- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- жените или мъжете..
Кой според вас трябва да слага презерватива жените или мъжете?
И за6то мислите така?
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
не е от такова значение кой го слага, а по скоро кой го сваля. По-правилно е да го свали жената, защото по презерватива отвън са си нейните секрети и примерно, ако мъжът има някви ранички по ръцете пак може да се зарази
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Койт ш пъха той...
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Taq tema q raziskvahme ve4e sprete q prosto![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
koito e po opiten
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Е мъжете. По-удобно и бързо става. Случвало се е партньорката ми да ми помага, ама по-скоро пречи.
И аз съм слагала, ама по-добре да е мъжа. Не го карам да ми слага тампоните, нали?
Май тампоните засягат лично теб,докато при секса и двамата участвате..не мислиш ли,че това,което каза е тъпичко?!Аа или може би не ти пука с презарватив или без.."голямата работа..той да се оправя".Много яко,че не си обременена с такива "глупости"..пожелавам ти само да не си и забременена..скороПървоначално написано от krem4et0
![]()
На хапчета съм и съм на 23........дишай спокойно за моето предпаязване от нежелана бременност...Не е същото-просто човек по-добре усеща собственото си тяло.
Principno mujete, no e mnogo po-sladko da go sloji mackata.
Eating isn't cheating - Arnold
Искам да съм си сигурен, затова аз си го слагам. Досега никоя не ми е слагала майНо не бих отказал да ми го сложи, докато лапа
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
mi maja mn qsno jenata kade 6e si go sloji toq prezarvataiv
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Имаше една картинка, която беше разделена на две. От едната страна беше описан и онагледен стандартния начин за поставяне на презерватив, а отсреща една мадама, която го лсага с уста :PПървоначално написано от FunnYboY
Т'ва ще е мн яко :PПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
...а бе Българче, къде се губиш ?
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
axaxaxaxax...ти направо ме уби........Първоначално написано от sexy&crazy
![]()
![]()
![]()
i men, no sam s1glasen s 4oveka koito be6e napisal 4e e po qko ako mackata go slojiПървоначално написано от AnoNim4e
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Xa-xa-xa-xa-xa!!! Bez komentar!Първоначално написано от sexy&crazy
Po-chesto toi si go slaga,no razbira se ima i izkliucheniq.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
ми мъжа...за най голяма сигурност той да си го нахлузвае друго е вече ако не знае как тогава може да се помогне...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Много ми е интересно дали някоя, от тук присъстващите е правила това? :P
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Az ne sym,a i ne bih.Pyrvo zashtoto taka e mnogo po-golqma veroqtnostta da ne go sloja kakto trqbva i vposledstvie da se izhluzi ili spuka i vtorto zashtoto ne bih lapnala prezervativ,pyk ako shte da im vkus na mango...A i na momcheto ne vqrvam da mu e mega qko da ne moga sled tova da go celuna,zashtoto ezika mi ima vkus na lateks...Първоначално написано от FunnYboY
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Ами според мене трябва и момчето и момичето да умеят да го слагат.Пробвала съм се с уста обаче не се получава ...някъде до половината и след това момчето довършва започнатото от мене.А иначе при поставане с уста много лесно го късаш със зъбите.
Russian Aerospace Agency
не си ли правила слидното нещо-правите секс с презерватив, но вече не ти се прави секс(при мен е честа ситуация), боли те и прочие. Маха си той презерватива и ти го довършваш със свирка, след която той те целува.......Е, не е приятно да имаш вкус на гума, ама се случва при такива ситуации!Първоначално написано от Lorelei