.

Виж резултатите на анкетата: Вярвате ли във Всевишения?

Гласували
191. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Що за въпрос е това? Виж в кой век живеем, хората навремето не са били запознати с физиката и природните закони. Затова са измислили религиите - да обясняват на невежите как е устроен света.

88 46,07%
  • Вярвам, защото Той ме е създал! Как смееш да оспорваш неговото съществуване?!

103 53,93%
Отговор в тема
Страница 8 от 31 ПървиПърви ... 45678910111218 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 765

Град
    тук таме
    Точно ти живееш в заблуда и ще умреш в невежество, 100% материалист си, а реалистите сме ние.
    ХАСХАХАХАХАХАХ тя науката и природните закони и историята и логиката и всичко е на моя страна.Вие ли сте реалисти ве ХАХАХАХАХАХ вие сте илюзионисти!!!Вие като наричате другите хора материалисти,знаете ли въобще какво означава това......пф,аз да се наричам материалист е все едно да наричам теб сатанист.Вашата религия и вашите глупави теориии противоречат на целия РЕАЛЕН СВЯТ.Религия според която бъдещето е обречено на апокалипсиса....това е вяра на страх,подчинение,смирение, римирение и илюзиии.А когато научиш истината,че всичко това в което вярвате е илюзия,ще осъзнанете че религията заробва света и че в нейните скрити посналия има само заплахи и заблуди.
    Забелязал съм че хората които сами четат и сами търсят истината успяват да се отскубнат от религията,приемат истината,но хората на които някой се упитва да мопогне да видят истината отказват дори тя да им избожда очите,те никога няма да приемат истината защото трябва сам да поискаш да го осъзнаеш.Веднъж ако ти промията мозък,после единствения който може да те освободи си самия ти и никой друг.

Аве вярвайте си ве,вярвайте във честоти и вибрации на тялото,вярвайте в глупави ви апокалипсис който ще бележи края на религията и след който светът ще стане по хубав,поради факта че вече няма религии и разделения.Всичките евреи ,християни и мюсюлмани вярват в една и съща религия и това е разделение между тях е породено от Авраам.Ако прочетете малко повече ще го разберете.
    НИЕ ДНЕС СМЕ БОЖЕСТВАТА които предците ни са почитали,можем това което божествата са можели....да зъдават живот,да спасят хора,да контролират бедствия(до известна степен) и още много други и със навлизането все повече на технологиите ние не само че се изравняваме на нивото на което и да е "божетсво" и неговите способности но дори и ги минаваме.Вашето религиозно мислене е робско!!!И вие фантазиорите причинявате всичките глупости на този свят,всичките атентати и войни и всичко останало е поради слабата ви психика която е лесно манупиларуема и използваема...призлява ми от вас.Заради тази ваша религия са избити и унищожени милиони милиони хора и тези същите ценности които и сега изпвядвате са ги избили,а не хората.....глупавата фантазиорска агресивна библия със скирити послания и робското ви мислене са в основата на всеки един конфликт на тази планета!!!!!Дори и днес хората се избиват за релгията си,а вие продължавате да я защитавате и говорите че е нещо хубаво....нещо хубаво което избива хора не е нищо хубаво.
    АКО ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВЯРВАТЕ В НИКОЯ РЕЛИГИЯ,сами ще си ковете съдбата и сами ще си бъдете господари на самите вас.АЗ СЪМ СИ САМ ГОСПОД-АР!!!

Град
    тук таме
    Ще го напиша с големио червени букви,че да се забелязва по лесно
    "Митът са Христос ни свърши много добра работа" Папа Лъв X,XVI век

Повече от фен
    Кви религии, кви пет лева те гонят бе болен? Аз си градя представа за света от това, което чувствам и от това, което съм преживял. Ти какво знаеш бе? Само гледаш на светът какъвто е. Ако живяхме преди 2000 години и ти бяхме казали, че могат да се направят компютри ти щеше да отговориш, че живеем в илюзия и само си фантазираме. Ама ето - компютрите в момента са факт! Технологията се развива, но според теб в началото как е започнало всичко като сме имали на разположение само камъни и дърва? "Науката" е напредвала и изведнъж сме обработили камъка в нещо друго? Жалък си. А и ако наистина беше реалист нямаше да се застояваш толкова на своето, а щеше да кажеш "може да е възможно, може и да не е". Ти си един тъп скептист! И точно ти си този, който е манипулиран и има слаба психика, защото им се връзваш на
    "учените"(да, помагат ни до известна степен, но само за парите; и наистина е трудно без въображение да си представиш света по-хубав). Айде спри да се осланяш на "науката" и търси истината САМ!
    Trust, will, courage - the three things one must have!

