Здравейте,
пускам темата,защото нямам на кога да изплача мъката си и ми е много тежко.Дори и никой нищо да не прочете,ще ми е добре,че съм го казала.И така,от години майка ми прави грешки в живота си.Първо се омъжи за човек,който я крадеше и бешезадигнал всичките и бижута,той почина и тя получи диабет.Това беше баща ми.После преглътнахме това,но се появи друг мъж след време.Той пак и окраде,а тя мислеше да създава семейство с него.След няколко години се появи още един мъж,с който първоначално 10 години били приятели,но ето,че станаха и гаджета.Преди два месеца скъсаха.Изведнъж,майка ми се впусна в търсенето на нов мъж,защото личният и живот бил много труден и само с бизнеса се занимавала.Намери го преди два месеца.За два месеца не знам какво стана,но с въпросният мъж сега живеят заедно.Аз не съм при тях,а при баба ми,която ме е отгледала и цял живот съм живяла с нея.Не чувствам майка си близка,тя напрекъснато пътува,а вече заради този мъж не мога да споделям с нея,защото той все се меси.Но ето какво:Баба ми предусеща какви са хората,може би просто има опит от годините.Тя ми каза,че в този човек има нещо като задна мисъл.Аз отказах да повярвам и се се настроих позитивно към него.И до днес го харесвах,до днес...до преди 1 час.Сега го мразя!Защо ли...защото майка ми е диабетичка,богата е и е с хипер наднормено тегло,в следствие на раждането ми.Досега никой мъж не е бил с нея за друго,освен за парите и.Сега мислех,че е различно,но не е.Въпрсният мъж знае,че майка ми не иска да се женят,че иска само да живеят заедно и че не може да роди,защото има риск за нея,а бебето ще е диабетиче.И все пак,за да я задържи до себе си(както и парите и),не е използвал презерватив и тя забременя.Това е 3 аборт в живота и!С цялата си нахалност поискал да задържат детето и баба ми да го гледа.Само и само,за да се ожени за нея и да има пари и имоти.Много ми е мъчно,тъгата просто е непоносима и сълзите напират.Не знам как да отида на училище,плача от 1 час и ми е много тежко.Заради него,мама наруши отношенията си с баба.Майка и дъщеря вече не си говорят и се мразят!Не мога да и кажа какъв е,защото не сме близки и тя ще ми се развика,а той я манипулира много успешно!Силен човек съм,но сега това ме срази...просто не знам какво да правя и как да го забравя...
Благодаря Ви предварително за изслушването.