- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Връзка която е почти на 2 години---- КРИЗА
Имам един въпрос... по принцип не се обръщам така по форумите , но немога да разреша един проблем. Посъветвах се с приятелки , но всяка казва различно... малко е дълго... нано не ви домързи да го прочете :П :П
Ходим с едно момче почти 2 години, отначало той много ме обичаше .... каквото поискам и това ставаше, но преди около 3 месеца се скарахме жестоко и прекратихме връзката си за около седмица... след тази седмица наща връзка окончателно се промени и аз незнам какво да правя и как да дейставам.... След като се сдобрихме .. той ми призна че харесва друга... но ми каза че няма да предпприеме никакво действие за да са зедно защото мн ме обичал... Когато ми го каза бях в шок буквално защото винаги се кълнеше че докато е с мен няма да погледне друга.. ала бала... Направих компромис и преодоляхме това... но се появиха други проблеми... не иска да прекарва повече време с мен , а твърди че постоянно иска да сме заедно.... Не ме търси , винаги съм тази която го търси... Когато сме на дискотека .... той седи при свои приятели , аз при мои и когато отида да го цункам или да го гушна се дърпа и се скарваме... Никога не се сеща за мен... Давам му достатъчно свободно пространство .... Когато ми обещае нещо винаги ме излъгва.... Имало е и случаи в които си е спазвал обещанията....Но през тези 3 месеца чесно ви казвам нямало е ден без който да не съм сдухана , разплакана или ядосана заради него... обичам го ужасно много ... Да и аз имам много недодялан характер , но определено той е човекът който може да провали наща връзка... Толкова мн компромиси направих....просто немога повече... Та накратко ... представих тфа онова ... та искам някакъв съвет ... как да го привлека " отново" ... как да направя така че той да ме търси и да се интересува от мен... с една дума... как да го накарам да хлътне отново.... Офф... изключително мн благодаря за отделеното внимание![]()
ДеНиТууууууууууу и ууууу
spri da mu obr16ta6 vnimanie ... ne go t1rsi, 4akai toi da te pot1rsi, kogato te vikne da izlezete kaji 4e si zaeta, postarai se da te vidi zaobikolen a s drugi mom4eta...
kazvam go ot opit samo 4e mestata bqha razmeneni .. az se d1rjah skapano kakto priqtelq ti i to4no za 1 den moqt priqtel uspq da me nakara da se os1znaq 4e se d1rja otvratitelno.. nadqvam se i pri vas da podeistva![]()
Не трябва да си винаги на негово разположение,живей си повече в твоя личен живот,ако той наистина те обича,ще осъзнае,че иска да си при него,когато теб те няма,и най-вероятно така ще се оправят нещатата между вас,пожелавам ти успех,дано нещата се развият в твоя полза!
Извинявай за думите но твоя пост е пълна глупост ако спре да му обръща внимание това е по лошо той щом е хлътнал по друга това значи момичето да му даде причина или както се казва зелена светлина да може да се разделят окончателно.Първоначално написано от ~fAirYtAle'S eNd~
Не разбрах нещо само след като сте се скарали с приятеля си кои кого потърси след това ти него или тои теб, ако ти си го потърсила да се оправите моя съвет е и колкото да го обичаш да почнеш да го изолираш и да го забравяш полека полека един път почнат ли къвгите няма оправяне след това единствения шанс е раздялата и след време ще си кажеш че е било по добре така също и не каза години на колко си ти и тои на колко е но все пак моя съвет е този.
П.с. щом за една седмица си е харесал друга за мен на това момче му се живее и едва ли ще можеш да го върнеш какъвто е бил, а и зависи много от обкръжението му може да има и приятели които се месят във вашата връзка и да му пълнят главата с глупости.
Успех![]()
Когато се изкачваш по стълбата, поздравявай, защото когато слизаш срещаш същите хора!
emi 6tom misli6 4e e glupost -ok , oba4e kakto kazah pri men podeistva.. tq kazva 4e toi q obi4a, i qvno e sviknal tq postoqnno da go t1rsi i t.n. ako spre za malko i ostavi toi da se 4udi k1de e tq,kakvo pravi, za6to ne mu vdiga i t.n. moje bi 6te os1znae 4e se e d1rjal gadno.. p1k ti kolkoto i banalno da zvu4i kogato si pomisli 4e moje da q izgubi,moje bi 6te razbere 4e ima nujda ot neq.. a kolkoto do drugoto momi4e si mislq 4e pri tolkova e d1lga vr1zka na nego prosto mu se e iskalo malko raznoobrazie.. veroqtno e prosto momentno uvle4enie..Първоначално написано от Курвар
e да тя казва но не е сигурна тои може много неща да каже само и само да и замие очите пък и също е казал че много си е паднал по друга и от тогава е почнало едно "застудяване" в тяхната връзка.Пък и както доуточних нямам представа за каква възраст говорим "може" и да има такъв вариянт да я потърси но ако е на 16 - 17 инак едва ли едно сериозно скарване за седмица не е нищо в една връзка.Никои не е казал за какво става думаПървоначално написано от ~fAirYtAle'S eNd
може да е имало изневяра или нещо разказа е много отгоре отгоре а и неможеш да дадеш точна преценка като не познаваш дадените участници
![]()
Когато се изкачваш по стълбата, поздравявай, защото когато слизаш срещаш същите хора!
Покажи му, че трябва да те уважава. Не му ходи след задника!
Животът е адът описан в Библията!
ne go tursi ! ama ne 1 edin den ili 4as.. ako trqbva go ostavi cqla sedmica da vidish koga she te potursi... ako mn se zabavi sama she se usetish dali mu puka za teb... uspeh![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Отдръпни се.
Ако те обича ще дотича при теб съвсем скоро.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първоначално написано от Курвар
Аз Съм на 17 той на 18... малки сметръгнахме преди две години... и когато се скарахме... аз го потърсих и от тогава всичко се промени.... Немога просто да сложа край... мн ми е трудно Прекалено мн го Обичам... ще Се боря до последно Мерси на всички за съветите Супер Сте (
![]()
ДеНиТууууууууууу и ууууу
Има една приказка..."Ако обичаш някого пусни го и ако той те обича ще се върни при теб"...Възможно е пича да иска разнообразие...отдъхнете си малко един от друг...![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Ми така и направих точно преди половин час си дадохме 2 седмици... по принцип щом се тигна до тук ... знам че нямаме бъдеще Ако се върне ..... Добре ако не просто мн трудно ще го преживея ....Първоначално написано от SkiT
![]()
ДеНиТууууууууууу и ууууу
Мила,нищо не е вечно,и няма незаменими хора!Повярвай ми!Първоначално написано от kit-f-kat
Това ,че сте си дали две седмици не значи,че всичко после ще е по мед и масло.Дайте си време колкото е необходимо.Отдалечете се един от друг,без да се чувате,без да се виждате,за да разберете дали всичко е навик или не.Защото повярвай ми така с определен срок едва ли ще се получи нещо,а пък особено и ако се виждате и чувате,от собствен опит знам...че не става....Успех.
A qui
Според мен за 2-те години прекарани заедно той просто му е дошло до гуша от теб след като само той ти е огаждал и каквото си искала той ти го е давал в 1 момент на момчето му е писнало. Ако сте си правили взаимни компромиси и огаждания според мен нямаше да стигнете до тук![]()
най-добрата ми приятелка беше така-нейния приятел само тичаше по нея,обаждаше и се,пишеше и в скайпа и то винаги пръв и накрая и стана досаден,нямаше достатъчно лично простронство и скъсаха...постарай се да не стане така и с вас.Успех![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!