.

Виж резултатите на анкетата: Вярвате ли във Всевишения?

Гласували
191. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Що за въпрос е това? Виж в кой век живеем, хората навремето не са били запознати с физиката и природните закони. Затова са измислили религиите - да обясняват на невежите как е устроен света.

88 46,07%
  • Вярвам, защото Той ме е създал! Как смееш да оспорваш неговото съществуване?!

103 53,93%
Отговор в тема
Страница 4 от 31 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 765

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Duvessa
    Вярвам в Бог. Няма смисъл от доказателства обаче, който не вярва никога няма да са му достатъчни.

Град
    Маями,България
    Аз мисля,че съществува Бог,но не ме е създал той

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    Цитирай Първоначално написано от Christ
    Вещица... Вещице, толкова физика съм изчел, че си нямаш на идея. Биологията, пък, визира недоказаната теория за еволюцията.

В Библията има много неща, написани преди 2000-3000 години, които са "открити" от "учените" в последните 300.

http://www.eternal-productions.org/101science.html

Заповядайте.
    ne moga samo da razbera za6to me ironizirash s dumata ve6tica da nari4am se taka za6toto izpovqdvam wicca kakto vie se nari4ate hristiqni za6toto izpovqdvate hristiqnstvoto

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

На колко годинки си, миличка? С демони ли смени кукличките?

Град
    na 17 godini sum kakto i da e nqma smisul da se razpravqm s teb
    i ako si mislish 4e vsi4ko tova sum si go vtulpila ot nqkoi film si v gre6ka
    religiqta mi po rojdenie e takava i sum vuzpitana s neq/nqmah namerenie da se "hvalq" s tova no prosto hora kato teb mnogo me draznqt
    i za kakvi demoni pak mi govorish

Политеистична религия. В уиката има... абе доста богове. (http://www.teenwitch.com/) Бог не е ли абсолютно понятие?

Прочети малко за "Ангелът на Светлината"
    http://www.ucgstp.org/lit/booklets/devil/angel.html

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    religiqta mi po rojdenie e takava i sum vuzpitana s neq/nqmah namerenie da se "hvalq" s tova no prosto hora kato teb mnogo me draznqt Confused
    Добре са ти промили мозъка. Като гледам всяко второ мнение ти е относно уика.

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Абе интересно ми е....що никой не вярва примерно в Смърт на мишките?
    А всичко се върти около Бог и...другото?

Бахти, с кви неща се занимавате....
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Град
    Цитирай Първоначално написано от Duvessa
    religiqta mi po rojdenie e takava i sum vuzpitana s neq/nqmah namerenie da se "hvalq" s tova no prosto hora kato teb mnogo me draznqt Confused
    Добре са ти промили мозъка. Като гледам всяко второ мнение ти е относно уика.
    ami kakto vijdash sum napisala 4e ne iskam da ubejdavam nikoi v moite vqrvaniq prosto taka da se kaje q za6titavam ne 4e sum vmanie4ena

Супер фен Аватара на _donna_
    Ха-ха.
    Сталин се оплаква на Хитлер:"Вдига ми се като сърп,като чук никога."

Цитирай Първоначално написано от valentinka_1990
    И аз вярвам и ми е много интересно,защо има хора,които казват,че искат доказателство?!?ако търсиш токазателство за съществуването на нещо,значи не вярваш.Религията не се крепи на доказателства за съществуването на Бог,а на вярата.Е да всеки има правото да вярва в каквото си поиска
    P.S.Вижте подписа ми
    +1 ! Ако вярваш в Бог - Той съществува за теб , ако не - значи не съществува ! Моят живот като цяло се крепи на вярата ми в Бог !

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Цитирай Първоначално написано от valentinka_1990
    И аз вярвам и ми е много интересно,защо има хора,които казват,че искат доказателство?!?ако търсиш токазателство за съществуването на нещо,значи не вярваш.Религията не се крепи на доказателства за съществуването на Бог,а на вярата.Е да всеки има правото да вярва в каквото си поиска
    P.S.Вижте подписа ми
    +1 ! Ако вярваш в Бог - Той съществува за теб , ако не - значи не съществува ! Моят живот като цяло се крепи на вярата ми в Бог !

Мега фен Аватара на amatorium
    Vqrvam v Bog.
    Eating isn't cheating - Arnold

Guest

,,..

да вярвам в бог,все някога ще се обедите че го имаааа......

да ,вярвам
    Днес света има нужда от хора,които знаят да обичат и се борят за живота поне със същата сила,с която други искат да го унищожат

Az sam agnostik taka 4e shte vidq kato umra.

