.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

не зная какво чувствам

Premestih se v novo y4ili6te.Namerih si novi priqteli i vsi4ko be6e idealno.No posle mai se vlubih v edno mom4e ot sasedniq klas,s koeto se poznavame ,otkakto sme se rodili,oba4e toi me otblasna.Az sam mnogo sina ,i kolkoto i da mi be6e gadno ,go zabravih.Haresah si drygo mom4e i misleh ,4e i toi me haresva,no pak to4no togava, nai-dobrata mi priqtelka ot klasa prizna,4e go haresva i tq i az ne i priznah,4e go haresvam i az.Sega v klasa ni idva edin metal i mai imam simpatii kam nego i az ne znam za6to?Toi e tolkova stranen.....a pak az o6te sanyvam vsqka ve4er,mom4eto,v koeto bqh vlubena i mislq,4e se pobarkah!Znam,4e e mnogo tapo i az samata ne znaq kakvo iskam,no molq pomognete!

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Миии ддз...аз ли тряа знам ко чувстваш...помисли кой харесваш..пък ко като е странно момчето..ако го харесваш не тряа ти пречи...щом сунъваш оня ,значи не си толкова силна и не си го забравила...

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Мисля,че...лесно се влюбваш.
    А за металчето,мисля че това е моментно състояние,защото е нов в класът и ти е интересен,само заради това.
    А какво чустваш,аз съм последният човек,който може да ти каже това.

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Мии и аз не знам какво искам ..
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

o0o0of az pak mislq 4e trqbva da porasne6 malko predi da se vaika6 koi te bil HARESVAL i koi ne... 1 den edno mom4e...2 den drugo...Tova ne e osobenno normalno da se VLIUBVA6 taka... q se opravi malko molq ti se 4e ot takiva kato tebe mi se vdiga kravnoto... Vsqka pikla na 12 godini si misli 4e se e VLIUBVALA .. molq vi se ... nafta li ste pili ili kvo..

Град
    Shumen
    Emi ne znam....Nie ne mojem da ti kajem kogo haresvash Ti sama preceni i osyznai vsichko.Uspeh
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    влюбен не означава това, което си мислиш. Само т'ва ше ти кажа!

Цитирай Първоначално написано от inSane_baby
    влюбен не означава това, което си мислиш. Само т'ва ше ти кажа!
    am to i az tva se opitvam da i kaja ama

или лесно се влюбваш или не знаеш какво искаш.. помисли си с кои би ти било на теб по яко .. кфо ти говорят чувствата

Re: не зная какво чувствам

Цитирай Първоначално написано от strange
    Premestih se v novo y4ili6te.Namerih si novi priqteli i vsi4ko be6e idealno.No posle mai se vlubih v edno mom4e ot sasedniq klas,s koeto se poznavame ,otkakto sme se rodili,oba4e toi me otblasna.Az sam mnogo sina ,i kolkoto i da mi be6e gadno ,go zabravih.Haresah si drygo mom4e i misleh ,4e i toi me haresva,no pak to4no togava, nai-dobrata mi priqtelka ot klasa prizna,4e go haresva i tq i az ne i priznah,4e go haresvam i az.Sega v klasa ni idva edin metal i mai imam simpatii kam nego i az ne znam za6to?Toi e tolkova stranen.....a pak az o6te sanyvam vsqka ve4er,mom4eto,v koeto bqh vlubena i mislq,4e se pobarkah!Znam,4e e mnogo tapo i az samata ne znaq kakvo iskam,no molq pomognete!
    ти изобщо знаеш ли какво искаш ...?!?! Ту един ,ту друг?!? Я малко се поспри и се осъзнай пък тогава го мисли тоя новия ,защото явно с предишните няма да тсане работата..

o0o0of az pak mislq 4e trqbva da porasne6 malko predi da se vaika6 koi te bil HARESVAL i koi ne... 1 den edno mom4e...2 den drugo...Tova ne e osobenno normalno da se VLIUBVA6 taka... q se opravi malko molq ti se 4e ot takiva kato tebe mi se vdiga kravnoto... Vsqka pikla na 12 godini si misli 4e se e VLIUBVALA .. molq vi se ... nafta li ste pili ili kvo..

mersi,naistina me nakara da se osaznaq i da se zamislq,qvno ne6to sam se pobarkala!6te se opravq,mersi mnogo

Az mislq 4e se opitva6 da zabravi6 starata "lubov" kato si tarsi6 nova i nova vnimavai samo ne si igrai s mom4etata moje da ti se varne

Ами мацко,ти не знаеш какво искаш-това си личи.Не знам до колко са силни чувствата ти към онова момче,но по-добре да го забравиш щом те е отблъснал.Явно си лесно влюбчива,но и лесно отстъпваш,защо?Трябва наистина да решиш към кого имаш наистина истински чувства,а не само увличане,тогава ще намериш и отговор на въпроса си " ne znaq kakvo iskam".

П.П. Повечето жени не знаят какво искат то и аз съм в такова положение сега,че направо се вбесявам на себе си.досега не съм се чувствала по-объркана,но сега наистина НЕ ЗНАМ КАКВО ИСКАМ....
    А утре?
    Друг стопанин ще жъне
    свойта нива.
    Надежда любовна ще покълне.
    Животът ще пребъде.
    Вечно.

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    еми щом ти незнаеш какво очакваш от нас иначе спорид мен си малко неориентирана и трябва да избереш 1 от трите момчета а до колкото разбрах сънуваш 1 от момчетата според мен си влюбева в него а тфа с др е просто някво влечение

Re: не зная какво чувствам

Цитирай Първоначално написано от kifla
    Цитирай Първоначално написано от strange
    ти изобщо знаеш ли какво искаш ...?!?! Ту един ,ту друг?!? Я малко се поспри и се осъзнай пък тогава го мисли тоя новия ,защото явно с предишните няма да тсане работата..
    да точно това е момичето не знае какво иска
    Всеки път когато замълча всъщност питам ''Искаш ли ме до теб?''....но все пак мълча от страх да не те нараня...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си