nee pff ne za tova 4e sum prekaleno perfektna za nego da se kriem purvo nali za tova 4e e kolkoto men vtoro zaradi brat mu i prosto neiskam nikoi da znae 4e az i Ivo hodim nekfo tupo e za6toto sme izrasnali zaedno
Prosto iskam da se vliubq za tfa iskam da go karame po bavno samo 4e s nego nqma kak ta nie se poznavame tolkova dobre i vijdam 4e toi mn iska da sme zaedno i az se prava na luda vupreki 4e go haresvam za6toto dori da trugnem az neiskam da se kriem toi vika misli6 li kvo 6e kaje brat mi a puk i kvo 6e kaje toq onq 4e ti hodish s men neiskam da ti se podigravat pff tfa dori nz za6to 6e stane az ne sym perfektna tolkova hubava ili kakvoto i da e da sviknala sum vse da hoda s nqkoe mom4e prosto za6toto vse se namirashe i sega ima no prosto neiskam ni6to ama si govoreh s edni mom4eta ot moq klas i o6te 2 momi4eta i sedim v kafeto i si govorim i razpravqt kak sa se vliubili kolko vreme e imalo igra gluposti a tfa na men ne mi se e slu4valo ot dosta otdavna samo 4e te sa prekaleno sramejlivi a az ne kogato iskam ne6to go kazvam i pokazvam i qvno zaradi tova ne sum se vliubvala skoro .. kazvala sum mu go tova na Ivo i toi vika ti nejiveesh v nqkfa prikaza i az mu kazah mi ok ne jiveq v prikazva tova e realnosta no iskam da sum 6tasliva i vliubena i toi kato mu kazah tfa me pogledna usmihna se i si trugna .. tui 4e ..