- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Барби или...?
Така...чудех се по какви момичета си падат повечето момчета от форума...
Та реших да пусна тема и да разбера...
Кои ли момичета ще "победят"?![]()
А и я пускам също и защото ми казаха,че ако искам да ме харесват момчетата,трябва да си променя имиджа,т.е. да стана Барби,а аз нямам такова намерение....тъй че казвайте си мението...![]()
Аз нямах предвид някоя мъжкарана...![]()
Просто небрежно облечено момиче...![]()
^
Аз съм моми4е с кецове и широки панталони, благодаря много![]()
Мисля да се засегна дълбоко и да по4на да страдам![]()
![]()
Робинята на Quench
При условие,че са еднакво умни,бих избрала Барби.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
авторката може и да е по-безпристрастна![]()
He ,c1M Момче ,но според мен няма голямо значение външният вид![]()
Аз съм на същото мнение.Първоначално написано от RAWRRR
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Съжалявам,ако се е получило така...Първоначално написано от OtherDimension
![]()
Звездичке, какъв е смисълът да съжаляваш.Ти си смъкната, кефиш се на кецове и по-шорики дрешки.Нормално е да си защитаваш своя вкус.Аз лично предпочитам барбита, но не празноглави.Просто всеки си има различни възгледи, както към облеклото така и към всичко останало.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
по хубавата![]()
барби..![]()
\~/!hOuSe MuSiC rLzZ[!]\~/!
Епа кавалерче съм.. к'во ми е .. ?!
По принцип първата винаги предизвиква повече интерес
А дали да станеш барби.. просто стани готина и точна мацка.
Тия надути смотани барбита стават само за гледане или ако се върже за една нощ и нищо повече. Въздухарки им се вика.
Сега ако попиташ, коя бих заговорил и бих се опитал да сваля - във второто момиче
Като гледам не си характер тип барби.. така, че не се опитвай да ставаш. Пък и ще е смешно да се правиш на някое която не си
Сега отново прочети втория ред![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ааа сега видях, че става дума за широки панталони тип парашутки може би, кецове, и може би както винаги някви гривни, пиърсинги и черен грим....
БЛАХ, много са ми странни тия женски... и изобщо не ме привличат грам, ама грам..
Не искам да обидя никой..
Забелязвам, че общността почна да се дели на барбита/фалшиви емо-та, метъли и скейтъри/скейтърско облекло поне.
Къде са нормалните бре![]()
Аз предпочитам, усмиханти, точни и готини момичета. Относно темата за облеклото - нормално/готино облечени, с вкус и т.н., ся лятото тук-там лека голотийка (е не тип курволяк де).
Никакви метали, скейтърски широки истории и т.н., че и фешъните ме дразнят с тия позьосртва даже..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ами...всъщност не точно...искам да кажа,че не винаги нося такива дрехи...даже като се замисля,нямам кецове,нито широки панталони..просто ми беше интересно...но не съм и първия тип...Първоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
небрежен стил ... барбитата не ги бръсна за хора ... от познанствата си 100% от тях са дебилни и тъпи
Ти си принцеска на предразсъдъците..Първоначално написано от Make_Me_Laugh
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Какво значение имат дрехите? Нали в края на краищата трябва да остане без тях?![]()
А защо момичето не може да се облича според случая и настроението си?
а, де...Първоначално написано от Lake_bodom
а 'умствения багаж' няма да ме интересува след като само минава покрай мене...аз няма да й гледам главата с рентген, а ще й гледам други неща..
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ееемиии аз не си падам по момичета хах следователно рядко се случва да гледам някоя мацка.
Трябва да е готина в лицето, за да ми привлече вниманието, ако ми харесат чертите на лицето й и косата, тогава зяпам и дрехите.
Като цяло вече момичетата с кецове станаха повече от накипрените момичета с токчета => по-ми се набиват на очи тип 'барби' (баси класификацията)
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Значи аз просто не влизам в "категорийте". Не ходя с деколте до пъпа и не обичам широки панталони,но не си падам много и по поли.Тоест нормално облечено момиче.Жалко,че не съм в ничия категория.
![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
проличаха си добрите мъже. Одобрявам.Първоначално написано от _SL_
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Pyrvata est
i ne vijdam kakvo obshto ima umstveniq bagaj s edno razminavane na ulicata...
Абе за момичетата сте много строги ,ама ако темата беше за момчета резултата щеше да е на 100% за смъкнатите![]()