat a vie nali ymnite aide vidqxme vi kfi ste
    Може ли един въпрос... Имаш ли 13?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    СОФИЯ
    НЕ СИ К***А
    ти си една порядъчна мацка , има ред - днес с един, утре с друг, третия ден с трети, и така - сега успокои ли се

a az samo iskam da popitam ot kude vi hrymna 4e sym rysa kazax 4e ne sym napulno prosto kosata mi samo v krai6tata e po svetla i vijte ne se kefq 4e mi kazvat k***a a otnosno temata 6te puskam temi kfito iskam vie 6to pi6ete moje da se namerqt po umni ot vas koito dakajat a vie nali ymnite aide vidqxme vi kfi ste

ami neznam kak nikoi ne odobrqva temata i kak seki ostavq kofti mnenie za teb po nqkakav na4in mislq 4e ne nie sme glupavi

da imam 13

Град
    somewhere over the rainbow
    da imam 13
    имаш или си ги задминала

da imam 13

ammmm ne 4e te razbrah ama dobre prava si

Да, верно сподели на колко си години, ако не те е срам...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

ima li zna4enie dali sam rusa??? prosto ne iskam da diskriminiram tezi momi4eta s rusite kosi

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Да, верно сподели на колко си години, ако не те е срам...

Dobre 6te e da kaje na kolko e ama dali 6te kaji istinskata cifra spored men e na 15 maximum

da na 15 sym

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си