- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Има ли Бог?
Не е същотоПървоначално написано от k`man
![]()
Като привърженик на японската анимация, няма да се съглася с теб. ТОВА вече е непозната за теб тема, и ще те помоля да се въздаржаш от коментари и обиди. Придържайте се към темата. Ако ще коментирате анимето, има си раздел и теми.
Съгласен съм.Мога да ви кажа(познавайки фактите), че вие написахте най-големите глупости, които човек е способен да измисли по тия теми.
Не целя да обидя никой, но държанието ви, особено на k'man като се има в предвид на колко е, не ви прави чест, а обратното..
За обиди си има ЛС и т.н... и без това тези теми са препълнени с глупости, предлагам да не допринасяме още повече?
darkingПросто давам мнение. Казвам каквото чувствам. Да съм се налагал като някои други всезнайковци тук?Ако ти казваш твърдо, че тълкуваш Библията както трябва, значи си убеден в правотата си, от което следва, че всички Християни са глупаци и не разбират, колкото едно 14 годишно момче?Аз просто тълкувам библията както трябва. И не мога да се нареча християнин, т.к повечето такива са болни мозъци, които приемат всичко буквално и чакат като умрат да видят някъв дъртак, създал вселената, да ги опъти към рая или ада в зависимост от това какви са били през физическият си живот.
Никой не те е спрял да изказваш мнение, но наричайки някой с различни възгледи "болен мозък" си е простотия..дори за твоята възраст.
Самият начин по който си описал вярванията на християните показва колко си компетентен по темата..
Айде много ви здраве! Отивам да си гледам Анимето![]()
"The body tell the mind to quit. The mind tells the body to shut up."