- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- за изправябето на косата
Сигурна съм че не съм единствената с подобен проблем...значи познатият сюжет отивате на фризйор и той ви изправя косата идеално с кръгла четка ,но без да се подвиват крайчетата и издържа повече от 2 часа....ако си изправяте косата моля ви кажете как да я направя идеално права...![]()
LoVe Is oNly Name
Ем...друг вариант освен преса няма,но си вземи и кристали-те защитават малко или много и заглаждат косата.Също фризиорката ми каза,че преди да се изправи косата кичура се пръска с лак и така държи мн дълго.А за да ти е по гладка и слегната косата си ползвай редовно маски и няма да е зле да си купиш шампоан и балсам за изправяне,също и някакъв крем.На Loreal-Hot Liss е мн добър-специално за изправяне с преса.Айде успехи,дано се получи
![]()
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.
Товаа хот лисс какво е?![]()
я препоръчайте някви марки шампоани или балсами ....
аз постигам ефекта на фризьора, до начина, по който се изправяш е...обаче не е като да не гори косата...силен сешоар, по-голяма четка с не много гъсти зъбци, много търпение и нивеа за изправяне ми трябват само (;
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
еми тва е нещо като крем.мисля, че го продават в повечето по-големи аптеки.Първоначално написано от Taste the rainbow
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.
ами...аз рядко се изправям...ползвай подхранващи шампоани и маски,защото от къдренето и изправянето на косата мн се гори и изтощава...мога да ти препоръ4ам на нивея за изправяне на косата серията е доста добра. А ина4е за подхранване глис кюр с подхранващи масла мн добре действа на косата. кристалите са кажи ре4и задължителни,защото предпазват косата ти от изтощаването на пресата...а за да постигнеш ефекта на фризиора, първо със сешуар и 4етка и многоо търпение и после с преса...и с лак ест
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Мии мойта коса квато е .. за преса забравям .. и остават два вариянта 1.при фризьор
2.с ютията![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
+1 :PПървоначално написано от Elisa`Day
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
С ютия?Още ли има хора, който я ползват за това ужас горката ти косаПървоначално написано от Elisa`Day
Иначе на Лореал е много добро по мое мнение ползвам го и косата ми е права поне 2-3 дни за сравнение просто като не го използвам е права 2 часа, освен това има предпазно действие така чу би трябвало да защитава от горенето с пресата.Пробвай него като вариант не е скъпо има го в Била и в аптеките, мисля че и в някой козметични магазини го имаше..
az sa6to sam dovolna ot krema na loreal kato q izpravq s presa i dokato ne q izmiq sedi pravo![]()
Мойта коса мн трудно се поддава на обработки обаче аз преди време и фанах цаката как да си я изправям-първо леко я навлажнявам и после просто я изсушавам със сешоар без никви четки.Накрая слагам Sunsilk балсам без отмиване и става идеална се едно съм ходила на фризиор.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...