Град
    тук таме
    НЕ МИ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСА! НА КОЛКО СИ ГОДИНИ darking?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от k`man
    Където е трябвало съм написал. Даже когато съм бил на 5 годинки съм бил по-умен от теб. И май нещо спря да пишеш. Да не се сдуха?

Град
    тук таме
    Кви религии, кви пет лева те гонят бе болен? Аз си градя представа за света от това, което чувствам и от това, което съм преживял. Ти какво знаеш бе? Само гледаш на светът какъвто е. Ако живяхме преди 2000 години и ти бяхме казали, че могат да се направят компютри ти щеше да отговориш, че живеем в илюзия и само си фантазираме. Ама ето - компютрите в момента са факт! Технологията се развива, но според теб в началото как е започнало всичко като сме имали на разположение само камъни и дърва? "Науката" е напредвала и изведнъж сме обработили камъка в нещо друго? Жалък си. А и ако наистина беше реалист нямаше да се застояваш толкова на своето, а щеше да кажеш "може да е възможно, може и да не е". Ти си един тъп скептист! И точно ти си този, който е манипулиран и има слаба психика, защото им се връзваш на
    "учените"(да, помагат ни до известна степен, но само за парите; и наистина е трудно без въображение да си представиш света по-хубав). Айде спри да се осланяш на "науката" и търси истината САМ!
    Ти найстина неможеш да осъзнаеш какви абсолютни ГЛУПОСТИ ГОВОРИШ.Ама не...то това твоето не са смо глупости а невероятни ИДИОТЩИНИ.ОТГОВОРИ МИ НА КОЛКО СИ ГОДИНИ?фантазиора си ти,който вярва че света е създаден за 6 дена,бил си градял представата за света на това което чувствал.....на света не му пука за тебе! "Ти какво знаеш бе?...много повече от теб!

"Само гледаш на светът какъвто е"
    е какда го гледам,такъв какъвто не е ли?

"Ако живяхме преди 2000 години и ти бяхме казали, че могат да се направят компютри ти щеше да отговориш, че живеем в илюзия и само си фантазираме."
    Идиоти като вас никога нямаше да кажат такова нещо.Има огромна разлима между измислица и илюзия и ти явно не я осъзнаваш!

"ехнологията се развива, но според теб в началото как е започнало всичко като сме имали на разположение само камъни и дърва? "
    релгиията е против науката и всичко което науката доказва,а тя доказва че богове няма.Доказва и разяснява същността на света и тогава ясно изкава и истината и илюзията и измислицата!И ясно че ти не разбираш от никаква наука и въобще не си чел смислена литература през живота си.
    Ако аз съм болен,а аз се крепя на науката и историята...то тогава и те са болни.

" Жалък си. А и ако наистина беше реалист нямаше да се застояваш толкова на своето, а щеше да кажеш "може да е възможно, може и да не е".'
    Това може да бъде може и да не бъде не е реализъм а променяне на мнението кат пръдлив....а аз си държа на своето защото за разлика от вас знам защо порастват растенията и знам какво има в небето,а вие си мислете че там все още има белобрад старец и че ж хората има някаква сила която ги кара да вършат разни неща

" Ти си един тъп скептист! И точно ти си този, който е манипулиран и има слаба психика, защото им се връзваш на
    "учените"(да, помагат ни до известна степен, но само за парите; и наистина е трудно без въображение да си представиш света по-хубав)"
    Ето това беше върха на сладоледа ХАХАХА ти си невероятен неблагодарник,днес всичко кеото те заобликаля и прави живота ти пълноценен го дължим на учените и науката бе идиот такъв!!!!!!!!!!!!!

Повече от фен
    No comment! Глупака си е глупак...

Град
    тук таме
    Именно....виж...сам си го каза,сам си го призна....

Притчи 12
    1 Който обича поправление, обича знание, Но който мрази изобличения е невеж.

