.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: Funky

Фънки е най-тъпото същество което съм виждала ... заяжда се абсолютно със всеки и ме дразни до ента степенн ... толкова е самоуверен и мисли че е прав за всичко,намира само косурите на участниците и им смачква самочувствието .. адски противен е ... да си яде ... *** ушите
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

izbiva si kompleksite 4e e debel vyrhu u4astnicite
    Само Болката е Истинска
    http://prize.bg/amnesiaibiza

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Според мен той си въобразява (не казвам мисли, защото мисля, че той не може така ) че е интересен, пред колегите си, пред водещите, пред кандидатите, пред зрителите! Поправка, тъпако! Не си интересен! Знае само да обижда, да псува и... абе идиот пълен!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Според мен няма нищо лошо в това, че е по-прям. Иначе може да се види, че оценява доста обективно и винаги когато трябва да каже "да" го казва. Дори по-често отколкото трябва.

Според брат ми е педерас (брат ми е на ..Аз лично не го намирам нито за забавен,нито за оригинален...абе не ми харесва!
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Град
    Бургас
    funky rlz , esil diuran li kva e - tq e nai-typata kurva

Не знам колко пъти ще ви кажа да духате ,
    искате ме на земята - ми що не го духате?

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Тряяше да направиш и анкета...Нищо
    Фънки е супер як човек!Който не разбира Фънки,не разбира от музика :P

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    мен ме радва, искрен е, ако не друго... не му пука какво ще кажат хората... наистина става гаден отвреме навреме, но все пак някой трябва да им каже на хората че не стават...

Град
    НяМъ Ти КаЖа
    Оо пич отвсякъде е Фънки.Харесва ми това,че не му пука от нищо,казва си нещата направо без заобиколки,супер прям човек.Но все пак има една граница,която не трябва да се преминава.Надявам се да бъде малко по тактичен към хората.Поставям се на тяхно място и никак няма да ми е приятно да ме обижда и тн,но наистина някой път истината е за предпочитане дори и болезнена.

Фънки е един голям идиот само как каза на едно момче че е дебело и нестава и когато на 1 момиче и казаха че катерино моме не е подходяша пфф бе мн е туп тоя и само как отрязаха господина ми по музика пффф идиот е тоя фънки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си