Фънки е най-тъпото същество което съм виждала ... заяжда се абсолютно със всеки и ме дразни до ента степенн ... толкова е самоуверен и мисли че е прав за всичко,намира само косурите на участниците и им смачква самочувствието .. адски противен е ... да си яде ... *** ушите![]()
![]()
![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
izbiva si kompleksite 4e e debel vyrhu u4astnicite![]()
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
Според мен той си въобразява (не казвам мисли, защото мисля, че той не може така) че е интересен, пред колегите си, пред водещите, пред кандидатите, пред зрителите! Поправка, тъпако! Не си интересен!
Знае само да обижда, да псува и... абе идиот пълен!
Според мен няма нищо лошо в това, че е по-прям. Иначе може да се види, че оценява доста обективно и винаги когато трябва да каже "да" го казва. Дори по-често отколкото трябва.
Според брат ми е педерас(брат ми е на
..Аз лично не го намирам нито за забавен,нито за оригинален...абе не ми харесва!
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
funky rlz , esil diuran li kva e - tq e nai-typata kurva
Не знам колко пъти ще ви кажа да духате ,
искате ме на земята - ми що не го духате?
Тряяше да направиш и анкета...Нищо![]()
Фънки е супер як човек!Който не разбира Фънки,не разбира от музика :P
мен ме радва, искрен е, ако не друго... не му пука какво ще кажат хората... наистина става гаден отвреме навреме, но все пак някой трябва да им каже на хората че не стават...
Оо пич отвсякъде е Фънки.Харесва ми това,че не му пука от нищо,казва си нещата направо без заобиколки,супер прям човек.Но все пак има една граница,която не трябва да се преминава.Надявам се да бъде малко по тактичен към хората.Поставям се на тяхно място и никак няма да ми е приятно да ме обижда и тн,но наистина някой път истината е за предпочитане дори и болезнена.
Фънки е един голям идиот само как каза на едно момче че е дебело и нестава и когато на 1 момиче и казаха че катерино моме не е подходяша пфф бе мн е туп тоя и само как отрязаха господина ми по музика пффф идиот е тоя фънки