- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- ядене през нощта!!!!???
Много ще се радвам ако някои може да ми каже какво бих хапвал през нощта за да мога да кача маса защото знам че когато се яде на всеки 2-3 часа и през деня и през нощта се качва маса ест като тренирам ще стане мускулна маса.Ако има някои по навътре в нещата и да знае със СИГУРНОСТ нека драсне някой ред.Благодаря предварително
![]()
Пий бирена мая, да видиш как ше ти се отвори апетит и прочиства кръвта също
Ами късно вечерно време по-добре не яж, щото то се качва на мазнина и ше станеш кюфтенце...
2-3 часа преди да легнеш по-добре не яж. Тогава се пият аминокиселините (суроватъчните) и те те надуват, споко![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
батка гледал клипчета с Димитър Димитров, в които той говори че яде и през ноща за да качва маса,но за жалост така и не стана въпрос какво яде през ноща.
Деца,култоризмът е наука,не се занимавай да правите неща,които не разбирате или сте чули от някой си...
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Батка, ти да не мислиш, че той яде обикновени храни.Първоначално написано от teameous
Те си правят протеинови диети и т.н.![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Месо...с грозде, ягоди и череши и да преяждаш освен да олекваш...друго няма да стане![]()
+1 1 да пр1дне другите направо се усират около негоПървоначално написано от vamp
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Абе не прекалявай с тва ядене.. онази нощ станах от леглото да се наям, че бях огладнял и повръщах сутринтаПървоначално написано от teameous
![]()
Ъъъъ..чувала съм че през нощта не е хубаво да ядеш,защото няма как да изгориш калорийте..или нещо таковаНо в твоя случай ..
![]()
ти тъп ли си ?! ше ставаш през 3 часа през нощта за да ядеш...Първоначално написано от teameous
![]()
преди лягане трябва да ядеш бавен въглехидрат, така докато спиш храната ще се усвоява...
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Ориз или картофи и месо.....това е за нощната закуска в основен период
2, 9, 10, 11 и 13т. системно
Не е хубаво да се яде преди да легнеш ! Трупай маса по друг начин.
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!