Първоначално написано от
k`man
"Светът е основан на честоти" Не,всъщност въобще не е основан на честоти,било то звукови,стевлинни,радиоакт ивни и каквито и да било.Също си далеч от истината,тази твоя теория малко прилича на египетските вярвания.
Де да беше просто теория

Искаш да ми кажеш, че физическият, етерния свят са на една и съща честота?

Тогава защо без тренировки не можем да видим никакви духове? Просто физическото ни тяло вибрира на една честота, някой си друг дух там - на друга. Но понеже с физическото тяло трудно възприемаме фината материя не можем да ги видим. За това при медитация хората се "настройват" на по-висока честота и т.н В момента спориш с фактите

А за радиовълните да не говорим... Абе аз какво споря с теб, има си достатъчно литература по въпроса, чети преди да пишеш!

Първоначално написано от
k`man
"Давам предположение, базирано на преживяванията на други хора."
Какви пък ще да са тези хора.А какво можеш да ми кажеш за ясновидците,извънземните,т елепатията,телекинезата и как всичко това се свързва с науката?Опитай,може и да стигнеш до смислено заключение.
Лъженаука ли искаш да кажеш?

Измислят си какви ли не оправдания, но не искат да приемат съществуването на финната енергия. НАСА отричат и извънземните, а в същото време е документирано как в космоса се чудят какви са едни "летящи обекти", наричат ги Santa Claus и т.н...

На тия хора е трудно да им се вярва