Първоначално написано от
Zeratuul
Благодаря ти за съвета но толкова слабоумен не съм естествено че си направихме изледвания и както виждаш ти самата се изненадваш кажи ми как бих живял нормален живот и не знаех че е спала със 7 4овека много хубаво нали всички да живеем в един измислен свят като по филмите. И да се чудиш и да не ето ти истината черно на бяло казвам ти че е така с това момиче съм от година и полвина и много ме обича за да ме лъже. 4 аборта 7 приятела с 5 от тях е била само по месец даже 1 от тях не повече от месец и с 2 от тях 4 аборта с първият и приятел е направила 2 който е отговорът на въпроса защо е била с толкова много момчета заради него понеже и е изневерил и тя се опитала да го забрави но както виждаш и другите не са били по добри от него та така това е немам никви въобръжения и не си измислям напълно искрен съм и объркан и за това го споделям иначе защо да си губя времето тук?
Извинявам се за изразат по горе но не обиждам момичетата и не искам да ги обиждам по нинкакъв начин просто според мен най хубавото нещо е едно момиче и едно момче да са девствени за да няма такива главоболия и ревност която ме кара да правя виждаш какви работи и да мисля какво ли не...