- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дайте идеи ...
Довечера с моя фр ще излизаме и пенеже ние си доставяме удоволствие (говоря за френска любов) и искам да ми кажете нещо което да направя,нещо по различно,за да ни е по-инт. и разнообразно.Ако се сещате давайте идеи
А сега щастливa ли си?..."НЕ!!!"...-Защо?...
,,Защото чашата е пълна?"...-Какво пиеш?..."БОЛКА!.."
Подкрепям и аз от личен опит със сметаната.Първоначално написано от Dr.SiTRUS
Има една Президент, струва около 5 лева вече (голямо количество е, ще има за няколко пъти) - тя е много вкусна и подходяща![]()
По-скъпичка е, ама тия евтините са много разредени и става едно мазало... не рискувай
Това с медта ще е яко може би... ама аз не обичам много-много мед, ама има време
Може и с течен кафяв шоколад - тоя на Финети е много як
Ако имаш колан - завържи го за леглото и му направи френска... ще лудне.
Можеш и да му завържеш очите с лента.. Мм и там ще лудне
целта е да е твоите ръчички и да правиш каквото си искаш с него - ще му хареса
Аз моята я бях вързал с колана на дънките си тръдбите на парното дето минават до леглото и... а бе и деца влизат тука, няма да изпадам в подробноасти![]()
![]()
Айде успех и умната :P
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Napravete go na interesno mqsto. Deistva mnogo vuzbujdashto i razlichno. Osobeno na publichno mqsto, s vurzani ochi i ruceE, do tolkova mojete da ne prekalqvate, no vkaraite malko idei spored situaciqta i ne i kazvai da e iznenada ...
Eating isn't cheating - Arnold
Ми заставате в центъра на града разпъвате палатка заставате поза 69 първо намажете с нещо (метана,мед,маргарин и т.н.) и почвай те та това е .
miii deistvai impylsivno neka toi nezn kakvo go 4aka kaji 4e iska6 da idete na kino primerno po putq go zabytai v nqkoi tumnq i samotna yli4na razkop4ai go predi daje da se e ysetil kakvo stava pro6epni my edno mn sexy ''iskam te'' i davai:P ;D yspeh
![]()
Първоначално написано от momchence_89
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Az sym go probvala sys smetana i chestno kazano beshe qko,no stana golqmo mazalo.Charshafyt ni celiqt beshe v smetana.S shokoladyt syshtata rabota.Taka che ako smqtate da eksperimentirate po tozi nachin si osigurete vyzmojnostta za banq sled palavite zabavleniq.Първоначално написано от Dr.SiTRUS
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Хм...палатка в центъра на града...... и малко маргарин.....звучи добре....Първоначално написано от momchence_89
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Napulno sum suglasna s Lorelei. Naistina stava golqmo mazalo !!
Ina4e preporu4vam svirka s malko led4e koeto 6te si sloji6 v ustata. Na moq mnogo mu haresva. I dokato mu pravi6 svirkata lego go zavurta6 v ustata si!
Първоначално написано от AnoNim4e
![]()
![]()
![]()
страшна идея,трябва да се пробва
![]()
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Това с палатката наистина е добра идея![]()
Иначе както казаха по-нагоре.. взимаш сметана и започваш :P
Reality is wrong. Dreams are for real