.

Виж резултатите на анкетата: Вярвате ли във Всевишения?

Гласували
191. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Що за въпрос е това? Виж в кой век живеем, хората навремето не са били запознати с физиката и природните закони. Затова са измислили религиите - да обясняват на невежите как е устроен света.

88 46,07%
  • Вярвам, защото Той ме е създал! Как смееш да оспорваш неговото съществуване?!

103 53,93%
Отговор в тема
Страница 7 от 31 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 765
    Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо
    Аз не вярвам в Бог. С какво ми е помогнал, с какво ми е доказал че съществува? Защо да вярвам в нещо , което никой не е видял? Когато го видя , тогава ще повярвам в него.
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Цитирай Първоначално написано от k`man
    Защото се страхуват....религията се крепи на страха.Ако допуснат че няма бог и страхът от ада ги завлича и се страхува за "душата си"...хах
    "...какво ще стане със светът без бог?"..........ще стане по хубав!
    Повече свободомислещи хора,по-умни и по трудно манипуларуеми.
    Ти си много объркан, нито едно от мненията ти не важи за вярата, така че не знам защо ги приказваш тия неща. Нищо не разбираш относно вярата в Бог, нито смисълът, нито същността. Аз съм вярващ, и ти казвам че 90% от мненията ти са невалидни.

Град
    тук таме
    Еееее поне един човек да мисли като мен,благодарско

Така...
    Ти си много объркан, нито едно от мненията ти не важи за вярата, така че не знам защо ги приказваш тия неща. Нищо не разбираш относно вярата в Бог, нито смисълът, нито същността. Аз съм вярващ, и ти казвам че 90% от мненията ти са невалидни.
    Неможеш да кажеш кое е невалидно,утре ще сънуваш бог и ще ти каже,че е ок да правиш секс и заради един сън ще си промениш целия живот.Хах....Аз ли не разбирам,а на теб колко варващи християни още трябва да ти казват че и ти не разбираш вярата си.С всичките цитати и расъждения,които пиша от както съм в сайта съм го доказал и ако един човек ги прочете всичките ще се увери че такива неща като богове не съществуват.Относно това дали я разбирам......ако и ти я разбереш тази религия и ти ще я отхвърлиш.Смисълът и същността на религията са скрити зад миловидни,любвеовилни думи,и ако разбереш този скрит смисъл ще проумееш същинския смисъл и цел.Грозната истина се крие зад красивата илюзия.И по какви критерии ги определяш като невалидни,като аз мога да кажа същото и за твоите като ти кажа че други вярващи,пишещи в този раздел са оборвали твои теории свързани с религията,а всеки път когато някой изтъкне довод и доказателство което да е в полза за религията....аз,воден от моя спорещ характер,изкарвам цитати и разсъждения,че не е прав.

Има Бог естествено!!!
    И ако си пожелаеш нещо,ако не вярваш в Бог и в това,че ще стане наистина не става.Убедила съм се лично.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
    Nk@]Има Бог естествено!!!
    И ако си пожелаеш нещо,ако не вярваш в Бог и в това,че ще стане наистина не става.Убедила съм се лично.
    Тоест сега като си пожелаеш нещо се случва ли???

Повече от фен
    Бог(с главна буква) е цялата тая енергия, която ни обгражда и от която сме създадени. Иначе вярвам, че в духовния свят има някакви прослойки(винаги има по-развити същества). Та боговете са просто силно развити същества. И понеже много хора говорят за негативни същества(демони) съм склонен да вярвам, че ангелите са воините на доброто(не на Бог), а демоните - на злото. Луцифер е просто един от най-силните демони. Светът е основан на честоти. Колкото по-ниски са честотите, толкова по-негативна е енергията и обратното. За нещастие физическият свят е точно по средата.
    Trust, will, courage - the three things one must have!

Как пък стигна до тоя извод?Видя ли да се бият някъде разни същества с крилца и едни червеникави с рогца?
    И как точно разбрахте кое е ДОБРО и кое ЗЛО?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Admiral John
    Как пък стигна до тоя извод?Видя ли да се бият някъде разни същества с крилца и едни червеникави с рогца?
    И как точно разбрахте кое е ДОБРО и кое ЗЛО?
    Давам предположение, базирано на преживяванията на други хора.

