Първоначално написано от
Lychezar
Според мен е противоречива християнската и нацистката идеология!Просто не е логично да ходиш на църква и в същото време да правиш изцепки от рода на:"България за българите!"
А това,дали са напаст или не повечето евреи,пак според Религията не можем да определим ние!Но забравих,че ти си Бог и всичко идва от теб и свършва в теб.
Че какво нацистко има в това да искаш България да е на българите? И като казвам България на българите, нямам в предвид в България да живеят само българи, а България да бъде управлявана само от българи, което е съвсем естествено и нормално.И различно разбира се. И мисля, че всеки би се съгласил с това. А ти нима не си против това да ни управлява ДПС примерно? Та както Германия трябва да се управлява от германци, Русия от руснаци, Франция от французи и т. н. и нашата Родина трябва да се управлява само от българи.
И за евреите. Не съм казал, че ги мразя, в никакъв случай, просто както много точно каза Christ, повечето от тях не са стока. Не, че няма свестни евреи, но повечето са религиозни фанатици и расисти срещу неевреите и най-вече срещу нас християните.
А за нацизма, твърдо го отричам. Освен, че е антихуманна идеология, нацизма се опира и на езичеството, което още повече ме кара да страня от него. Също както комунизма, който пък е още по антихриситиянски. Так че комунизма, нацизма, това са тотално отречени от мен идеологии. Само Християнството и неговите принципи в духовен план и възрожденският български национализъм за мен са истината.