.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Цццц да ти имам и проблемите....за мене тва са глупости. За кво ще ревнуваш някой от миналото му, няма никакъв смисъл. Но както и да е...да приемем ревността ама за какво ще я късаш Помисли си малко...според мене си търсиш причина да го направиш защото връзката ви се задълбочава а досега както ти каза не си имал толкова сериозна връзка. :P

Въпроса е че аз съм бил само с 3 момичета преди нея а тя е била със 7 момчета преди мен и е по голяма от мен с 3 години аз съм на 20 а тя е на 23 и проблема възникна не в началото в началото не е бях питал за бившите и но после е обикнах и почнах да се итересувам от живота и и като е питам тя ми казва истината само за някои по така работи не ми беше казала истината но после доиде и сама изплю камачето понеже ме обича много и не иска да лъже и не знам някак си така се отвърщавам и ми е първата сериозна връзка преди това никога не съм бил в сериозна връзка не знам някак си не мога да живея с това. Тези хора които се чустват като мен предполагам ме разбират как ми е трудно и знам аз го чувствам че скоро ще прекрача лимита и няма да мога повече и ще скъсам просто лошото е че обикнах такова момиче и за 2орото качество е така ако мога да зема неизползвано момиче защо да взимам използвано. Знам че ще ми липсва ако скъсам с нея и не искам да е нараня заради това но някак си нещата които е правила така ми става гадно като си представя и аз понеже само питам и е тормозя и е карам да ми се закле в майка си че не ме лъже и тя ако ме е излъгала после си казва истината и все е питам колкото и да знам че ще е гадно. Каза ми че е била правила и 4 аборта преди мен това ме отвръти най много и вика че е била загубено момиче и е изигравали момчета и тя поросто се е отчяла и е решила да сменя един след друг. Просто нема да го бива това не мога дори в леглото някой път се отвръщавам като знам че некой друг е ... + това каза ми и на кои е давала свирки кои е свършвал в нея всичко все пак имам право да знам поне да реша какво да правя с нея за това и е питах просто много трудно изкарах информацията но след време изплю камъчето. И даже ми каза че заради това други момчета са скъсали с нея....

Странна работа...доста си се вманиячил...
    Явно не я обичаш,щом си стигнал до раздяла и щом те отвращава...не знамм...казах ти,че и при мен е така,но хич не е в чак такава фаза
    Наистина си помисли...според мен проблема е в теб,не в нея...
    Или имаш комплекс,че тя е спала с повече партньори от теб???

Град
    Стара Загора
    Здравей. Мисля, че разбирам какво те тревожи. Ревността, колкото и да не искаме, понякога си казва думата. Това е от обич, не бива да те притеснява. Нормално е да се чудиш какво ли е било преди тебе. И моят приятел понякога ме е питал. Просто моят съвет е да не се задълбаваш в миналото, то няма да се върне повече. Нали сега вие сте си заедно и се обичате. Не е нужно да се измъчваш или да се опитваш да се сравняваш с момчетата преди тебе. Колкото и ще да са, щом тя е с теб, значи, предполагам, те смята за най-добрия избор. Не бива само от ревност да съсипвате всички хубави неща във връзката ви. Ако искаш, поговори си с нея. Може да ти олекне повече. Надявам се да помогнах

Град
    Стара Загора
    Сега видях другото ти мнение. Трудна ситуация наистина. Малко по по-друг начин ми изглеждаше в началото. И аз бих се замислила дали искам да съм с такъв човек. Тъпото е, че като обичаш някого, не можеш просто да се отречеш от него. А и тя си е имала причини. Ако са я лъгали, не я оправдавам за глупостите, дето ги е наредила, обаче човек в отчаянието си е доста склонен явно. Гадно ще е за това да скъсате. Това няма да я направи по-добър човек или пък да изтрие миналото й. Но, ако пък останете, имате някакъв шанс да сте си щастливи. Просто трябва да опиташ да я приемеш, каквато е. Не вярвам, че тя е правила това просто за да нарани някой от бъдещето си. Радвай се, че е искрена поне, това не можеш да го казваш на всеки. Не знам. Сложно е, но все пак, ако заедно се справите, ще е хубаво. Има си недостатъци, но ако наистина се обичате, ревността и съмненията нямат място. Ако мислиш, че това не е така... не знам. Решението наистина е трудно. Надявам се скоро всичко да е наред. Дано да го превъзмогнете, все пак човек трябва да живее заради бъдещето, не за миналото си и да вярва, че нещата ще се оправят.

Може би ако пробвам с девствено момиче ще разбера как е дали този проблем ще изчезне да пробвам да намера е друг проблем понеже не вървят с табелка на гърбът VIRIGN така че не знам тези който имат са късметлий поне аз така мисля, но не знам аз съм неопитен никога не съм бил в сериозна връзка тя е била и казва че знае точно как се чувствам...

Цитирай Първоначално написано от Triumpha_stz
    Като ми дойде на мене времето ще е с някоя мацка, която е детствена и двамата ще се обичаме и ще сме си първи и ще се учим двамата взаимно. Хихи... и щом ти си детствен не можеш да очакваш тя да е детствената...
    abe nz ama katy gledam ti si prekaleno deTstven i nz kak bi ti se otrazilo tova ;] i moga da ti kaja 4e si sgre6il priqteliu i az taka si vikah s nqkoq devstvena tfa onova ama py kakfo stana

Град
    v edno sypersko grad4e
    Цитирай Първоначално написано от _BuNnY_
    Цял живот как ще я караш ми кажи?! Само с девствени ли ще ходиш и още по - лошо - като станеш на 30 кво ще правиш - пак ли с малки момиченца?! Не е важно с кого е била - важното е, че сега е с теб. Понеже моя приятел е по - голям от мен и то доста - той ми е първият, а аз на него не - и аз в началото така все си мислех с коя е бил, коя е прегръщал и обичал и т.н. и т.н. ... Тва са глупости! Намери си друга работа вместо да мислиш по цял ден с кого е била преди тва! Моя съвет е да си останеш с нея - нали казваш, че я обичаш
    +1
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от Zeratuul
    Въпроса е че аз съм бил само с 3 момичета преди нея а тя е била със 7 момчета преди мен и е по голяма от мен с 3 години аз съм на 20 а тя е на 23 и проблема възникна не в началото в началото не е бях питал за бившите и но после е обикнах и почнах да се итересувам от живота и и като е питам тя ми казва истината само за някои по така работи не ми беше казала истината но после доиде и сама изплю камачето понеже ме обича много и не иска да лъже и не знам някак си така се отвърщавам и ми е първата сериозна връзка преди това никога не съм бил в сериозна връзка не знам някак си не мога да живея с това. Тези хора които се чустват като мен предполагам ме разбират как ми е трудно и знам аз го чувствам че скоро ще прекрача лимита и няма да мога повече и ще скъсам просто лошото е че обикнах такова момиче и за 2орото качество е така ако мога да зема неизползвано момиче защо да взимам използвано. Знам че ще ми липсва ако скъсам с нея и не искам да е нараня заради това но някак си нещата които е правила така ми става гадно като си представя и аз понеже само питам и е тормозя и е карам да ми се закле в майка си че не ме лъже и тя ако ме е излъгала после си казва истината и все е питам колкото и да знам че ще е гадно. Каза ми че е била правила и 4 аборта преди мен това ме отвръти най много и вика че е била загубено момиче и е изигравали момчета и тя поросто се е отчяла и е решила да сменя един след друг. Просто нема да го бива това не мога дори в леглото някой път се отвръщавам като знам че некой друг е ... + това каза ми и на кои е давала свирки кои е свършвал в нея всичко все пак имам право да знам поне да реша какво да правя с нея за това и е питах просто много трудно изкарах информацията но след време изплю камъчето. И даже ми каза че заради това други момчета са скъсали с нея....
    Ето това вече е тъпо - спри да тормозиш момичето. С когото е била - била е. Не е длъжна да ти разкрива подробности от сексуалния си живот с предишни партньори. Изобщо не разбирам как и защо ти е казала такива работи (а и ти защо си толкоз глупав, че да я тормозиш, за да ти каже).

Приятелят ми отказва да обсъжда каквото и да е било - кога е почнал да води сексуален живот, с кого, колко партньорки е имал - отказва да ми сподели. На мен естествено ми е криво, защото той от друга страна знае всяка подробност за мен - той е първият мъж в емоционален и физически план в живота ми. Да не говорим колко съм ревнива. (Още повече той навремето си вкара автогол и по време на цялата ни връзка, поне за мен, последната му връзка е...проблем за нашите отношения.)

И въпреки всичко смятам, че момичето не ти дължи нищо повече от това, което най-вероятно вече ти дава - обича те, до теб е. Бъди малко мъж, вместо лигльо, и бъди до нея.

(Това за 4те аборта ме навежда на мисълта, че или ти, или тя малко преигравате, или пък ти тук, във форума, нещо проявяваш въображение, така че ще се направя, че не съм го прочела. Ако все пак наистина твърдиш, че момиче на 23, спало с 7 момчета е правило 4 аборта, значи има нещо гнило в цялата работа и първо ще ти препоръчам да ходите да пуснете по едно изследване за болести, предавани по полов път, па тогава да се тюхкаш и да се чудиш какво да я правиш.)

("Ако мога да зема неизползвано момиче защо да взимам използвано" - баси определението за момиче. )

Цитирай Първоначално написано от Barbie

(Това за 4те аборта ме навежда на мисълта, че или ти, или тя малко преигравате, или пък ти тук, във форума, нещо проявяваш въображение, така че ще се направя, че не съм го прочела. Ако все пак наистина твърдиш, че момиче на 23, спало с 7 момчета е правило 4 аборта, значи има нещо гнило в цялата работа и първо ще ти препоръчам да ходите да пуснете по едно изследване за болести, предавани по полов път, па тогава да се тюхкаш и да се чудиш какво да я правиш.)

("Ако мога да зема неизползвано момиче защо да взимам използвано" - баси определението за момиче. )

Благодаря ти за съвета но толкова слабоумен не съм естествено че си направихме изледвания и както виждаш ти самата се изненадваш кажи ми как бих живял нормален живот и не знаех че е спала със 7 4овека много хубаво нали всички да живеем в един измислен свят като по филмите. И да се чудиш и да не ето ти истината черно на бяло казвам ти че е така с това момиче съм от година и полвина и много ме обича за да ме лъже. 4 аборта 7 приятела с 5 от тях е била само по месец даже 1 от тях не повече от месец и с 2 от тях 4 аборта с първият и приятел е направила 2 който е отговорът на въпроса защо е била с толкова много момчета заради него понеже и е изневерил и тя се опитала да го забрави но както виждаш и другите не са били по добри от него та така това е немам никви въобръжения и не си измислям напълно искрен съм и объркан и за това го споделям иначе защо да си губя времето тук?

Извинявам се за изразат по горе но не обиждам момичетата и не искам да ги обиждам по нинкакъв начин просто според мен най хубавото нещо е едно момиче и едно момче да са девствени за да няма такива главоболия и ревност която ме кара да правя виждаш какви работи и да мисля какво ли не...

Мега фен Аватара на amatorium
    Ne go priemai navutre za broikite. Ako si pasvate i se haresvate davaite. Samo tova moga da kaja. Ne si propilqvai shanovete v jivota v gadaene.
    Eating isn't cheating - Arnold

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Цитирай Първоначално написано от charlies_angel
    Цитирай Първоначално написано от FunnYboY
    Збъркал си се... Много мислиш ми се струва... По ли ти е добре да си хванеш девствница и да я чакаш половин година на чекии >>>?
    факин шит....братле...на някои не им е само за единия секс...

Поуспокой се малко,

Нито ме познаваш, нито нищо... !
    ~ EviL DeViL ~

Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"
    ами човек виж естествено ще се чудиш как прави секс та то всички тва се чудим като сме с приятелките си нали виж начи попитая какъв секс харесва "Стандартен" или "Нестандартен" и тя щи отговори надявам се а не като на мене тя ме скъса само щот съм я попитал за секс

Времее да се обединим!

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от Zeratuul
    Благодаря ти за съвета но толкова слабоумен не съм естествено че си направихме изледвания и както виждаш ти самата се изненадваш кажи ми как бих живял нормален живот и не знаех че е спала със 7 4овека много хубаво нали всички да живеем в един измислен свят като по филмите. И да се чудиш и да не ето ти истината черно на бяло казвам ти че е така с това момиче съм от година и полвина и много ме обича за да ме лъже. 4 аборта 7 приятела с 5 от тях е била само по месец даже 1 от тях не повече от месец и с 2 от тях 4 аборта с първият и приятел е направила 2 който е отговорът на въпроса защо е била с толкова много момчета заради него понеже и е изневерил и тя се опитала да го забрави но както виждаш и другите не са били по добри от него та така това е немам никви въобръжения и не си измислям напълно искрен съм и объркан и за това го споделям иначе защо да си губя времето тук?

Извинявам се за изразат по горе но не обиждам момичетата и не искам да ги обиждам по нинкакъв начин просто според мен най хубавото нещо е едно момиче и едно момче да са девствени за да няма такива главоболия и ревност която ме кара да правя виждаш какви работи и да мисля какво ли не...
    Не коментирам бройката на бившите гаджета на приятелката ти, а явния й проблем да прави безопасен секс. След първия аборт една жена би трябвало да се стресне и да направи всичко възможно втори път такова нещо да не й се случва. Не мога да си представя какви трябва да са сексуалните навици на приятелката ти, за да допусне 4 нежелани бременности само за няколко години.

