.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Татус въпрос

Здравейте значи не искам да си правя истински татус според мен тва е мноо тъпо нещо моля да не се обиждат тези който имат или възнамеряват да си правят та искам да ви попитам чувал съм за такива дето се лепят и изглеждат като истински и траят неколко месеца (от къде мога да си купя такива?) а също така и татуси който се рисуват мисля че му викат бодиарт но незнам къде се правят.

Ami da ti kaja .... traqt UJ mnogo vreme no imam mnogo priqteli i maika mi skoro si napravi i nikoga ne traqt pove4e ot 1 sedmica ako 6te leplivi risuvani i kakvito i da e ... ne sam sre6tal 4ovek koito da mu e traela pove4e ot 1 sedmica ... po dobre si napravi ne6to istinsko i mani4ko nai dobre e tapo e da se pravqt istinski kato po malak/a za6toto sa gluposti naistina az imam 8 ot koito 2 sajelqvam 4e sam gi pravil i sega trqbva da davam o6te pari i varhu tqh da pravq novi
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    bodyart-а няма ни6то об6то с татуировките.а по темата-аз сум си правила временна-такава рисувана за около месец,истинска не искам,не защото съм против ами най-вероятно 6 ми писне и трябва да се дялкам с джобното нож4е!

а къде мога да си направя временна?! каква е цената горе долу и също така как се маха после ? 10x

oo sorry ne moga da ti pomogna kade ne znam v bg kade se pravqt
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ми аз временната в Пловдив си я правих,понеже съм от там.мисля 4е бе6е 30лв два йероглиа отстрани на..а таковата...след около месец запо4на да се бели и аз я изтрих

Цитирай Първоначално написано от Nik4o_Spain
    Ami da ti kaja .... traqt UJ mnogo vreme no imam mnogo priqteli i maika mi skoro si napravi i nikoga ne traqt pove4e ot 1 sedmica ako 6te leplivi risuvani i kakvito i da e ... ne sam sre6tal 4ovek koito da mu e traela pove4e ot 1 sedmica ... po dobre si napravi ne6to istinsko i mani4ko nai dobre e tapo e da se pravqt istinski kato po malak/a za6toto sa gluposti naistina az imam 8 ot koito 2 sajelqvam 4e sam gi pravil i sega trqbva da davam o6te pari i varhu tqh da pravq novi
    Аз си бях направила с къна.. стоя около 2 седмици и половина, а бях на морето и нон- стоп във водата.. сметни разликата...
    Зависи от качеството. Дай повечко пари, но поне ще си доволен/на от качеството!
    Иначе имам и истински и не съжалявам!

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Dam znael/a si kakvo pravi6 a az tatoirovkite koito ne haresvam sam si gi pravil na 14-15 godini i zatova iskam da gi maham po skoro6nite ot 1-2 godini nasam koito sa si mi haresvat i ne iskam da gi baram a 6to se odnasq do vremennata ... prosto kazah kakvoto znam za tqh ne sam tragnal da sporq

pravih si predi pove4e ot godina takava sus kana, no stoq moje bi pove4e ot mesec ama beshe vuv hubav salon moje bi za tova a ina4e poznati sa mi kazvali 4e im sedi po 1 sedmica 4e ima capa drehite i t.n. pri men nqmashe takiva efekti ;P
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Цитирай Първоначално написано от FreakyJack
    а къде мога да си направя временна?! каква е цената горе долу и също така как се маха после ? 10x
    Вече в почти всяко студио правят и временни.
    Цената е... еми зависи от големината, дали искаш да е цветна, но принципно са от 25- 80лв някъде.
    А как се маха... ми тя сама си се измива с къпанията.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си