- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо е така ??
Просто незнам какво става,просто неискам момчета неискам гадже или нещо такова.Има едно момче с което преди се занимавах(Иво) за една година тръгнахме няколко пъти и късахме защото се познаваме от доста години и ни беше странно.Брат му е най-хубавото момче тука в квартала и преди бях ходила с него и затова трябваше да се крием с Иво за да не разбере брат му.Не че на брат му .. му пукаше още за мен нито на мен за него но бяхме приятели.А пък и Иво е колкото мен на години и е некфо странно да хода с някой колкото мен отделно той е братовчед на най-добрата ми приятелка и по цял ден е в тях защото тя има брат и се са заедно.Един ден отивам аз до тях и виждам Иво и почваме си говорим нещо и пак почнахме се занимаваме но нещо неискам нямам представа защо.. момчето е много хубаво и много момичета го харесват само че той си седи се тука в квартала учи си в кварталното училище а аз почти не си седа тука и той ми вика аз откъде да знам ти какво правиш през деня и аз еми хода на училище и винаги се караме много го харесвах и все още имам някфа тръпка към него но всички не спират да ми говорят за него без най-добрата ми фр защото вика той ми е братовчед прави квото искаш няма да ви се бъркам.. Вчера гаджето на мойта приятелка имаше РД и всички некфи пием смеем се некфо яко и има едно момче дето мн се харесваме с него и некфи такива се забиваме само че идва Иво и аз като го видях и спрях да се занимавам с другото момче и цяла вечер с Иво си говорим тфа онова гушкаме се .. спах с него.. (не сме правили секс) само се гушкахме такива беше супер яко но нямам представа защо не го искам и не е само той нито едно момче неможе да ми хване окото и да ме накара да почна само за него да мисля.. незнам защо е така но много се нервирам защото е тъпо така .. зарибявам се с момчета виждам че вече всичко е станало некфо сериозно и до там спирам всякакви контакти с това момче незнам защо .. възможно ли е да съм безчувствена или просто ме е страх да обичам?
Просто си търсиш причина да си търсиш друга причина...не търси,то само ще дойде каквото трябва и когато трябва.Като чета виждам,че начина по-който разсъждаваш,имаш нужда от още няколко годинки над учебниците![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Abe i az sum imala nqkoi momenti kogato ne mi e pukalo za nikoe mom4e prosto ne mi bqha interesni.Ama spoo 6te ti mine vse nqkoe mom4e 6te ti haresa. Ne e zaduljitelno vinagi da si ima6 gadje![]()
91..мхм,разбирам.Интересно ми е кога ли ще ти дойде акълът и ще осъзнаеш,че това,което те вълнува в момента няма стойност!
Дали си безчуствена,нито знам нито ме интересува,а още по-малко мога да гадая.
Като не ти харесват момчетата,здраве да е,или ще ти мине,или няма да ти мине.
А да не си падаш по момичета?
Нещо си забравила,да използваш ","![]()
Не може да си безчувствена,порблема може да е ,че си се привързала към него адски много и просто ти е трудно да се разделиш с него.И сега ти си обсебена от него и игнорираш другите момчета.Мисля,че ти изпитваш привързаност към него ,а не любов (но има голяма възможност да греша де)
П.П. WTF!!!?!!Защо подяволите да е странно да ходиш с момче на твойта въздраст.То тва стана мн голяма мода да си фашташ някъф 18-20 годишен дето уж е "мн готин" ама не може да си намери гаже колкото него и ходи по по малките..(Въпреки че е вярно ,че по-малките по-лесно се лъжат
)
--------------------------------------------------------
има нещо таковаПървоначално написано от BlueFace
![]()
Едно време беше почти задължително,да ходиш с момче на твоята възраст или една година по-голям от теб,в днешно време,ако ходиш с момче на твоята възраст,рискуваш да бъдеш линчувана от обществото,странно но факт.Първоначално написано от BlueFace
Миналата година,бях си хванала гадже на моята възраст,и ела да видиш колко беше странно за приятелките ми.
