.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76
    Цитирай Първоначално написано от fuck_me_pls
    da na 15 sym

poznah zna4i mi e bilo qsno za6to si napisala temata sega se uverih
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Честно,много тъпа тема,а и ти не си от най умните.

poznah zna4i mi e bilo qsno za6to si napisala temata sega s

i za6to?
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Re: poznah zna4i mi e bilo qsno za6to si napisala temata se

i za6to?

A vidq li sq o6te hora ti go kazvat
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Ми за какво пишеш още в темата,след като всички имат негативно мнение.Просто не мога да разбера за какво подклаждаш огъня още и се правиш на остроумна.Зарежи темата.

Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    xaxa a kakva li si ti ?
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Град
    СОФИЯ
    хора няма да ви разбере не се хабете
    тя е феномен

dam napalno pravilno ... az zarqzvam tazi rabota tuka v taq tema tq ili ne6to ne i raboti v glavicata ili se pravi na luda aide 4ao 4ao na tazi tema i fuck_me_pls priqtno iskarvane na 15 godi6ninata

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    И кво целиш с тая тема?! Да си направиш реклама... на секси тялото..? И според теб как се нарича такъв човек?! Сама се сети...
    Качи една снимка да те видим щом си толкова прекрасна!
    Бих казала, че умния човек, когато има да се гордее с нещо не се самоизтъква, а оставя другите да преценят, но ти ди твърде проста да го разбереш. Казвам, че си проста без никакви угризения на съвестта.

Цитирай Първоначално написано от gorska
    И кво целиш с тая тема?! Да си направиш реклама... на секси тялото..? И според теб как се нарича такъв човек?! Сама се сети...
    Бих казала, че умния човек, когато има да се гордее с нещо не се самоизтъква, а оставя другите да преценят, но ти ди твърде проста да го разбереш. Казвам, че си проста без никакви угризения на съвестта.
    Е , какви огризения може да има човек , който казва истината ? Ето , един умен , зрял човек ! Ти си КУРВА ! Ясно ?

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    xaxa a kakva li si ti ?
    който каже нещо за moon_flower е курва...независимо дали мъжка или женска!Поне досега е показала по-компетентни мнения от твоите!

Цитирай Първоначално написано от gorska

to4no kratko i qsno

мно хора завиждат и викат курва и на тея дето не са курви
    курвите не са курви само заради начина, по който изглежда, но и заради държанието си

moon_flower написа:

xaxa a kakva li si ti ?
    Е поне не разкопчавам панталоните на момчетата. (това го пише в другата и тема)

Мацката си прай шоуто...а спарените пички и завиждат и й лепват курвенския етикет...кат налапа на няколко глупака пишките и са наебе с няколко и тогаз...
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Мисля,че прекали с темите за курвенски работи,определено ти самата искаш да бъдеш наричана така.
    Кое ти харесва повече да те наричаме "Курва" или "Кучка"?
    Като те гледам какво пишеш,точно от нещо такова имаш нужда.
    ТцТцТцТц,зян си моме.

Мисля,че прекали с темите за курвенски работи,определено ти самата искаш да бъдеш наричана така.
    Кое ти харесва повече да те наричаме "Курва" или "Кучка"?
    Като те гледам какво пишеш,точно от нещо такова имаш нужда.
    ТцТцТцТц,зян си моме.
    +1

Град
    Димитровград-Eggenfelden

Мега фен Аватара на Spider4eto
    аве като прочетох темата останах с впечатлението че искаш да ти викат курва. С такъв ник и аватар още повече. А и тва е 2та тема която пускаш и в която казваш че те наричат курва. Сама си го правиш. Като някво магаре на мост си. Сички ти го казаха и ти пак продлжаваш. Земи узрей малко

аве като прочетох темата останах с впечатлението че искаш да ти викат курва. С такъв ник и аватар още повече. А и тва е 2та тема която пускаш и в която казваш че те наричат курва. Сама си го правиш. Като някво магаре на мост си. Сички ти го казаха и ти пак продлжаваш. Земи узрей малко
    И аз това казвам и подкрепям.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Сега нали знаеш,че е модерно да си курва или кучка?
    Тя за тва момичето пуска теми,казах й в предишната тема,че има отчаяна нужда от внимание,за което не е виновна,не й се подигравам,ама някой яко й е набил комплекси,което не е никък смешно,а плачебно.

Това е много вярно,сериозно.Даже метълката в нашия клас твърди,че е кучка.

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Тя за тва момичето пуска теми,казах й в предишната тема,че има отчаяна нужда от внимание,за което не е виновна,не й се подигравам,ама някой яко й е набил комплекси,което не е никък смешно,а плачебно.
    то че е плачебно плачебно е ама е смешен начина по който търси внимание. Ама си права 100 на 100 по профилите и във флиртче или софиянче пише неща от сорта Аз СъМ КуЧкЪъЪ... Fuck me, I am famous и тем подобни

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ем,нова мода,кво да прайм
    Аз най-често съм срещала-"Кучка съм и квоо","Кучка съм,но не твоята" или "Курва съм,ама от класа"
    Смятайййй!

аве все повече и повече затъпява всяко следващо пололение, тъжно но факт

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си