Град
    тук таме
    "И ако си пожелаеш нещо,ако не вярваш в Бог и в това,че ще стане наистина не става.Убедила съм се лично."
    казва се самозалъгване,самоубежден е.Понякога когато съм болен се самоунеждаван че не съм болен и че нищо ми няма и постепенно се оправям благодарение на тази мисъл.Просто психология.

"Светът е основан на честоти" Не,всъщност въобще не е основан на честоти,било то звукови,стевлинни,радиоакт ивни и каквито и да било.Също си далеч от истината,тази твоя теория малко прилича на египетските вярвания.

"Давам предположение, базирано на преживяванията на други хора."
    Какви пък ще да са тези хора.А какво можеш да ми кажеш за ясновидците,извънземните,т елепатията,телекинезата и как всичко това се свързва с науката?Опитай,може и да стигнеш до смислено заключение.

Повече от фен
    "Светът е основан на честоти" Не,всъщност въобще не е основан на честоти,било то звукови,стевлинни,радиоакт ивни и каквито и да било.Също си далеч от истината,тази твоя теория малко прилича на египетските вярвания.
    Де да беше просто теория Искаш да ми кажеш, че физическият, етерния свят са на една и съща честота? Тогава защо без тренировки не можем да видим никакви духове? Просто физическото ни тяло вибрира на една честота, някой си друг дух там - на друга. Но понеже с физическото тяло трудно възприемаме фината материя не можем да ги видим. За това при медитация хората се "настройват" на по-висока честота и т.н В момента спориш с фактите А за радиовълните да не говорим... Абе аз какво споря с теб, има си достатъчно литература по въпроса, чети преди да пишеш!

Какви пък ще да са тези хора.А какво можеш да ми кажеш за ясновидците,извънземните,т елепатията,телекинезата и как всичко това се свързва с науката?Опитай,може и да стигнеш до смислено заключение.
    Лъженаука ли искаш да кажеш? Измислят си какви ли не оправдания, но не искат да приемат съществуването на финната енергия. НАСА отричат и извънземните, а в същото време е документирано как в космоса се чудят какви са едни "летящи обекти", наричат ги Santa Claus и т.н... На тия хора е трудно да им се вярва

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от darking
    Де да беше просто теория Искаш да ми кажеш, че физическият, етерния свят са на една и съща честота? Тогава защо без тренировки не можем да видим никакви духове? Просто физическото ни тяло вибрира на една честота, някой си друг дух там - на друга. Но понеже с физическото тяло трудно възприемаме фината материя не можем да ги видим. За това при медитация хората се "настройват" на по-висока честота и т.н В момента спориш с фактите А за радиовълните да не говорим... Абе аз какво споря с теб, има си достатъчно литература по въпроса, чети преди да пишеш!

Лъженаука ли искаш да кажеш? Измислят си какви ли не оправдания, но не искат да приемат съществуването на финната енергия. НАСА отричат и извънземните, а в същото време е документирано как в космоса се чудят какви са едни "летящи обекти", наричат ги Santa Claus и т.н... На тия хора е трудно да им се вярва
    Не обръщай внимание на k`man, той иска да му докажеш съществуването на Бог с научни доказателства... darking е доста прав в случая, и не го казвам щото просто сляпо вярвам или ми се иска да е така, а просто щото е факт.

Град
    тук таме
    darking.....леле колко си проЗ....ако не беше тази наука сега шяхме да умираме на по няма и 30-40 години от най-леката болест!!!!!!!!
    Какви са тези простотии,на какви книги се базират твоите теориии.На абсолютни измислици....тялото било вибрирало и имало чистоти и наса отричала извънземните..........естестве но че ще ги отрича и добре че го прави иначе планетата ни ще потъне в хаус,защото съзнанието на хората и в частност съзнанието подобно на твоето ще се обърне към агресията когато му бъде поднесена грозната истина!!!!!! Ти изобщо взлизал ли си в часовете по химия,физика,история......а аз си мсилех че по заблудени хора от неймлес3 и от крайст няма,а изведнъж се цвъкваш ти.....прочети виско което съм изписал до този момент във форума и тогава ми говори каквото имаш да ми казваш,защото от този момент на татък каквото и да ми кажеш може да бъде оборено със тов акеото вече съм писал и ми е писнало да се повтавям и потретям!!!!!

