- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо е така ??
to4no taka samo 4e iskam da byda s Ivo za6toto e super sladuk i ne mi puka mnogo 4e e kolkoto men a pyk i s nego 6te sum samo ve4er su6to tfa e 4e neiskam nikoi da znae 4e az i toi hodime predi znaeha to4no 3ma 4oveka a nie hodihme nqkolko meseca iskam da go jelaq taka kakto predi za6toto vseki vika toi moje da obi4a a y hubav e mil e da samo 4e kato go vida i se zaradvam i posle nekfo mi stava bezrazli4no i taka stana sus vsqko mom4e neiskam da e taka.. ii vuzmojno li e prosto da mi e omruznalo da sum s gadje .. az kato govorih s ivo i mu vikam iskam ne6to seriozno i toi ok i mi vika aide da se vidim 6oto si pi6ehme po skype i az ee sega nemoga trqbva da hoda na kafe s fr-ta i toi e kvo e tfa na dr den pak taka i toi vika e ti si neseriozna kvo iskash nqma otkude da namerish takova mom4e .. deto samo kogato ti poiskash da e s teb.. i az se zamislih 4e moje bi e taka .. ama iskam da karam ne6tata dosta po bavno iskam da izpitam ne6to kum nego da govorim pove4e a ne vidim se a y celuvki gush op i aide v legloto .. a btw ne sym nqkoq kurva spala sum s 2-3 mom4etaПървоначално написано от Vin Diesel
![]()