.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ

какво му трябва на мъжа...

Какво мислите за клишето "На мъжа му трябват 3 жени - една за в леглото,една за в кухнята и една за пред хора" ???
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Re: какво му трябва на мъжа...

Клише,клише ама си е вярно..
    London Tipton

мисля, че ми трябва S5, жена си имам

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Колкото повече... толкова повече.

Ami stiga mi edna drugite sami idvat apak i pronstitutki ima ama kakto kaza mom4eto .... kolkoto pove4e tolkova po dobre
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Вярно
    То затова са и малко свестните момичета, дето да покриват тия нормативи.

За леглото - една голяма, палава и дажна мръсница, добра домакиня и да готви добре и редовно и една весела и готина мацка с чувство за хумор и общи теми..
    Еххх да бяха всички такива... нямаше да има такива изневери

п.п. То същото може да се каже и от тяхна гледна точка
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Ловеч
    Все пак не трябва да им показваме, че сме кретени хаха, ние искаме любов искаме, това което даваме, ние т.е. мъжете им даваме всичко необходимо и тук идва въпроса те какво искат, вярно малко е нагло от наша страна да искаме толкова много, но МЪЖЪТ си е МЪЖ. Момичета, които да отговарят на всички критерии има, но това е рядкост. Късмет в намирането, тъпо е да въртиш по много, за всичко си има време, да, но писва все някога
    lostinMINIMAL

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Идете в няква арабска страна,и стане шейхове или там султани и ще имате по много повече жени

аахахха то на вас мъжете хубаво,че само 3 жени ви трябват,а на нас жените колко мъже ни трябват?!!.. Тей де такива сме лигли понякога,че сиг 10 мъже да имахме пак нямаше да ни стигнат ..

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Абе аз ще зема да си купя една съпруга от русия или некаде далечния изток. Там на бройка ги продават.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Абе аз ще зема да си купя една съпруга от русия или некаде далечния изток. Там на бройка ги продават.
    То май и наще жени се продават за съпруги в интернет,ама само на чужденци.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    То май и наще жени се продават за съпруги в интернет,ама само на чужденци.

Епа навсякъде ги има такива. Ама да се фана да си търся така на късмета абсурд да се оженя до 70 години.

Въх,че кво да му тряа на мъжа...на повечето им тряат жени...аз пък жена си имам...парите са в процес на изработка(подготвям мастилото)
    Тряа ми един дух да ми изпълнява желанията че те са малки и на често
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

Мега фен Аватара на koalka
    Клише, което не е вярно.

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    А защо не 1 жена за навсякъде ?
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

mi to ima6e i edno jenata trqbva da e kyrva v legloto,domakinq v kyhnqta i gorpoja v ob6testvoto spored men tva e po vqrno i koito si nameri takava jena e ycelil dosta dobre
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Цитирай Първоначално написано от MaRiNkA_16
    mi to ima6e i edno jenata trqbva da e kyrva v legloto,domakinq v kyhnqta i gorpoja v ob6testvoto spored men tva e po vqrno i koito si nameri takava jena e ycelil dosta dobre
    а'а Ти го каза

Тъпо е момичета да пишат в тая тема и да отричат... комплексиии
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    На мъжа му трябва една нормална жена,която да е умнаи красива.Сега сигурно се намират не толкова трудно.ама след 10-15 години вече ще са рядкост защото сега към 50-60% от малдото поколение "жени" са тъпи ку*ви и могат да ти напраят само една сфирка....

--------------------------------------------------------

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си