Повече от фен
    Заради ето такива хора като теб в момента сме така - пълни материалисти. Чел съм доста твои "велики" мисли и мога да ти кажа само едно - прегледай се!

Град
    тук таме
    По скоро ди трябва да отидеш при някой психолог да ти тръшне грозната истина в лицето.веднъж исправиш ли се пред тази грозна истина,после цял живот ще живееш с итворени очи и ще виждаш реалния живот,а не като тебе с илюзиии и в измислен живот със затворени очи за реалността.
    както съм казвал и преди.....ГРОЗНАТА ИСТИНА СЕ КРИЕ ВИНАГИ ЗАД КРАСИВИТЕ ИЛЮЗИИИ!

Град
    тук таме
    Аз не съм материалист.....АЗ СЪМ РЕАЛИСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Град
    Наоколо
    Бог(с главна буква) е цялата тая енергия, която ни обгражда и от която сме създадени. Иначе вярвам, че в духовния свят има някакви прослойки(винаги има по-развити същества). Та боговете са просто силно развити същества. И понеже много хора говорят за негативни същества(демони) съм склонен да вярвам, че ангелите са воините на доброто(не на Бог), а демоните - на злото. Луцифер е просто един от най-силните демони. Светът е основан на честоти. Колкото по-ниски са честотите, толкова по-негативна е енергията и обратното. За нещастие физическият свят е точно по средата

Заради ето такива хора като теб в момента сме така - пълни материалисти. Чел съм доста твои "велики" мисли и мога да ти кажа само едно - прегледай се!

.
    И понеже много хора говорят за негативни същества(демони) съм склонен да вярвам, че ангелите са воините на доброто(не на Бог), а демоните - на злото. ===>
    Човече гледаш прекалено много филми. И сега какво ?... Ангелите и демоните се сръжават? Извинявай ама си доста лекомислен.

"Заради ето такива хора като теб в момента сме така - пълни материалисти. Чел съм доста твои "велики" мисли и мога да ти кажа само едно - прегледай се!" - Това мога да те посъветвам и аз.

Бог не съществува до доказването на противното.
    Демони и ангели също не съм виждала.

Тези които вярват сляпо като теб в такива (смея да ги нареча) измислици , се боят от истината. А докато не се изправиш лице в лице с истината ще си живееш с лъжата.
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Повече от фен
    Ти си...тъпист.
    @mistake - Ъъъ, ако не си забелязал/а постовете ми напоследък стават все по-къси и по-къси. Не ми се занимава с малоумници

Град
    тук таме
    Тези които вярват сляпо като теб в такива (смея да ги нареча) измислици , се боят от истината. А докато не се изправиш лице в лице с истината ще си живееш с лъжата.
    Съгласен съм изцяло!

Ти си...тъпист
    Неможеш да си сравняваш знанията с моите.Човек който си мисли че света се гради на някви честоти и че тялото му вибрирало в "етерния свят" е същия като този който вярва в измислици.Неблагодарник си ти ,ако не беше тази наука която ти наричаш лъженаука сега щяхме с мотиките все още да вадим картофи и с това да си изкарваме прехраната.СЪБУДИ СЕ и си отвори очите....науката прави живота по хубав и допринася за всеки еидн аспект в личния,професионалния и социалния ни начин на живот.Заради таквиа като тебе сме на такова дередже че всеки политик успява с глупари убеждения да убеди таквиа като тебе че ще оправи България,и след като му повярвате,той си започва да си краде най безсрамно и ти си мислиш че понеже си му гласувал доверие ще оправи дъжавата........ЗАРАДИ ТАКИВА ЛЕСНО МАНИПУЛАРИЕМИ ЕДИНИЦИ като тебе сег България е пред разпад.Въобще какво знаеш ти за РЕАЛНИЯ СВЯТ!?!?!? Знаеш ли че всико в България е окрадено и продадено,че държавните запаси са открадени,че скадовете със жито са продени и сега затова дигат цените,не е от това че е лоша реколктата.Точно тази година реколката си беше много хубава,обаче цените продължават да си се покачват.........Живей си в измисления свят и умри в неведение и заблуда с нищо не помагаш нито на обществото,нито на развитието на следващото поколение,камо ли на себе си!
    Като смееш да ме наричаш маолумник,покажи и докажи че си повече от мен.Кажи какви заслуги имаш,в какви състезания си участвал,какво си спортувал,какво си учил,с какво се занимаваш?Пф....не толерирам заблудите и илюзиите,особенно когато един такъв заблуден индивид смее да твърди че е повече от мен!

