- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Разказ за фалшивата приятелка !!
РазнИ бАрБиТа МеЧтАяТ с ТеБе Да Се СъЧеТаЯт,Ах МоМиЧеТа,ПрОсТеТе АмА дРуГ сИ нАмЕрЕтЕ,НяМа Да Ти Е пРиЯтНо,Да Ги ИмАш ЕдНоКрАтНо..`
Aма аз нищичко не разбрах![]()
![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Предаде ме ! Сега разбра ли ?
РазнИ бАрБиТа МеЧтАяТ с ТеБе Да Се СъЧеТаЯт,Ах МоМиЧеТа,ПрОсТеТе АмА дРуГ сИ нАмЕрЕтЕ,НяМа Да Ти Е пРиЯтНо,Да Ги ИмАш ЕдНоКрАтНо..`
Много действащи лица,приятелката дето чаках,после тая първата накрая момичетата врагове![]()
а ти на колко години си?!?!?!?!
Щото и аз като бях на 12-13 така се връзвах на някви селски изпълнения на псевдо-приятелки и си позволявах да се 4увствам криво....ама после пораснах!!!!
пожелавам ти НИКОГА да не разбира6 какво озна4ава ИСТИНСКО предателство от приятел, а не тази детска кавга!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
И аз днес се скарах с най-добрите ми приятелкимного ми е гадно +това ме ме набутаха
![]()
Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !
Ти пък какво-да не очакваш всички да ти ходят по гъза?
кво го приемаш толкова навътре,че не е искала да седне на някакво кафе
като не ти допада,не контактуваш с нея и така...
na 14-15 e zatova taka go e priela navatre
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
УАУ, предателство значи, че не сте седнали в кафето, в което седи някъф пич, за да го гледате и да се хихикате? ебаси предателството...Първоначално написано от M!M!T()
Иначе е тъпа, дамз.
Saatana vittu perkele hate crew!
Нормално е за тези години и факта, че сте момичета. Като я виждаш каква е, разкарваш я и общуваш с хората, които ти допадат.![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
i az se skarah s 3ma daje.. adski mega jalki hora sa stanali pove4eto![]()
Моля заглавието да бъде променено - " Разказ за тъпите приятелки"
трудно ти е да се изказваш, м?
сложна работа е тоя български език, ей... малко хора го владеят.
нищо. важното е, че нито можеш да си подбираш приятелките,
нито да си подреждаш приоритетите.
Вие откъде знаете на колко съм ? Пък и не беше заради тоз пич !
Не , аз наистина мисля че си по 16...
Как е възможно така да се впрягаш за пълни глупости , че и тема да пускаш на всичкото отгоре....
Ми не е искала да седне там , какво толкова - все с теб ли трябва да се съобразява...
Ми че то ти може да си харесаш и някой от съдебната палата - все там ли трябва да седите??
Grow up!!!
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Уфф, преебах се и го прочетох...се тая...а
по темата на "тая твоята приятелка" и кажи да си завре
динамит в гъза....не си заслужава да се занимаваш с нея...
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Аз не мога да разбера как живееш след толкова ГОЛЯМ проблем?Как го преодоля?!![]()
Айде че всички са имали такива моменти, к'во се правите сега...
По темата. Да не ти пука. Ако се познавате от много време, едно такова нещо не може да развали приятелството, а ако не се... ще си намериш други дружки.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...