- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- NO LOVE
И азПървоначално написано от bibo
![]()
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
А защо трябва да се насилваш??? Прави квото ти е кеф - щом не ти е до момчета - значи не ти е :П...
Изпадала съм в абсолютно същата ситуация...бях с едно мом4е около 1 година след като се разделихме пове4е от половин година нямах дори симпатии към други мом4ета вси4ки ми бяха безразли4ни и някак еднакви...докото не срещнах друго мом4е което ми върна вярата към любовта върна усмивката на лицето ми и аз пак бях влюбена и щастлива....за жалост преди няколко седмици се разделихме и аз пак сам в изходна позиция сама...безразли4на към вси4ки мом4ета,безразли4на дори към живота...и сега ще 4акам новата си любов която пак да ме направи щастлива.....
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
имах почти същия проблем... извсестно време ходех с някакви момчета за които изобщо не ми пукаше и на тях не им пукаше за мен.. пф .. зн какво е чувството да имаш нужда да има някои до теб но този някои да го няма.. ккакво се случи ли? просто отново открих любовта.. или тя ме намери нзтаи си мисля де сега ходя с едно момче и съм толкова щастлива че съм с него че няма на къде повече.. прсото не си намерила подходящия това е..
и не се страхуваи да се влюбиш .. даваи с главата на пред пък да става каквото ще :Р
Мацка нормално е след раздяла ,която е била доста болезнена известно време след това да не искаш да си с никой и никой да не те интересува.
Все някой ден ще можеш отново да обикнеш и дано този път да е истинско!Успех !![]()
Да, когато срещнеш подходящия човек всичко ще се оправи. Не е болка за умиране.
Ама ти нали не смяташ, че като забравиш единия, на следващия ден ще се влюбиш в другия?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
И аз съм в същото положение след като се разделих с мом4ето,което оби4ам не мога да бъда с друг,а ве4е мина пове4е от 1година
![]()
пробвала съм с мн мом4ета,но са ми напълно безинтересни
![]()
нз какво да те посъветвам,защото и аз съм така....
Еми наскоро и аз преживях същото,но мога да твърдя,че при мене беше много кофти ситуацията....за съжаление...та според мен това е временно състояние,пък и досга не си се влюбвала,защото не си срещана някой,който наситна да те омагьоса и да нямаш избор да се влюбиш или не...то просто си става!Съветвам те акто едно момиче,което е преживяло същото като теб-въпреки всичко не ставай мъжемразка!Има момичета.който наистина си заслужават да им се даде шанс да бъдат с момичеМалко са вече изчезващ вид тези момчета(без да се обиждате пичове) но пак си заслужавал след това чакането и търсенето
Успех иии също така се Усмихвай
пък не се знае кой сладур може да се влюби в усмивката ти
![]()
Усмихни се
Не знам... аз не мога точно да опиша това, което чувствам. Не, че ми липсва любов и че кой знае колко копнея за нея. А просто ми е някво странно, защото тне съм изпадала в подобно положение.Първоначално написано от imfamous
Еми тогава просто се забавлявай и не мисли за тованещата ще си дойдат от самосебе си и ще се наредят
все пак някой обстоятелства не зависят от нас ...за съжаление пък и нали знаеш че за вси1ко си има 1ви път
и като всеки такъв той ти е малко странен и необясним
![]()
Усмихни се
И аз съм същя , откакто видях бившата ми приятелка за 1-ви път от тогава и до сега не съм поглеждал друго момиче или друг задник ( макари изобщо не са бях интересувал от задника на бившата ми ) , а преди всяко едно момиче което мине покрай мен исках да и го ...... както и да е
Maлиииии колко сме студени....Първоначално написано от varnen4e
![]()
![]()
Strike a Fatal Blow
Feel the last beat of your heart
The Sword Sings of Death...
Прави кат мене.
Квото и кгоато ти е кеф.
Хората ме мразят след това. Ама ху кеърс?