Повече от фен

Град
    тук таме
    darking На колко си години?

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Съгласен съм изцяло!

Ти си...тъпист
    Неможеш да си сравняваш знанията с моите.Човек който си мисли че света се гради на някви честоти и че тялото му вибрирало в "етерния свят" е същия като този който вярва в измислици.Неблагодарник си ти ,ако не беше тази наука която ти наричаш лъженаука сега щяхме с мотиките все още да вадим картофи и с това да си изкарваме прехраната.СЪБУДИ СЕ и си отвори очите....науката прави живота по хубав и допринася за всеки еидн аспект в личния,професионалния и социалния ни начин на живот.Заради таквиа като тебе сме на такова дередже че всеки политик успява с глупари убеждения да убеди таквиа като тебе че ще оправи България,и след като му повярвате,той си започва да си краде най безсрамно и ти си мислиш че понеже си му гласувал доверие ще оправи дъжавата........ЗАРАДИ ТАКИВА ЛЕСНО МАНИПУЛАРИЕМИ ЕДИНИЦИ като тебе сег България е пред разпад.Въобще какво знаеш ти за РЕАЛНИЯ СВЯТ!?!?!? Знаеш ли че всико в България е окрадено и продадено,че държавните запаси са открадени,че скадовете със жито са продени и сега затова дигат цените,не е от това че е лоша реколктата.Точно тази година реколката си беше много хубава,обаче цените продължават да си се покачват.........Живей си в измисления свят и умри в неведение и заблуда с нищо не помагаш нито на обществото,нито на развитието на следващото поколение,камо ли на себе си!
    Като смееш да ме наричаш маолумник,покажи и докажи че си повече от мен.Кажи какви заслуги имаш,в какви състезания си участвал,какво си спортувал,какво си учил,с какво се занимаваш?Пф....не толерирам заблудите и илюзиите,особенно когато един такъв заблуден индивид смее да твърди че е повече от мен!
    k'man направо същия пост искам да напиша, но отправен към теб. И с противоположните значения на някой думи. Казвам ти, ти не може да си сигурен за това кое е истината и кое не е, но аз съм, и щом толкова хора ти го казваме по-добре се хвани в ръце, че после ще е късно.. Точно ти живееш в заблуда и ще умреш в невежество, 100% материалист си, а реалистите сме ние.

Град
    Наоколо
    Ти си...тъпист.
    @mistake - Ъъъ, ако не си забелязал/а постовете ми напоследък стават все по-къси и по-къси. Не ми се занимава с малоумници
    Извинявай , аз нарекла ли съм те "малоумник". Скриваш се зад тези обиди , поради факта че не можеш да ни обориш с думи и разсъждения. Не можеш да докажеш твърдението си и понеже ние не разсъждаваме като теб сме "малоумници"?
    Дж.Селинджър

Повече от фен
    Говорих за k`man. Иначе и двамата сте си инати, т.ч няма какво да ви обеснявам. Аз си знам за себе си и това си ми е достатъчно.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Говорих за k`man. Иначе и двамата сте си инати, т.ч няма какво да ви обеснявам. Аз си знам за себе си и това си ми е достатъчно.
    Именно, ти знаеш кое е истината, не си длъжен да представяш "доказателства" на "философите" и "материалистите".

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Именно, ти знаеш кое е истината, не си длъжен да представяш "доказателства" на "философите" и "материалистите".
    Аз знам че от другата страна на дъгата живеят желирани мечета но това не значи че е истина, нали ?
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си