Вярвам..като малка бях учена да ходя на цЪрква..да вярвам в Бог..Бог съществува..и разбира се докато не станах на 14-15 ..ходих редовно..и то в България..да...трудно е, особено ако си Баптист, защото 2/3 от 'цървулите' представа си нямат, че има църква, по-различна от Православната..и просто е толкова смешно като видя някакви умници, дето се правят на големи философи..Библията не са отваряли..да не говоря, че хабер си нямат от Християнство и Религии.
Сега..честно казано..да винаги съм знаела, че Бог съществува..но нямам особено много време да ходя на църква.. тук в училище ако кажеш на някой, че ходиш на църква викат: "Ам..добре.. аз ходя тук/там" или неща от типа "А..аз не вярвам.." а в България ще те изругаят и кажат: "Пха, к'ва е тая секта?" смешници..много такива ги има..но се радвам, че мога да живея в такова място където..дори да не вярвам особено дълб0ко..не се налага да си крия интересите и вярванията..
Тук има всякакви хора..едни от най-добрите ми приятели са Будисти..но най-много има Баптисти и Католици..и честно казано..разлика няма в хората..то аЗ, като живях в България, никой не знаеше, че ходя на църква или няк'ви такива.. [: