Сега видях другото ти мнение. Трудна ситуация наистина. Малко по по-друг начин ми изглеждаше в началото. И аз бих се замислила дали искам да съм с такъв човек. Тъпото е, че като обичаш някого, не можеш просто да се отречеш от него. А и тя си е имала причини. Ако са я лъгали, не я оправдавам за глупостите, дето ги е наредила, обаче човек в отчаянието си е доста склонен явно. Гадно ще е за това да скъсате. Това няма да я направи по-добър човек или пък да изтрие миналото й. Но, ако пък останете, имате някакъв шанс да сте си щастливи. Просто трябва да опиташ да я приемеш, каквато е. Не вярвам, че тя е правила това просто за да нарани някой от бъдещето си. Радвай се, че е искрена поне, това не можеш да го казваш на всеки. Не знам. Сложно е, но все пак, ако заедно се справите, ще е хубаво. Има си недостатъци, но ако наистина се обичате, ревността и съмненията нямат място. Ако мислиш, че това не е така... не знам. Решението наистина е трудно. Надявам се скоро всичко да е наред. Дано да го превъзмогнете, все пак човек трябва да живее заради бъдещето, не за миналото си и да вярва, че нещата ще се оправят.