Имам този проблем който много ме тормози и не мога да си обясня защо не мога да се разделя с него. Така значи до сега със всичките момичета с които съм бил са били недевствени и никога не съм имал сериозна връзка с нито една от тези момичета и толкова не ме е тормозило, но вече от година и полвина имам приятелка която много обичам, но проблема е че в главата ми е постоянно как е правила секс с предишните си приятели които са няколко още едно нещо което ме дразни доста не е била с един и независимо колко много е обичам мисля само за това и не знам дали бих могъл да остана с нея. Много ми се искаше да взема решение и да избера или с нея или без нея, но последно време само се колебя и не знам какво да направя, До сега не ми е пукало толкова много понеже не съм обичал друго момиче така като обичам нея. Много ми се искаше да е девствена и да се приключи с това главоболие но не е така. Притеснявам се че ако е напусна ще съжелявам, но не бих искал и да остана с момиче което не е девствено и ако си хвана момиче което не е било с нито едно момче проблема е дали тя ще се промени и да реши че иска да опита с други освен мен но едно знам че не мога колкото и да се опитам да игнорирам мисълта за други бивши момчета с които приятелката ми е била не мога. Не знам защо това ми е в главата 24/7 но ми е много трудно и не знам какво да правя.