- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 165см 57кг?
зрдавейтеаз сам момиче на 16 години и при ръст 165см тежа 57 килограма...не може да се кайе че това е от мускули защото само у нас правя от време на време някакви упражнения и тренировки..та смятам че трябва да отслабна..по принцип не мога да пазя диети но когато разбрах колко килограма съм от 3 дена ям много малко та въпросът ми е колко смятате че е нормалното тегло при такав ръст и за моите 16 години?
Аз СъМ ТоЧНо ТаКаВа КаКВаТо ИсКаМ Да БъДа. НаДуТа? - МоЖе Би Да И То МнОгО. НаГлА? - ПоНяКоГа ОтВрАтИтЕлНа.оБиЧаМ ГаДниТе КоПеЛеТа. СмЕйТе Ми Се Че СъМ РаЗлиЧнА А пък Аз Че СтЕ ЕдНаКвИ.
ръста минус сто минус петнайсе процента...щот толкова ти пука за тия цифри...
Демек...165-100=65
65-15%.65=65-9.7=55.3.....
пф...демек треа тежиш горе долу 55 кила и 300 грама...
мерси многоа на въпроса ти защо толкова ми пука то е защото тежа толкова не заради генни или нещо такова а защото ям сиг по 10-15 пъти на ден и всичко което изям ми се лепи,докато преди година не бях така наддала съм сас 7 кила и смятам че тея 55 кила не ма удожлетворяват..а и също смятате ли че за 16 год е нормално да си 57 кила?аз мисля че някаде кам 50 е добре
![]()
Аз СъМ ТоЧНо ТаКаВа КаКВаТо ИсКаМ Да БъДа. НаДуТа? - МоЖе Би Да И То МнОгО. НаГлА? - ПоНяКоГа ОтВрАтИтЕлНа.оБиЧаМ ГаДниТе КоПеЛеТа. СмЕйТе Ми Се Че СъМ РаЗлиЧнА А пък Аз Че СтЕ ЕдНаКвИ.
ами аз съм на 12 години и лятото бях 162 висока, бях стигнала до 44 кг., но сега съм се излекувала напълно и съм в нормата. Дойде ми акъла, харевах се като бях 54кг, мн. ми беше яко леко, свободно, направо чудесно но лека по лека се стига и до анорексия така че внимавай
съветвам те да си държиш на 54 кг
![]()
Smile is my style!
ami 4estno kazano spored si si dobre
no ako iskash da svalish:
1.namalqsh testenite,vaflite,kroasanite,sladkite,ALKOHOL i bezalkoholni
2.prodalajavai da iadesh 4esto mn hubav navik no po malko
3.nabliagai na meso i zelen4uci
4.plodovete gi iaj do obqd
5.pravi si uprajnenia u vas za tonus
6.zadaljitelno zakusvai
Izumqvate me! Zashto vsqko momiche iska da izglejda kato manekenka... i kato jenite po spisaniata na koito im oformqt figurite v povecheto sluchai na komputyr predi da pusnat broq... Ne moga da razbera kakva e tazi mania za velichie... Kakvo ako ne ste s perfektno tqlo... da ne bi da ste po malko ot ostanalite... i vgledaite se v horata po ulicite.. kolko jeni i momicheta s perfektni tela vijdate? .. Q se stegnete... vsichki imate pyrvite simptomi da se razboleete ot neshto mnogo po seriozno otkolkoto predpolagate... Stypete na zemqta...
Щом ти казваш че трябва да отслабнеш, давай. То си зависи как тея кг са разпределени по тялото. Примерно аз съм 160см и 55кг някъде. Като се кача на кантара и направо ми прилошавано като се погледна в огледалото не съм толкова зле според мен .. Може да си 50кг и пак да не изглеждаш добре :Р Иначе са самото отслабване съм сиг, че всички знаем как става това, щото се повтаря в по 5-6 теми на страница
![]()
![]()
благодаря мн на всички значи 3 килограма трябва да сваля а пъки ибез това идва лятото , когато не се задарйам много жкъщи и не ям много![]()
според френската мода висо4ината минус 110а ако искаш да ставаш моделка или просто да си мн слаба 50 кила е добре
И аз смятам че е добреЛично аз съм 164см - 43кг
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Аз също съм на 16г. и съм 52кг/165см. Мисля че трябва да отслабна малко... Преди каквото и колкото и да ядях нищо не ми се лепеше... Но от известно верме насам забелязвам че ми се е образувало малко коремче и съм понапълняла в бедрата... Та се чудя дали 52/165 е дабре или...?
Абе, като се гледате в огледалото и мислите, че не сте добре, окей, какъв е проблемът?
Повече плодове, а вафлите си остават в магазините.
И аз не съм супер слаба, но не всяка пусната тема ми е "добре ли съм, не съм ли добре..."
Ако хората около вас ви харесват и вие имате самочувствие, че сте окей, няма проблем.
Пък и сега всичко живо е решило да става скелет... и с 1 килограм отгоре, пак ще си си същата, не се притеснявай![]()