- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- NO LOVE
Такааам... аз като за начало накратко ще ви разкажа една история...:
Значи ходех с едно момче, влюбих се, скъсахме... (позната лигава и вече до болка позната история)... ходихме около един месец... скъсахме преди около 6-7 месеца, ако не и повече.
Спокойно, няма да ви обяснявам колко много го обичам и разни такива неща.
Като скъсахме и понеже на мен ми беше много тежко, бях решила да не се отдавам повече на сериозни или каквито и да е друг връзки, защото не исках пак да страдам. И такак вече повече от половин година бягам от връзките като дявол от тамян и преди известно време осъзнах, че никой не ме интересува. Нито тоя моя бившия, нито който и да е. Има там някви момчета, които ми харесват, но ми е все едно в какви отношения ще съм с тях. Не знам защо се получава така, но определено исках да го споделя, защото чувството е доста дискомфортно и като цяло съм изпаднала в едно доста апатично настроение иии не знам какво да правя... Не мога да се влюбя пак и това е. На вас случвало ли ви се е подобно нещо или...?
аз съм в същото положение ... страх ме е дори на направя някаква стъпка .. пропускам всички възможности ... и т.н разбирам те напълно ..
аз като по голям тук мога да ти кажа да случвало ми се е не веднъж, ако искаш да си поговориш с някой и да споделиш аз съм насреща![]()
На мен ми е някво много гадно, защото изобщо не мога да го контролирам това нещо (тва е норамлно, ясно)... но все пак ми се искаше поне да имам няква тръпка, нещо такова... и понеже за 1-ви път съм в такова положение и не знам какво се случва.. иии това е от доста време... Съветче?Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
еми да ти кажа и аз не знам какво да правя .... само една апатия ... и съм някаф гаден спрямо хората ... и се чувствам кофти в общуването и т.н а не бях така ... съветче ... еми може би това си е някакво състояние на вътрешен драматизъм .. мисля че трябва от отвличаме вниманието от себе си ...
Ами отпусни се и пробвай да си дадеш сметка за кой ти пука и за кой не... Кой цениш и за кой ти е все тая дали ти говори зад гърба или стои до теб... Мисля, че ще си улесниш ситуацията.![]()
Само слабите се стремят към порядък.Силните владеят хаоса.
Единствения начин да се влюбиш отново е да тръгнеш с някое момче да е сериозно но да не очакваш сериозна връзка в смисал да си с мисълта че всеки момент може да скъсаш с него според мене така ще се оправиш и ще се влюбиш отново![]()
Еми просто тръгни с някое момче което ти харесаш и той те хареса и не очаквай много пък нещата сами ще си дойдат на мястото
Смисъл недей да се надяваш на нещо голямо. Както каза Vin Diesel просто тръгни с момче, което харесваш и не се привързвай много към него, за да не бъдеш наранена отново...но после ще усетиш, че така си се влюбила...И ще се получи свястна връзка, ако момчето също е разбрано.![]()
Само слабите се стремят към порядък.Силните владеят хаоса.
По-добър съвет немога да ти дам![]()
Няма защоаз обичам да помагам на всички с каквото мога
![]()
prosto v momenta si egoist... nai posle mislish za sebe si pove4e otkolkoto za drugitenqma da se pla6i6 te sa si go napravili i az sum taka samo 4e ne na tema lubov, a priqteli...
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
+1 az ot godina i 2 meseca nqmam priqtelka i nie xodixme okolo 1 2 meseca i mnogo se prevarzax kam neq no.. i sega mi e po4ti se 1 dali nqkoq me xaresva xaresvam momi4eta no ne e kato prediПървоначално написано от varnen4e
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Няма нищо,и аз съм имала такъв период.
Моя период продължи година и половина,и ми се отрази много добре,дадох си сметка за много неща и някакси израстнах.
Ще дойде време,пак ще си хванеш гадже,искам да кажа,че тва състояние не е вечно,а временно.
Само така.Аз като немога въобще да се обвързвам какво да кажаПървоначално написано от varnen4e
Страх ме е от думата връзка.Но ето вижте добре съм жив съм.
Като искам малко ласки винаги има кои.Така и съм по продуктивен.Избивам напрежението и аиде на работа пак.
А това не искам да бъда повече наранявана са егати тъпотиите.Защо смятате че има мерки за предпазване от това.И защо се наранявате.Приемете нещата по безразлично.Не се обързвате с някои до живот.Та вие сте супер млади и сега е момента да сменяте партниорите си.Да се учите как да реагирате и как да се държите.
Няма начин да не се наранявате иначе.
Ако някои те разочарова смени го с друг.Не се тормози за такива неща.
Виж ако имаш дете от него е друго нали !?
Аиде успех
И аз бях така мн неебавателен но се намери момиче което да ми завърти главата ( не я обичам, но ме привлича ) и така живея си кеф ми е щракам си с пръсти и живота е на 6...Щи мине спокойно няа останеш докрая така.
П.П.Сега е времето да поработиш над себе си![]()
Случвало ми се е.Така се получава когато си нараняван прекалено много и накрая ставаш като тези, които са те наранили.Не ти пука за никой...отрязваш ги без да ти мигне окото и след време разбираш, че нямаш нищо.И ти си станал такъв...само за да избегнеш болката...Предполагам, че ще се запознаеш с човек, който ще те накара да обичаш отново....
e kak taka bemoje6 da se vlubi6 pak prosto ne si sre6tnala podhodq6tiq
Първоначално написано от varnen4e
Еми ти сама си го прайш !
![]()
много обичам пуканаки...![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
tva e nogo ob6to s temataПървоначално написано от bibo