- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как мислите
така искам да ви питам какво мислите - ако 1 момче и 1 момиче се познават съвсем малко може да се каже че почти никога не са си говорили но си казват само "здрасти" значи ли това, че момчето не мисли нищо лошо за момичето - никакви негативни мисли няма за нея.....шото все пак може и нищо да не казва при положение, че почти не се познават
вие как мислите??
Ъъъъъ...Не знам тъпа ли съм,или ти наистина си задал един много объркън въпрос![]()
искам да кажа той ако мисли нещо лошо за мен все едно какаво ще ми обръща ли внимание?ще ме поздравява ли
Хах,аз от къде да знам,какво може да мисли там някакво си момче?Първоначално написано от lee_ryan_girl
Нямам представа,от къде мисли,че някой може да знае,какво мисли въпросното момче?Може да те харесва,като човек или като момиче,може пък да е просто възпитан и за това да те поздравява,вариянти много!
Не може да се каже дали няма нищо против нея, или има...Все пак единия поздрав нищо не показва.
Върви на гледачка,тя ще ти каже!![]()
Едно здрасти може да се казва просто защото си му познат/а не разбрах от какъв пол си .. съжалявам
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Може да те поздравява защото просто не иска да изглежда груб или от очтивост, това не значи, че те харесва, нито обратното!
Той може да те поздравява и в следващия момент да те обижда и да те псува......
...
Как може въобще някой да знае това ... все пак не четем мисли имаш реч - питай !Първоначално написано от lee_ryan_girl
naistina vaprosa e dosta obarkanПървоначално написано от hooliganka89
о0ффффф ташак ли си прайте ...
. <!<!<<!<<!!М!М<!>!>!>>!
Първоначално написано от Say It Right
Знам,знам,ама то момичето даде пояснение,иска да и предскажем някой нещаПървоначално написано от krasitoOoO
![]()
двоина доза хероин и сичко ше е на 6Първоначално написано от lee_ryan_girl
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Чш брат остай ако оживее ужас...!! Двойна доза,но морфин по-добреПървоначално написано от skatemore
![]()
![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
абе от не си ебете майката сички??????????????? загубеняци такива![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не схванах твоите парадоксални мисли, конкретизирани по този абстрактен начин.Първоначално написано от lee_ryan_girl
![]()
hahah .. c c .. prekaleno mnogo vnimanie obry6ta6 na edno "zdrasti"
Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да !Skype: love_sexy_girls
деба и пикльовците сте сички ......по-тъпи хора не бех виждала зашо ли пиша тука![]()
![]()