.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Кажете си мнението

sorry ama neznaeh kade da sloja tazi tema a eto go i vaprosat:kakvo mislite za samoubiistvito?Mislite li 4e e pravilnoto re6enie na problema?I spored vas koi e nai lesnia na4in da sloji6 krai na jivota si?

Редактирано от-Цвети
    Нарушена 1-ва точка.

Голям фен
    Град
    Констанц
    ми аз определено съм се убедила ,4е това не е решение на проблемите ,по скоро може да се приеме като нелеп опит на страхливците да избягат от живота си . Честно казано и аз много пъти съм била на крачка от тази безмислена стапка,но в такива моменти винаги ме е потдържала мисълта за нещата които искам още да изпитам и постигна в живота си (например някой ден да си имам детенце и да чувствам как расте в мен...). Пък и освен това никога не забравяй да мислиш и за хората които ще останат на този свят и ще страдат по теб. А и изобщо да не споменаваме че проблемите които имамен на 14 , и които тогава означават крач на света за нас едва ли не, след година две изглеждат супер смешни и човек се пита кво изобщо го е било прихванало Тъй че горе главата и не мисли за глупости всичко се оправя
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Едва ли има проблем на света,който може да се ре6и със самоубийство.Като се замисли6 е така ,гледай по-позитивно на не6тата,едва ли проблема ти е толкова сложен ,4е да няма ре6ение ....иии едва ли има лесен на4ин да сложи6 край на живота си

Град
    Враца
    Пффф, живееш един живот... и да го приключиш... ТЪПО! Е, почти съм сигурна, че всеки е имал моменти, в които си казва: офф, искам да се самоубия... Но на следващата сутрин всичко е различно Е, дори и себе си визирам в числото на тези, които са искали да се самоубиват... Естествено, че аз не мога да съм на мястото на всички... моите проблеми за мен са големи, но за други не са... Има хора, на които проблемите им се струпват един след друг... и в такива моменти наистина е хубаво да се Темата е интересна, но трябва да пуснете тема: Кой искате да убиете Пф, много съм зле...

opredeleno ne e re6enie pomisli ot tazi strana 4e utre 6te ima6 deca koito 6te ti4at okolo tebe i 6te te gu6nat i 6te ti kajat "mamo/tati obi4am te"!! Za kakfo da se samoubivame trqbva da se durjim pone do utre! utre 6te e razli4no! Vseki ima lo6i periodi no samoubiistvoto opredeleno ne e re6enie

Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*

da no ponqkoga prosto nemoje6 da izdarji6 do ytre, nqma6 sili i 4yvstva6 4e ti ostava samo da pla4e6 ,da pla4e6 i ni6to drygo

решението не е самоубииството определено.. кои е наи лесния начин не знам......

Цитирай Първоначално написано от krasitoOoO
    da no ponqkoga prosto nemoje6 da izdarji6 do ytre, nqma6 sili i 4yvstva6 4e ti ostava samo da pla4e6 ,da pla4e6 i ni6to drygo
    da taka e no prosto lqga6 i ne murda6
    zavurzva6 si ruce kraka i spi6....do utre

Цитирай Първоначално написано от Just`another`kid
    e da ama kato sobstvenata ti maika se obarne sre6ty teb togava ve4e nema kak ama mersi za saveta

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    детски простотии...
    Точно..

Сякаш е нещо супер лесно и става ей така, ако ти дойде на ум.. Нямате си идея колко е трудно..
    Във втора тема пак казвам, че щот' никога не сте се сблъсквали с подобно нещо мислите така...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Повече от фен Аватара на FOOTSOLDIER
    Град
    във филма
    90% от младежите,които искат да се самоубиват,просто страдат от липса на внимание,типичен пример емотата!!!

Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    детски простотии...
    Точно..

Сякаш е нещо супер лесно и става ей така, ако ти дойде на ум.. Нямате си идея колко е трудно..
    Във втора тема пак казвам, че щот' никога не сте се сблъсквали с подобно нещо мислите така...
    izob6to ne e detska prostotiq

Град
    unknown

Re: Кажете си мнението

sorry ama neznaeh kade da sloja tazi tema a eto go i vaprosat:kakvo mislite za samoubiistvito?Mislite li 4e e pravilnoto re6enie na problema?I spored vas koi e nai lesnia na4in da sloji6 krai na jivota si?

Редактирано от-Цвети
    Нарушена 1-ва точка.
    predlagam svryhdoza na metamfetaminova osnova

e da ama kato sobstvenata ti maika se obarne sre6ty teb togava ve4e nema kak ama mersi za saveta
    spoko az cqla ve4er kato zagovora na maika si i tq se edno ne su6testvuvam i ne samo maika mi ami i ba6ta mi i mi vika mlukni i tn i mn se nerva.... :@:@:@:@::@ spox prosto ne misli6 za tfa kazva6 si az sum pove4e ot si4ki det se opitvat da mi preebat jivora ili ne6to takova si4ki det me draznat i produljava6 napred !!!! tfa si go sloji kato pravilo v jivota mnogo e vajno

Може да не е лесно,
    но е за злета

spoko az cqla ve4er kato zagovora na maika si i tq se edno ne su6testvuvam i ne samo maika mi ami i ba6ta mi i mi vika mlukni i tn i mn se nerva.... :@:@:@:@::@ spox prosto ne misli6 za tfa kazva6 si az sum pove4e ot si4ki det se opitvat da mi preebat jivora ili ne6to takova si4ki det me draznat i produljava6 napred !!!! tfa si go sloji kato pravilo v jivota mnogo e vajno
    mersi be 4ovek

Да се самоубиеш е да избягаш от проблемите и никога повече да не се върнеш , но това не ги решава !Според мен най-лесният начин да сложиш край на живота си е да се отровиш !

Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    детски простотии...
    Точно..

izob6to ne e detska prostotiq
    напротив

asf

Може "там горе" да е по хубаво.. но кой знае.. за къде си се разбързал ? Живей си живота защото втори може и да няма.

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Мисля, че само слабите хора се самоубиват, защото биват смачкани от живота и нямат сили да се борят. НО, по дяволите не е това решението, хах.. Начини да сложиш край на живота си бол, само трябва да имаш въображение.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Как може изобщо да си помилсиш да посегнеш на живота си?!Мислиш кой е най-удачния начин-КАК МОЖЕ ДА ИМА ДОБЪР НАЧИН ЗА САМОУБИИСТВО?!?!?!?!?Излез по най-бързия начин от детската си депресия,дано имаш добри приятели
    Faithless - music matters (Pete Heller remix)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си