Град
    тук таме
    "Където е трябвало съм написал. Даже когато съм бил на 5 годинки съм бил по-умен от теб. И май нещо спря да пишеш. Да не се сдуха?"
    Май и ти си като всички останало пешлемета със голямо самочувстие но на никаква основа.Здухания както си личи си ти,това е повече от очевидно!

Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо
    7 за 8 клас е , разбирам защо е толкова слабомислещ.
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    "Където е трябвало съм написал. Даже когато съм бил на 5 годинки съм бил по-умен от теб. И май нещо спря да пишеш. Да не се сдуха?"
    Май и ти си като всички останало пешлемета със голямо самочувстие но на никаква основа.Здухания както си личи си ти,това е повече от очевидно!
    Има причина да е с голямо самочувствие, досещаш се коя е нали?

Град
    Наоколо
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Има причина да е с голямо самочувствие, досещаш се коя е нали?
    И каква е причината???
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Град
    тук таме
    голямо или не самочувствие,то е безпочвено не лежи на никаква основа....освен ако наричаш лъжите в които варва основи
    Истината никога не се поражда от лъжите,тя ги разчиства и елеминира!

МОЛЯ ВСИЧКИ ДА НАСОЧТ ПОГЛЕДИТЕ СИ ТУК.
    СЕГА ЩЕ НАПРАВЯ ЕДНО РАЗКРИТИЕ КОЕТО МОЖЕ ДА ПРЕОБЪРНЕ ЖИВОТА ВИ!
    Има ли Бог?
    Естествено,че има!
    Бог е там където има и ХОРА!
    Бог не е предмет за да го видите.Той е усещане,което само сърцето може да усети.
    Бог е във всеки ЧОВЕК!
    ЧОВЕК се нарича всеки който има душа,съвест и състрадание към другите,и като се замисля осъзнавам,че Бог е душата на човек,защото единствено ЧОВЕКЪТ е способен на чудеса,единствено ЧОВЕК е способен да помага и да прощава!
    СЕГА ВЕЧЕ НАУЧИХТЕ ТАЙНАТА НА КОЯТО СЕ КРЕПИ СВЕТЪТ!
    I'm not angel!

Като умра ще видя,все пак вярвам,че има
    Не ни търсете,ние ще ви намерим.......

Град
    тук таме
    Ква ти тайна,егати стадното мислене....

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Orlandovci SS
    Като умра ще видя,все пак вярвам,че има
    Не очаквай да видиш белобрад старец

Град
    тук таме
    оуууу кой се появи..... вибриращия даркинг със етерния свят или с по скоро с поли-естерния свят

леле чета и се чудя колко ли болни мозъци може да има още.
    К ман и танк гърл засега дадоха най- смилсените отговори.
    повечето тука са некви фанатизирани лапета дето си мислят и чакат некой да им оправи живота. И ако не погледнем към природата , нема да има бог и сина му да ни спасят, защотото ако продължаваме да онищожаваме природата ще си заминем и ние покрай нея.
    хаил Один
    Войни на Тангра

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Pagan_man
    повечето тука са некви фанатизирани лапета дето си мислят и чакат некой да им оправи живота. И ако не погледнем към природата , нема да има бог и сина му да ни спасят, защотото ако продължаваме да онищожаваме природата ще си заминем и ние покрай нея.
    хаил Один
    Наистина, Бог сме всички и всичко около нас(цялата тази материя и енергия) и няма никакъв смисъл да чакаме помощ, т.к такава никога няма да дойде. Даже и извънземните Трябва сами да се оправяме.

Град
    Наоколо
    Цитирай Първоначално написано от darking
    Цитирай Първоначално написано от Pagan_man
    хаил Один
    Наистина, Бог сме всички и всичко около нас(цялата тази материя и енергия) и няма никакъв смисъл да чакаме помощ, т.к такава никога няма да дойде. Даже и извънземните Трябва сами да се оправяме.
    Той не ти казва , че Бог сме всички и всичко около нас.
    ТцТцТц ... пълен си с тъпизми.
    Дж.Селинджър

Повече от фен
    Ако не си забелязала аз се съгласих само с частта, че никой няма да дойде и да ни помогне.

Град
    Наоколо
    Цитирай Първоначално написано от darking
    А това "наистина" какво прави отпред.
    Може би не съм те разбрала правилно и ако е така се извинявам.
    Дж.Селинджър

Хораааааааааааааа средновековието минааааааааааа!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си