Цитирай Първоначално написано от k`man
Аниме манга,детско....все е рисувано бе чифут такъв....е на мистейк сега е класика...Джери,това си е класика.Но твоето не е нишо повече от анимирани рисунки,детско аджаба....Аниме-аниирани рисунки....пролиава си ти колко си в гъбите безмозъчен анимиран капут такъв.....
Не е същото
Като привърженик на японската анимация, няма да се съглася с теб. ТОВА вече е непозната за теб тема, и ще те помоля да се въздаржаш от коментари и обиди. Придържайте се към темата. Ако ще коментирате анимето, има си раздел и теми.

Мога да ви кажа(познавайки фактите), че вие написахте най-големите глупости, които човек е способен да измисли по тия теми.
Съгласен съм.

Не целя да обидя никой, но държанието ви, особено на k'man като се има в предвид на колко е, не ви прави чест, а обратното..
За обиди си има ЛС и т.н... и без това тези теми са препълнени с глупости, предлагам да не допринасяме още повече?

darking
Просто давам мнение. Казвам каквото чувствам. Да съм се налагал като някои други всезнайковци тук?
Аз просто тълкувам библията както трябва. И не мога да се нареча християнин, т.к повечето такива са болни мозъци, които приемат всичко буквално и чакат като умрат да видят някъв дъртак, създал вселената, да ги опъти към рая или ада в зависимост от това какви са били през физическият си живот.
Ако ти казваш твърдо, че тълкуваш Библията както трябва, значи си убеден в правотата си, от което следва, че всички Християни са глупаци и не разбират, колкото едно 14 годишно момче?

Никой не те е спрял да изказваш мнение, но наричайки някой с различни възгледи "болен мозък" си е простотия..дори за твоята възраст.
Самият начин по който си описал вярванията на християните показва колко си компетентен по темата..

Айде много ви здраве! Отивам да си гледам Анимето