.

Виж резултатите на анкетата: По какви момичета бихте се загледали,ако минат покрай вас?

Гласували
73. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Някоя мацка,с големи ц**и,дълга коса(черна или руса),готини дрешки,тесни и с деколте до пъпа...

21 28,77%
  • Някое момиче с кецове,готини дрешки,т.е. широки панталони,може и тесни,спортно облечено или небражно...

36 49,32%
  • И по двете...

12 16,44%
  • По никое...

4 5,48%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70

Град
    ..във един измислен свят..
    И аз не съм момче..ама ако бях - барби ..

абе не мога да разбера защо момчетата отдават такова голямо значение на облеклото. Аз лично ако бях момче бих предпочела да опозная човека до есбе си, някои хора като видят някой да мине до тях и вече са с някакви предрасъдъци! Аз лично съм смесица от почти всички стилове, т.е. със себе си и имам много приятели момчета. колкото до барбитата и до метъли и подобни, нагледала със се на всякакъв вид и всички са ми до гуша, особено тези, които се опитват да се харесват.... нека всеки бъде това което е, за всеки се намира подходящ човек.

Зависи от обстоятествата.Но бих предпочел вторият вид не като външност а просто характера на такива момичета ми допада повече от колкото на някой въздухарки (неискам да обидя никого).

Lestat357
    Guest
    OFF/

Цитирай Първоначално написано от Felis_Dirus
    "Смъкнат" мъж?! Отврат...
    А (мнението ти за) Интернет–тролството и форумната хамелеонщина? Последното го разбирай като едновременното, но не особено умело писане от повече от един акаунт в даден форум, било то официално позволено според правилата му или не.

ПО ТЕМАТА/

Според зависи, но не твърде-Барби.)) Иначе - заглеждал съм се по какво ли не на улицата. Бавно, но сигурно всеки открива себе си, дори (и) лутайки се. (self-ironic smiley)

Честита Баба Марта на всички!

Смъкнатите са баси помярите,
    освен ако на задника им не пише "Eat Shit"

Град
    София
    100% Анти Барби !
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Значи аз не съм момче, но чесно казано не разбирам защо толкова мног ови интересува стила на един човек...Аз не съм нито един от двата стила, нито смъкната, нито барби...Аз съм такава смесица от стилове че за ква ли не ме мислят, пънк, барби (понякога), емо (ужас, не се убиждайте)...
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

^много ми е интересно как ще те помислят хем заа пънкарка,хем за барби,хем за емо...

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    ^много ми е интересно как ще те помислят хем заа пънкарка,хем за барби,хем за емо...
    ponqtieto za stil v na6i dni e tolkova razmito a puk i horata s svoeto neznanie go pravqt o6te po obarkano zatva koito kakto iska da se obli4a ne mi puka vajnoto e sam da se haresva6
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow

Ами както казах имам много странен стил...но не ме мисля за пънкарка, барби и емо едновременно...всеки ден различно...Оф никой не разбира май че имам собствен стил...
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Цитирай Първоначално написано от Lestat357
    OFF/

Цитирай Първоначално написано от Felis_Dirus
    "Смъкнат" мъж?! Отврат...
    А (мнението ти за) Интернет–тролството и форумната хамелеонщина? Последното го разбирай като едновременното, но не особено умело писане от повече от един акаунт в даден форум, било то официално позволено според правилата му или не.

А ако приемем, че не съм искала да се прикривам и умишлено не променям стила на писане и начина на изказване?

Ако искаш да водим диалози - знаеш скайпа ми, лс-та също има, тук не е мястото.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    То да зависеше само от дрехите..
    Дори и да е с най-убийствените /кой каквито харесва/, а е грозноватичка едва ли някой ще я забележи (:
    Иначе аз лично повече се заглеждам по втория тип

Град
    Лапландия!?
    Вие ме застреляхте,има доста момичета които са с кецове,широки панталони и пр и пак си приличат ма барбита защото са си с външна красота,а повечето барбита се гримирват така за да приличат на барбита

Град
    Blondeland
    E e e e e....

Не успях да разбера , защо така упорито лепвате етикета "тъпи и прости" на всички момичета които се обличат по предизвикателно.

Аз лично , ако бях момче , със сигурност щях да се загледам по секси облечените момичета.
    Не ми харесва разпуснатия стил. Особено пък за момиче ..... черна тениска на някоя метъл група и черен изсулен панталон - уау каква женственост.
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Ако бях момче бих се загледала по втория тип..
    Вярно такива момичета/към каквито спадам и аз/ не са особено женствени,но пък си ги кефи този стил..
    Както и да е.Бих се загледала и по барбито стига да има мозък..
    С две думи не ме бърка каква е на външен вид ми да има акъл..
    London Tipton

Само не ми е ясно как ще определите дали даден човек има мозък само като мине покрай вас
    we give it all.

И тва е вярно..ми ще се запознаеме..
    London Tipton

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Вие сте на кафево. Кой ви говори за акъл?!

По какви момичета бихте се загледали,ако минат покрай вас?
    Тук става въпрос за чисто визуалната страна на нещата.

az sum momi4e i vun6niq vid ne bi trqbvalo da ima zna4enie.Spored men trqq da se gleda tova v glavata i surceto na 4oveka
    КуЧкА сЪм БиЛа..Не ОтРиЧаМ!мРаЗиШ мЕ...ХаХа А щО мЕ зЯпАш КаТо сЕ сЪбЛиЧаМ?С ПрАвЕжИ гАдНи Ми ИзЛиЗаШ...И ТъПи ПуTкИ мИ ЗаБиВаШ...ВиНаГи сЕ ВрЪщАш НА МоЯтА врАтА...А КаЗвАш Не сЪм биЛа За тЕб сеГа!

Кой квот и да говори смъкнати руулз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си