.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Две приятелки и едно момче

Така пускам тази тема от мое име и на приятелката ми.Проблема е че и двете се влюбихме в едно момче.Той е по-голям от нас и двете ни мисли за малки,а разликата ние само 1-2 години.И двете сме адски объркани и незнаем какво да правим.Не искаме да се караме заради него и да развалим приятелството си ,но неможем да спрем да мислим за него.Незнаем кво да правим.Моля дайте съвет.............И без гадни коментари................................ ..........................

Мега фен Аватара на Spider4eto
    А да вие били малки пък той големия пфф. Ам според мене определено ще се скарате ако почнете да се ботите за него щото ще се появи ревността и дори да се сдобрите след време приятелството няма да е същото. По-добре се опитайте да го забравите

Едно ще ти кажа-за момче/момиче никога не трябва да разваляш приятелството.Щом толкова го харесвате,хубаво,но според мен нито една от двете не трябва да прави нищо.Такива истории винаги свършват зле.Винаги става така,че примерно ти тръгваш с мом1ето,твоята приятелка вече се чувства предадена,след време късаш с момчето,и тогава нито приятел имаш,нито приятелка.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    E кофти ситуация,нямам съвет за това,не съм имала подобен проблем,и не знам как да ти помогна.Съжелявам,мога само да ти пожелая успех,и нещата да се наредят така както искаш ти!

Офф знам,че е така ,но не е толкова лесно да го забравим..................

лесно трудно ако и двете държите на приятелството си ще трябва

Живота е гаден..............

Да бе веднага................

Да но от друга страна по-добре някой от нас да тръгне с него отколкото той да тръгне с някой друга,пак ще ревнуваме................Като по-опитни разчитам на съветите ви...............

Цитирай Първоначално написано от malkata_sladurana
    Да бе веднага................
    А, явно наистина сте малки .. човека има право явно

Да бе на 14 сме

Цитирай Първоначално написано от malkata_sladurana
    Да но от друга страна по-добре някой от нас да тръгне с него отколкото той да тръгне с някой друга,пак ще ревнуваме................Като по-опитни разчитам на съветите ви...............
    ми виж аз и една моя приятелка харесвахме едно и също момче. аз тръгнах с него и в последствие разбрах че тя го е харесвала. И в момента пак сме си приятелки гушкаме си се и си говорим ама не е същото по добре да ревнувате от някое друго момиче вместо една от друга

Мега фен Аватара на koalka
    Или едната трябва да отстъпи, или се откажете и двете от него...
    Плюс това дали, ако едната го остави нещо ще стане.Нали казва, че сте малки?Може и да нямате шанс, плюс това е доста пренебрежително.

Да но ние сме му много добри приятелки

Която го спечели за него е...Другата се примирява и готово..Втория вариант е да се откажете и двете.Аз просто не виждам друг начин.

Град
    Враца
    Пфф откажете се и двете..Така е най - добре за приятелството ви..ако държите на него...По - добре да го ревнувате от някое друго момиче, отколкото да загубите приятелството си заради него...Защото точно така ще стане ако едната от вас тръгне с него...В никакъв случай не се състезавайте за него...Това е от мен..ае успех

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Град
    Враца
    3-ka
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Повече от фен Аватара на Lekov
    Град
    Pirdop BG
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    А да вие били малки пък той големия пфф. Ам според мене определено ще се скарате ако почнете да се ботите за него щото ще се появи ревността и дори да се сдобрите след време приятелството няма да е същото. По-добре се опитайте да го забравите
    +1

Град
    София
    На 14 сте надали това е любовта на живота ви тепърва ще си харесвате много момчета. Ще потъгувате за него няколко седмици, а може и по-малко и ще се появи друг. По добре е да запазите приателството
    Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не си разваляйте приятелство заради едно момче.На тази земя ги има много!

Напрайте му кефа кат толкоз го харесвате...изчукайте го и го остаяйте да си живее живота
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

Не мога да разбера какво се тръшкаш като явно няма да ви излезе късмета..нали мисли,че сте малки..тва е хихи,абе не е смешно,не!

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    ми според мен не трябва в никакъв случай да се карате с фр за него щото е мн гадну знам го от личен опит..а иначе по-добре нито 1-та нита др-та да тръгва с него щотот е кофти :P

Голям фен
    Според мен е най-добре да прекъснете отношенията се с него.
    Don't worry, be happy!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си