.

Виж резултатите на анкетата: По какви момичета бихте се загледали,ако минат покрай вас?

Гласували
73. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Някоя мацка,с големи ц**и,дълга коса(черна или руса),готини дрешки,тесни и с деколте до пъпа...

21 28,77%
  • Някое момиче с кецове,готини дрешки,т.е. широки панталони,може и тесни,спортно облечено или небражно...

36 49,32%
  • И по двете...

12 16,44%
  • По никое...

4 5,48%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 70
    аз съм момиче, но ако бях момче щях да се заглеждам по барбитата, много ясно, защото тия смъкнатите не се виждат от дрехи

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Някое момиче с кецове,готини дрешки,т.е. широки панталони,може и тесни,спортно облечено или небражно...

Рядко срещани са такива момичета...поне в моя град.На "барбита" съм се нагледал...училището ни гъмжи от такива и са ми дошли до гуша

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Нито един от двата вида! ...
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    По принцип първата винаги предизвиква повече интерес

А дали да станеш барби.. просто стани готина и точна мацка.
    Тия надути смотани барбита стават само за гледане или ако се върже за една нощ и нищо повече. Въздухарки им се вика.

Сега ако попиташ, коя бих заговорил и бих се опитал да сваля - във второто момиче

Като гледам не си характер тип барби.. така, че не се опитвай да ставаш. Пък и ще е смешно да се правиш на някое която не си

Сега отново прочети втория ред
    Ти си принцеска на предразсъдъците..
    Айде викам да си замълчиш, а
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен Аватара на Barbie
    Не разбирам защо трябва да е с големи цици и дълга коса. *мисли усърдно и напрегнато*

Кое момиче на 18 примерно си е сложило вече силикон? Пък и хубавите къси прически са страшно секси.

Та, с две думи, въпреки че съм девойка, определено бих и се заглеждам по хубави женствени жени по улиците. Ако едно момиче съумява да бъде женствено в смъкнати гащи и кецове - чудесно, най-вероятно ще ми направи впечатление. Виждала съм подобни доста секси момичета.

Но имайки предвид, че аз самата от токчетата не съм слизала вече 4-5 години, уважавам пищните деколтета и имам цял гардероб с къси поли, нормално е да се заглеждам по себеподобни.

Ако ти самата се чувстваш добре и се харесваш в това, в което си облечена, значи не е необходимо да променяш каквото и да е било в себе си. Определено едно чаровно момиче, си остава чаровно, както в дънки, така и в бална рокля.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    некоя черна перла по пътя София-Варна

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    ...и по двете...но по 2-та повече.

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    Някое момиче с кецове,готини дрешки,т.е. широки панталони,може и тесни,спортно облечено или небражно...

Рядко срещани са такива момичета...поне в моя град.На "барбита" съм се нагледал...училището ни гъмжи от такива и са ми дошли до гуша
    +1
    samo az deto sam se nagledal i na emo pozior4eta v moito daskalo

Град
    Почакай есенните листа...

Именно..и в моя е така и затова попитах,защото ми писна от еднаквостта...и за едните и за другите се отнася!!!
    Аз не съм нито от първия,нито от втория тип момичета...Тъй че не ме грее...

Ми не съм момче,но ще отговоря. Според мен по-голямата част от момчетата биха предпочели златната среда. Както и да е облечено едно момиче то не трябва да губи своята женственост. Момичетата тип барби определено привличат вниманието,но само за момента. Колко момчета биха се замислили да имат други взаимоотношения с нея,освен сексуални?Пък и не е необходимо момичетата да носят ултра къси поли, големи деколтета и високи токчета, за да изглеждат добре.Но момиче с кецове и смъкнати дънки рядко буди първоначален интерес.Да някои може да се обидят от казаното, но това съм забелязала. Както каза Barbie чаровното момиче си остава такова,каквото и да облече. Ако се чувстваш добре в кожата си, с каквото и да си облечена ще привлечеш вниманието. Сексапила не се крие в дрехите,а в излъчването
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ам,аз не съм момче,ама ще си изкажа мнението.
    Бих се загледала и по двете.Не е важно дали си с пола,или смъкнати панталони.Може тази с полата да не излежда толкова добре,колкото тази със смъкнатите панталони или обратното.А и дрехите не са чаааак толкова важен елемент.

Е и аз съм женска...уж (: Но ще се изкажа...
    Първо гледам лицето на човек. Винаги когато имам възможност разбира се. Ако не ем грабне с нещо-не продължавам нататък...
    Колкото и да разочаровам някои момиченца...еми заглеждам се по-скоро по барбита. Защо точно и аз не знам, имайки предвид, че изглеждма по противоположния начин...Както и да е. Всичко е въпрос на излъчване и красота. Това е.