Така или иначе, вие не сте заедно от 2-3 месеца, не смятам, че би трябвало да прекратяваш връзката си, заради нещо, което някога партньорката ти е правила. (Не смятам, че имаш право да я съдиш за бройката на партньорите й...виж, тия 4 аборта са си съмнителни...)

На 20 години си, самият ти вече имаш някакъв сексуален опит и освен ако не се хванаш с 14 годишна все по-трудно ще намериш момиче, което да е девствено. И аз намирам огромна романтика в това двама души да споделят първите си сексуални изживявания, но, мой човек, минало ти е вече времето.

Град
    Там, където е сърцето...
    Просто си нямаш работа бе човек, обичаш я , а мислиш за тва че била спала с други момчета. Еми неможе всички момичета да са девствени... Ти кво като циганите, ще си търсиш булка по тва дали е девствена ли?! Тва е супер тъпо...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

На момичетата също им харесва момчето да е и винаги да бъде само тяхно...
    Не може да изискваш от нея да бъде девствена,при положение,че ти не си.
    А и едно свяство момиче,ако истински обича,дори да не е опитвало с друг,никога няма да си го помисли.

Искаш ли да те успокоя ?Хубаво е че има някакъв опит , а не е била девствена ,защото не живеем 1960 година ,където жената е спала само с мъжа си .А също така когато си спал/а само с едно момиче/момче започваш да се питаш как е с други - по-различно или по-хубаво , тогава се стига до изневяра Така че гледай от добрата страна и стига си мислил само поводи за да се скарате. Радвай й се докато можеш :P
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

Град
    *in a pink dream*
    nqma absoliutno nikakvo znachenie kakvo e pravila tq predi ( btw 4 aborta ... leko mitologichno mi zvychi , no haide ...)

nqma da ti komentiram izkazvaniqta , no ako chuq da kaje moq , che predpochita "neizpolzvana pred men " tova beshe s nas ... az ne sym predmet , ne sym omyrsena , ne sym sredstvo , ne sym vtoro kachestvo , zashtoto ne sym devstvena ...

tova sa pylni gluposti i bih te posyvetvala da q priemesh kato choek , koito previ greshi i shte prodyljava da pravi.

no spored men imash mn izkriven nachin na milsene
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

И аз се чувствах така преди време щото бях ходил само с девствени докато един ден забих една 18 годишна която 100000% не беше девствена и оттам нататък неам такъв проблем.

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    Ами приятел да ти кажа... Всеки минава през такъв период. Няма начин! Наистина важното сега е, че тя е с теб и се обичате! Не прави глупостта да я оставиш заради това, че е девствена! Ще ти отмине този проблем с времето. И само се замисли какво казаха някои тук... С времето ще бъде все по-трудно и по-трудно да си намерип девствено момиче.

Супер фен
    Град
    Венера
    Цитирай Първоначално написано от marina star
    4ovek bez rabota!!!ti po-seriozni problemi nqma6 li?vapreki 4e taka kato 4eta ti nqma6 problem,a si go sazdava6
    +1

Проблема е че аз не съм ходил с девствени момичета до сега и знам че ако излезна ще съм щастлив и проблема който имам сега или по точно мисълта която ме тормози няма да е има и ще съм по щастлив. Така че човекът който каза че се е оправил кат е излезнал с недевствено момиче е друга ситуация просто си ок с това и не мислиш за това.

А за момичетата който се обиждат и си мислят че ги имам за предмети и че са опетнени и изпозлвани нямам това напредвид но съм забелязал че всички които са недевствени се дразните така, а девствените не се дразнят те просто не казват нищо защото нямат опит, понеже съм говорил с приятелки и те реагират по абсолютно същия начин... знам че и на вас вътрешно ви се иска да сте били с един мъж и са ви изиграли в живота поне така е станало с моита приятелка а ако не ви се иска да сте с един мъж сте както му се вика курва =))) шегувам се но сте просто не жена от моя тип и това ме погнусява... аз примерно не мисля с колко жени ще съм и не смятам да увеличавам бройката един път когато намера правилната която ме прави щастлив. Не знам просто последно време съм много нещастен и не мога да се успокоя и да се накефа на връзката ми с тази мисъл в галвата и мисля че скоро време ще приключа с това и ще пробвам да намеря това което искам...

abeeeee
    kvo 6te se kolebae6...
    ako q obi4a6 6te ostane6 s neq !!!!!!
    a tva 4e e spala i s drug e normalno.. i ti sa6to si bil sas drugii
    Da obi4a6 - zna4i da strada6,

da nqma6 minuta pokoi,

no kolko e tejko da znae6,

4e toz koito obi4a6,

ne 6te bude nikoga tvoi! ;(

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми