Казвал директно-ХаХа,айде бе. Не можело всеки да достигне до финала-е ,това е ясно! Но тоава ли е начина,по дяволите!? Все пак е жури-трябва да спазва някакви норми. И много правилно-ако не е искал да слуша 6789 идиота на ден,да не е ставал жури в крайна сметка. Не мисля,че тези хора,които трябва да преценяват отсрещните се нуждаят от индивид като тоя. В крайна сметка може да има всякакви и категорично има големи смешки сред явяващите се,но ако Мusic Idol е създаден,за да се ебават с хората,не мисля,че има някакво бъдеще...Доста на ниско ниво се изказва тоя,да не говорим,че няма никаква представа от музика,даже не знам откъде се е взел! Аз съм на мнение-когато човек не е достатъчно компетентен,няма право да се изказва-да не говорим,че този при положение,че си няма представа от музика,какво прави там?! Толкова груб и изпростял селяк е,а вие ми говорите,че говорел директно..директно-да бе да,кой е той,че да нарежда хората и то за облеклото им или нещо друго!? Ами че аз ако застана там ще го направя на пух и прах,бе! Той само като си отвори устата става за смях,какво остава по-нататък?! Т'ва да не е Fashion Idle тука,че някъв селяк ще се превъзнася и ще се пише за много вещ,като няма и най-бегла представа от ЦЕЛТА на това предаване!? Ако е Fashion Idle,ок,ама не мисля,че е...Абе с 1 дума за нищо не става тоя! Лично мнение! Не го знам с кво се е доказал в живота,ама категорично 1 от основните причини да не се явя на кастинг е,че не бих допуснала подобна свиня да ме нарежда така..а би го направил не,защото не мога да пея или защото бих се облякла зле,а защото той самия е тъп! Не е само той в журито,но тва жури като цяло много ме разочарова, не мисля,че е подходящо,но...както и да е. Не,Фънки не е пич-той е шибаняк и не разбира от идеята на предаването..което е най-важното!