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    hahahah az sam momi4e no ako bqh mom4e bih se zagledala po ne6to dota po razli4no ot nekoe praznoglavo barbi ili po nqkoq smuknata 6teh da se zagledam po momi4e s ne6to po ednoli4no i razli4no v vun6niq si vid ako taka moga da se izrazq (vs az sam qko smuknata no tova sa podrobnosti )
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Цитирай Първоначално написано от *Звездичка

Именно..и в моя е така и затова попитах,защото ми писна от еднаквостта...
    Ми ходи гола тогава.

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Не разбирам защо трябва да е с големи цици и дълга коса. *мисли усърдно и напрегнато*

Кое момиче на 18 примерно си е сложило вече силикон? Пък и хубавите къси прически са страшно секси.

Та, с две думи, въпреки че съм девойка, определено бих и се заглеждам по хубави женствени жени по улиците. Ако едно момиче съумява да бъде женствено в смъкнати гащи и кецове - чудесно, най-вероятно ще ми направи впечатление. Виждала съм подобни доста секси момичета.

Но имайки предвид, че аз самата от токчетата не съм слизала вече 4-5 години, уважавам пищните деколтета и имам цял гардероб с къси поли, нормално е да се заглеждам по себеподобни.

Ако ти самата се чувстваш добре и се харесваш в това, в което си облечена, значи не е необходимо да променяш каквото и да е било в себе си. Определено едно чаровно момиче, си остава чаровно, както в дънки, така и в бална рокля.
    Напълно съм съгласна с Барби за пореден път. Същото се отнася и за мен.
    Собственост на Canis_Dirus

Момиче съм, но по улиците като видя някоя с пола 1 педя, деколтето да е до земята, я гледам странно (и повечето пъти облечените така забелязват как ги гледам ) и не разбирам, защо се облича така. Като видя някоя съвсем смъкната, със широк панталон, широка тениска пак гледам странно и отново не разбирам защо се облича така. Имам приятелки и от двата типа. И тях ги гледам странно Разбирам едно момиче да е женствено, но, според мен, да показва почти всяка част от тялото си не е женствено, а ку*венско...

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Малко е тесногръдо да определяме кои са по-хубави - Барбитата или другите.
    Виждала съм красиви момичета, които са коренно различни като стил една от друга. Хубавото си е хубаво! Както и да го облечеш, каквото и да му сложиш, забелязва се. Иначе ествествено, че по-елегантно облеченото момиче повече радва окото, но някои бъркат красивото с вулгарното. Харесвам Барбирата, но ако имат достатъчно умствен багаж, че иначе очарованието от външността им се губи веднага щом им чуеш членоразделното пелтечене или им видиш надутия поглед.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    С каквото и да е облечено момичето, не може ли да си кажеш две думи с него... не ми го хвали.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    ...Явно му отдавате голямо зна4ение на облеклото... Как мразя,когато гледат само външността...

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Абе то хубавото си е хубаво, обаче има и значение (поне според мен) какво е облеклото, какъв е гримът и тн. Аз съм момиче, но това не ми пречи да се заглеждам по някоя красавица, която минава по улицата Даже мисля, че момичетата обръщат много по-голямо внимание на външността на Евите, било то, за да коментират или да завиждат, или просто да преценят конкуренцията

По темата - преди 2-3 години много се кефех на смъкнатия стил, кецовете и разни плетени гривнички и герданчета, но вече не. Е нося си от време на време старите кецки, ама защото са ми супер удобни
    Иначе вече се старая да си купувам по-елегантни дрехи, обувки с токчета и тн., като мине някоя наконтена мадама с 10 см токчета и с коса до кръста по Витошка - ест, че ще я загледам.
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от find_m3
    Абе за момичетата сте много строги ,ама ако темата беше за момчета резултата щеше да е на 100% за смъкнатите
    to drugoto ne sa maje bee na barbie maja i ken li se kazva6e ?
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Цитирай Първоначално написано от B3B0K
    Абе за момичетата сте много строги ,ама ако темата беше за момчета резултата щеше да е на 100% за смъкнатите

"Смъкнат" мъж?! Отврат...
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Цитирай Първоначално написано от Felis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от B3B0K

"Смъкнат" мъж?! Отврат...
    Как отврат?!?!
    London Tipton

О, не, съжалявам, не искам да обидя никого, но не мога да го приема това нито за една жена, нито за мъж. Винаги съм била привърженичка на стилното и елегантно облекло, макар и да звучи малко тривиално.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Аха ясно :]
    London Tipton

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си