Град
    софия
    не вярвам в бог като някой който бди над нас , вярвам в бог като сила скрита във всеки един която ни прави по добри

Голям фен
    Град
    При админите пукаме лимонада!
    Цитирай Първоначално написано от izzy
    Цитирай Първоначално написано от Shinigami
    Наистина много ограничени (бих казал ТЪПИ) възможни отговори си дал на анкетата...
    "thumbs up"

Да вярваш в Бог, значи да вярваш в доброто, в любовта, в това че има промисъл за всички ни, във вечността на нашата душа и т.н. А ония, дето търсят научни доказателства за бог, или изкарват тези че вярват на себе си и нямат нужда от бог пък са на най-ниското ниво.

Град
    тук таме
    "Rodili se horata i sazdali si bogove povqrvali v tqh za6toto imali nujda ot opro6tenie.Napravili gi silni i veliki za da poema drug vinata za tqhnite deqniq .Napravili gi vsesilni i vsevijda6ti ,za6toto samite te iskali da budat takiva "
    Подкрепям твърдението.
    Е "Родили се" е малко не точна дума,но май-по точната е "пръкнали се хората"
    Да не вярваш в бог,а да варваш във всемогъща сила е......противоречащо си(безмисленно).Или вярваш сляпо или търсиш истината.
    Те тава е...
    "А ония, дето търсят научни доказателства за бог, или изкарват тези че вярват на себе си и нямат нужда от бог пък са на най-ниското ниво."
    Не ме расмивай
    Между теб и учен в научно изследователски център има ОГОРМНА РАЗЛИКА и тази разлика се нарича "повече знания".....това правили го по нисш от теб Хората се различават само и единственно по мозъчните си способности,което се дължи на ужасно много фактори.Защото човекът е оцелял благодарение на по големите умствени заложби от всички останали животни по Земята.Земята-една планета,на фона на милиарди,трилярди,четирили ярди свръх съвкупности от галактики,които няма как да бъдат управлявани от един човеко-подобен бог,защото на нашата планета ние изглеждаме по един начин,на други планети има същества подобни на нас,има и същества много различни от нас,някои от тях които също си имат вярвания поради слабата ми представа за света и други много по развити които знаят тайните на вселената не вярват в божества,защото знаят че не съществуват и живет прекрасен живот,който не се базирва на противоречаща си книга и противоречащи си закони и противоречащи си цености,а се базира на ценностите които определят кое е полезно и кое е вредно,защото знаят че няма такова нещо като добро и лошо,защото едно нещо за един е полезно,а за други вредно и нищо неможе да бъде окатегоризирвано и на нищо неможе да бъде слаган шаблон,а слагането на шаблон е навик на хората които не познават светът в който живеят,които казват......"аз искам да спася животните и вегетарианствам-това е хубаво" или "ако ядеш много яйца ще се окендзаш-това е лошо",а както знаем човек може да изяде дооооооста яица стига да са добре сварени и да се знае на колко белтъка се яде един желтък спрямо теглото на приемащия,което ако бъде изпълнено правилно е полезно и не е "лошо",но ако бъде изпълнено погрешно и не бъде преценено точно е "вредно",което също не е "лошо",защото същото коичество може да е полезно за друг.
    пфффф малко се увлякох....това което искам да натяквам постоянно е.....четете повече смислена литература и се информирайте за света в който живеете,защото ще живеет много по добре и качествено ако го познавате.А като казвам светът,нямам на предвид заключената сфера която консервативния ви мозък си представя,защото светът е нещо много огромно и неможе да бъде побрано в съзнание,което е на човек,който е видял само 5% от светът.Светът за всеки един човек е като една окръжност кооято се увеличава все повече и повече когато той чете и си обогатява знанията,а с концерватизъм няма как да си увеличите окръжноста,която определя до колко познавате света,която определя способноста ви да мислите,която определя начина ви на живот,,която определя ценностите ви,която определя колко щастливо живеете....

Град
    тук таме
    пфффффф кви 5%......по скоро 0.000000000000000000005%

Цитирай Първоначално написано от justme__
    nie vsi4ki sme deca na prirodata ne na isus hristos...
    word.

Не, не вярвам, ще минете и без мен.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    живея в мой си свят..където съм си истинска :)
    И без мене .. хах Иисус Христос не вярвам в това име ~
    baD GirLs nEEd love to0 ..

Град
    тук таме
    "Има ли Бог?" ...Тц

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си