- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кецове на колела
Ем , мен много ме радват!! Супер е весело!!
искам такива!!!!![]()
![]()
Някой да знае къде ги продават във Варна?!?!
![]()
![]()
![]()
Не виждаш ли как в очите ми вали...
В мойто даскало 5ти клас ходят с такива. Да си призная, като ги видя как се кефят и си викам "ей кат бях малка що нямаше такива" .. ама да тръгна сега да си купувам![]()
mEn Mn Me KeFAT I 6tE SI kUbq!
aM zNA4I tE Sa Ot EdnA qkA maRKa 'heelys'I Gi IMA v Bg
Ei Tfa E saITA http://www.heelysbulgaria.com/
tAM iMA adReS![]()
EvErY sEcOnd ChAnCe bEg!nS w!tH a f!rSt step..
Темата е стара , но ще отговоря . Според мен този вид обувки са смешни и не ми харесват . Да не говорим колко са опасни (нищо , че колелцата могат да се махат) . Изглеждат прекалено голями и като цяло са грозни . Можеш да намериш такив в подлеза на НДК ( като влезеш от спирката на 204) .![]()
в замунда имаше една реклама на такива по едно време, ама реших да не си взимам заради 2 причини: 1. Всички от 3-6 клас в мойто даскало имат такива, 2. най-евтините бяха 170 лв, стана ми лошо, по-добре 170 да дам за некви бели кецове от интернет дето да са уникални, отколкото за некви детски идиотщини![]()
http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!
v moito daskalo ima6e edin deto e s takiva. ama toi kaza 4e sa mu ot amerika. nqmam si i nai malkata predstava dali se prodavat v BG i ako da-kude... sujalqvam ne moga da ti pomogna![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Едно момиченце падна много жестоко с тях. Ужасно сладки и яки са, но съм много голяма за тях.
готини са ама са за по маничкибратовчедките ми имат такива те са 1 клас
![]()
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
Нищо им няма на кецовете аз имам такива много са яки даже и ако си купиш от тези дето само отзад имат колелца нямаш шансове да се пребиеш..купи си от булдозер с колца за 45 лв мойте са от там
взех си едни преди 2 дена още се уча да карам ако има някакво видео как да се кара ще сам много благодарен много![]()
![]()
![]()
Мен преди ме кефеха,ама вече не...Не знам и аз защо![]()