.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44

Тема: NO LOVE

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от bibo
    много обичам пуканаки...
    И аз

--------------------------------------------------------

А защо трябва да се насилваш??? Прави квото ти е кеф - щом не ти е до момчета - значи не ти е :П...

Изпадала съм в абсолютно същата ситуация...бях с едно мом4е около 1 година след като се разделихме пове4е от половин година нямах дори симпатии към други мом4ета вси4ки ми бяха безразли4ни и някак еднакви...докото не срещнах друго мом4е което ми върна вярата към любовта върна усмивката на лицето ми и аз пак бях влюбена и щастлива....за жалост преди няколко седмици се разделихме и аз пак сам в изходна позиция сама...безразли4на към вси4ки мом4ета,безразли4на дори към живота...и сега ще 4акам новата си любов която пак да ме направи щастлива.....
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

имах почти същия проблем... извсестно време ходех с някакви момчета за които изобщо не ми пукаше и на тях не им пукаше за мен.. пф .. зн какво е чувството да имаш нужда да има някои до теб но този някои да го няма.. ккакво се случи ли? просто отново открих любовта.. или тя ме намери нз таи си мисля де сега ходя с едно момче и съм толкова щастлива че съм с него че няма на къде повече.. прсото не си намерила подходящия това е.. и не се страхуваи да се влюбиш .. даваи с главата на пред пък да става каквото ще :Р

Мацка нормално е след раздяла ,която е била доста болезнена известно време след това да не искаш да си с никой и никой да не те интересува.
    Все някой ден ще можеш отново да обикнеш и дано този път да е истинско!Успех !

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Няма нищо,и аз съм имала такъв период.
    Моя период продължи година и половина,и ми се отрази много добре,дадох си сметка за много неща и някакси израстнах.
    Ще дойде време,пак ще си хванеш гадже,искам да кажа,че тва състояние не е вечно,а временно.
    Да звучи добре... Да се надяваме, че е така... чеее много тежко..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
    prosto v momenta si egoist... nai posle mislish za sebe si pove4e otkolkoto za drugite nqma da se pla6i6 te sa si go napravili i az sum taka samo 4e ne na tema lubov, a priqteli...
    Оф, мани... аз и на тая тема съм го затънала много... въобще като цяло.. не знам и аз кво точно се случва...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Re: NO LOVE

Цитирай Първоначално написано от Deja-Vu
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Като скъсахме и понеже на мен ми беше много тежко, бях решила да не се отдавам повече на сериозни или каквито и да е друг връзки

Не мога да се влюбя пак и това е. На вас случвало ли ви се е подобно нещо или...?

Еми ти сама си го прайш !
    Е, да като го извадиш от контекста така звучи...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Да, когато срещнеш подходящия човек всичко ще се оправи. Не е болка за умиране.

Ама ти нали не смяташ, че като забравиш единия, на следващия ден ще се влюбиш в другия?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

И аз съм в същото положение след като се разделих с мом4ето,което оби4ам не мога да бъда с друг,а ве4е мина пове4е от 1година пробвала съм с мн мом4ета,но са ми напълно безинтересни нз какво да те посъветвам,защото и аз съм така....

Еми наскоро и аз преживях същото,но мога да твърдя,че при мене беше много кофти ситуацията....за съжаление...та според мен това е временно състояние,пък и досга не си се влюбвала,защото не си срещана някой,който наситна да те омагьоса и да нямаш избор да се влюбиш или не...то просто си става!Съветвам те акто едно момиче,което е преживяло същото като теб-въпреки всичко не ставай мъжемразка!Има момичета.който наистина си заслужават да им се даде шанс да бъдат с момиче Малко са вече изчезващ вид тези момчета(без да се обиждате пичове) но пак си заслужавал след това чакането и търсенето Успех иии също така се Усмихвай пък не се знае кой сладур може да се влюби в усмивката ти
    Усмихни се

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Ама ти нали не смяташ, че като забравиш единия, на следващия ден ще се влюбиш в другия?
    Да, това ми е ясно.. все пак не съм на 13..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от imfamous
    Еми наскоро и аз преживях същото,но мога да твърдя,че при мене беше много кофти ситуацията....за съжаление...та според мен това е временно състояние,пък и досга не си се влюбвала,защото не си срещана някой,който наситна да те омагьоса и да нямаш избор да се влюбиш или не...то просто си става!Съветвам те акто едно момиче,което е преживяло същото като теб-въпреки всичко не ставай мъжемразка!Има момичета.който наистина си заслужават да им се даде шанс да бъдат с момиче Малко са вече изчезващ вид тези момчета(без да се обиждате пичове) но пак си заслужавал след това чакането и търсенето Успех иии също така се Усмихвай пък не се знае кой сладур може да се влюби в усмивката ти
    Не знам... аз не мога точно да опиша това, което чувствам. Не, че ми липсва любов и че кой знае колко копнея за нея. А просто ми е някво странно, защото тне съм изпадала в подобно положение.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Еми тогава просто се забавлявай и не мисли за това нещата ще си дойдат от самосебе си и ще се наредят все пак някой обстоятелства не зависят от нас ...за съжаление пък и нали знаеш че за вси1ко си има 1ви път и като всеки такъв той ти е малко странен и необясним
    Усмихни се

И аз съм същя , откакто видях бившата ми приятелка за 1-ви път от тогава и до сега не съм поглеждал друго момиче или друг задник ( макари изобщо не са бях интересувал от задника на бившата ми ) , а преди всяко едно момиче което мине покрай мен исках да и го ...... както и да е

Re: NO LOVE

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Такааам... аз като за начало накратко ще ви разкажа една история...:
    Значи ходех с едно момче, влюбих се, скъсахме... (позната лигава и вече до болка позната история)... ходихме около един месец... скъсахме преди около 6-7 месеца, ако не и повече.
    Спокойно, няма да ви обяснявам колко много го обичам и разни такива неща.
    Като скъсахме и понеже на мен ми беше много тежко, бях решила да не се отдавам повече на сериозни или каквито и да е друг връзки, защото не исках пак да страдам. И такак вече повече от половин година бягам от връзките като дявол от тамян и преди известно време осъзнах, че никой не ме интересува. Нито тоя моя бившия, нито който и да е. Има там някви момчета, които ми харесват, но ми е все едно в какви отношения ще съм с тях. Не знам защо се получава така, но определено исках да го споделя, защото чувството е доста дискомфортно и като цяло съм изпаднала в едно доста апатично настроение иии не знам какво да правя... Не мога да се влюбя пак и това е. На вас случвало ли ви се е подобно нещо или...?
    Maлиииии колко сме студени....

Strike a Fatal Blow
    Feel the last beat of your heart
    The Sword Sings of Death...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Прави кат мене.
    Квото и кгоато ти е кеф.
    Хората ме мразят след това. Ама ху кеърс?

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Прави кат мене.
    Квото и кгоато ти е кеф.
    Хората ме мразят след това. Ама ху кеърс?
    Е, да... то така, ако ставашееее...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си