Имам един въпрос... по принцип не се обръщам така по форумите , но немога да разреша един проблем. Посъветвах се с приятелки , но всяка казва различно... малко е дълго... нано не ви домързи да го прочете :П :П
Ходим с едно момче почти 2 години, отначало той много ме обичаше .... каквото поискам и това ставаше, но преди около 3 месеца се скарахме жестоко и прекратихме връзката си за около седмица... след тази седмица наща връзка окончателно се промени и аз незнам какво да правя и как да дейставам.... След като се сдобрихме .. той ми призна че харесва друга... но ми каза че няма да предпприеме никакво действие за да са зедно защото мн ме обичал... Когато ми го каза бях в шок буквално защото винаги се кълнеше че докато е с мен няма да погледне друга.. ала бала... Направих компромис и преодоляхме това... но се появиха други проблеми... не иска да прекарва повече време с мен , а твърди че постоянно иска да сме заедно.... Не ме търси , винаги съм тази която го търси... Когато сме на дискотека .... той седи при свои приятели , аз при мои и когато отида да го цункам или да го гушна се дърпа и се скарваме... Никога не се сеща за мен... Давам му достатъчно свободно пространство .... Когато ми обещае нещо винаги ме излъгва.... Имало е и случаи в които си е спазвал обещанията....Но през тези 3 месеца чесно ви казвам нямало е ден без който да не съм сдухана , разплакана или ядосана заради него... обичам го ужасно много ... Да и аз имам много недодялан характер , но определено той е човекът който може да провали наща връзка... Толкова мн компромиси направих....просто немога повече... Та накратко ... представих тфа онова ... та искам някакъв съвет ... как да го привлека " отново" ... как да направя така че той да ме търси и да се интересува от мен... с една дума... как да го накарам да хлътне отново.... Офф... изключително мн благодаря за отделеното внимание