- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Има ли Бог?
Аз вярвам в Бог и неговият син Иисус Христос!
И никой не може да ми отнеме това право било чрез аргументи,твърдения или пропаганда!Най-малко пък тъпите сектантчета,комунистчета и ислямистчета!!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
ima razlika mejdu razli4na religiq i sekta![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
От тях ли е създаден света?^^Първоначално написано от justme__
da tqhnata sila sum q usetila za razlika ot tazi na va6iq bog
![]()
nqkakvi opiti za ironizaciq li pravish?Първоначално написано от Christ
6te si vqrvam v kakvoto si iskam
![]()
Вярвай си!Ако искаш вярвай във "всевишният" дани филт!Първоначално написано от justme__
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Първоначално написано от Initial_D
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za6to da sa gluposti nima v dne6tno vreme carkvata ne se izpolzva za manipulaciq . prez srednovekovieto e izpolzvana za materialni oblagi ... a dnes za manipulaciq i ne samo hristqnstvoto a religiqta kato cqloПървоначално написано от Majestic12
Що да е неподходящо бе ?
Тоя Majestic12 няма ли да го банете най-после ... само се заяжда и дразни на макс! Веднъж да беше написал един пост без да охрани някого!![]()
Один.
искам си намеря Некрономикон да ви е гадно.
Ай лоф йо!Първоначално написано от Initial_D
palni glyposti sa tova. da vqrno e 4e ima nqkakva vsevis6a sila no gospod isus hristos i tem podobni nqma. ne sly4aino e kazano e 4e trqbva da povqrva6 za da stane ne6to koeto iska6. e sledovatelno v samiq sebe si trqbva da povqrva6.
Всички сме яко във филма.![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Ако трябва да бъда честен да трябва да вярвам и да спазвам религия която в миналото е обезглавявала, горила на клада и мъчила невинни хора поради какви ли не причини, сори ама НЕ!
Колкото до Исус Христос, добре че ги има историците, че да мислят и малко истории за някой друг тъп филм...който така или иначе се оказва манипулация....Да такъв човек е съществувал, но едва ли е бил това което всички архелози, историци иквито и да са там описват...
Ами сори ама ако има нещо такова, сящо не е на земята някой друг, че да ни избави или тем подобни глупости...половината от аргументите и фактите са безпочвени и недоказани и са противоричиви някои неща и кво ли още не!
Що не ми започнат със най важното примерно Библията, твърдят че е писана от Бог, но айде да ми го сокажат,...Не Могат! Но Защо?
Как ще ми докажат, че съществува Бог? А защо съществува?
Ами да видим кво ще ми помогне?
Ами много просто е всичко се основава до въпроса Защо?
Но всеки има личен избор дали да вярва или не, аз за себе си знам, че ен вярвам!
И тук аз ще цитирам една много хубава филосовска поговорка:
"Понякога хората вярват в нещо което е нереално. Само за да убият страха в себе си, но истината е, че стават двойно по уязвими разобличавайки страха си.
Това което ни прави слаби е това което ни кара да сме силни, а власта е само за тези които знаяят какво е страх без силла и сила без страх.
Различното обаче е объркано, а обърканото знание за истината на подреденото в което се крие отговора на слабостта...трудно, но лесно за тези които знаят,
че могат. Но не могат да знаят!"
Вярвам, защото Той ме е създал! Как смееш да оспорваш неговото съществуване?!
И докажи ми, че те е създал!!!
Ако можеш ок, ако не тогава не спори...
Никой не може да докаже как сме произлязли, и защо опираш до първата тема която дори и ти не можеш да обориш!
Сещам се в замундата преди време имаше една анкета:
Според вас:
- Бог създаде човека
- Човекът създаде Бог
![]()
nie vsi4ki sme deca na prirodata ne na isus hristos...
![]()
Докажи ти, де...Първоначално написано от P.Halliwell
![]()
Ти също...Първоначално написано от justme__
Ти също...[/quote]Първоначално написано от justme__
moje da prozvu4i sme6no kazano ot ve6tica no nai dobroto dokazatelstvo koeto bih ti dala e edin u4ebnik po biologiq...ili po skoro po fizika![]()
![]()
А аз да не би да съм казал, че мога, я ти ми докажи кат си отваряш устата много, много!Първоначално написано от Christ
А за това за природата, по съм склонен да повярвам....Мноу фактори наистина сочат на там, но и това не е доказано! И дори и аз не мога да знам, това просто защото някои неща не трябва да бъдат разкрити и освон това ние сме само хора....!
Вещица...Вещице, толкова физика съм изчел, че си нямаш на идея. Биологията, пък, визира недоказаната теория за еволюцията.
В Библията има много неща, написани преди 2000-3000 години, които са "открити" от "учените" в последните 300.
http://www.eternal-productions.org/101science.html
Заповядайте.
Вярвам в Бог. Няма смисъл от доказателства обаче, който не вярва никога няма да са му достатъчни.