Явно имаш тръпка само докато върви зарибявката а след като тръгнеш с някой вече не ти е интересно и търсиш друго момче да се зарибявате![]()
![]()
to4no taka samo 4e iskam da byda s Ivo za6toto e super sladuk i ne mi puka mnogo 4e e kolkoto men a pyk i s nego 6te sum samo ve4er su6to tfa e 4e neiskam nikoi da znae 4e az i toi hodime predi znaeha to4no 3ma 4oveka a nie hodihme nqkolko meseca iskam da go jelaq taka kakto predi za6toto vseki vika toi moje da obi4a a y hubav e mil e da samo 4e kato go vida i se zaradvam i posle nekfo mi stava bezrazli4no i taka stana sus vsqko mom4e neiskam da e taka.. ii vuzmojno li e prosto da mi e omruznalo da sum s gadje .. az kato govorih s ivo i mu vikam iskam ne6to seriozno i toi ok i mi vika aide da se vidim 6oto si pi6ehme po skype i az ee sega nemoga trqbva da hoda na kafe s fr-ta i toi e kvo e tfa na dr den pak taka i toi vika e ti si neseriozna kvo iskash nqma otkude da namerish takova mom4e .. deto samo kogato ti poiskash da e s teb.. i az se zamislih 4e moje bi e taka .. ama iskam da karam ne6tata dosta po bavno iskam da izpitam ne6to kum nego da govorim pove4e a ne vidim se a y celuvki gush op i aide v legloto .. a btw ne sym nqkoq kurva spala sum s 2-3 mom4etaПървоначално написано от Vin Diesel
![]()
Браво!91 набор си и си спала само с 2-3 момчета,какъв напредък.Първоначално написано от sladkata_91
Моя съвет е да разбереш,какво искаш от това момче,след тогава да искаш съвети от нас.
Виждам,че момчето е свястно,след като искаш да си бъбрите повече и така на татака,тва може на него да му го кажеш.
И нещо не схванах,искаш да имат тайна връзка с него ли?Ако е така,срам те е ли?Мислиш,че си прекалено перфектна за него или какво?
Хахх защо пък трябва да се криете като мишки че ходите и ти защо си с тая нагласа да излезне нещо сериозно винаги това което търсим не го намираме запомни го това![]()
nee pff ne za tova 4e sum prekaleno perfektna za nego da se kriem purvo nali za tova 4e e kolkoto men vtoro zaradi brat mu i prosto neiskam nikoi da znae 4e az i Ivo hodim nekfo tupo e za6toto sme izrasnali zaedno
Prosto iskam da se vliubqza tfa iskam da go karame po bavno samo 4e s nego nqma kak ta nie se poznavame tolkova dobre i vijdam 4e toi mn iska da sme zaedno i az se prava na luda vupreki 4e go haresvam za6toto dori da trugnem az neiskam da se kriem toi vika misli6 li kvo 6e kaje brat mi a puk i kvo 6e kaje toq onq 4e ti hodish s men neiskam da ti se podigravat pff tfa dori nz za6to 6e stane az ne sym perfektna tolkova hubava ili kakvoto i da e da sviknala sum vse da hoda s nqkoe mom4e prosto za6toto vse se namirashe i sega ima no prosto neiskam ni6to ama si govoreh s edni mom4eta ot moq klas i o6te 2 momi4eta i sedim v kafeto i si govorim i razpravqt kak sa se vliubili kolko vreme e imalo igra gluposti a tfa na men ne mi se e slu4valo ot dosta otdavna samo 4e te sa prekaleno sramejlivi a az ne kogato iskam ne6to go kazvam i pokazvam i qvno zaradi tova ne sum se vliubvala skoro .. kazvala sum mu go tova na Ivo i toi vika ti nejiveesh v nqkfa prikaza i az mu kazah mi ok ne jiveq v prikazva tova e realnosta no iskam da sum 6tasliva i vliubena i toi kato mu kazah tfa me pogledna usmihna se i si trugna .. tui 4e ..
Ти определено,не си наясно,какво точно искаш!Не мога да ти помогна,съжелявам за което.Първоначално написано от sladkata_91
Само мога да ти кажа,че това да се влюбиш,не е някво чудо,и никъде в никакъв учебник няма да намериш инструкций.
И аз имам въпрос към теб,защо пишеш на латиница?И защо не използваш,знаци като ","?
Ти май незнаеш какво искаш от живота
moje i da si prava nz kakvo iskam no iskah da se promenq neiskam da sum onova glupavo momi4e koeto samo gleda s kolko hubavo mom4e 6te q vidqt i v koe kafe ili v koq diskoteka 6te e i kakvo 6te pie i kakvi drehi 6te si kupi .. iskah da se promenq i vse o6te iskam za6toto Ivo e prosto suseda s koito sum izrasnala a sega sum napulno razli4na i si misleh 4e moga pak da se vurna kum onova koeto beshe .. no qvno tova e koeto 6te buda ..Първоначално написано от hooliganka89
aa i pi6a na latinica i bez znaci za6toto ddz po lesno mi e sviknala sum ot skype..