Е, здравейте!В тази тема не става въпрос за мен и за някой мой наболял проблем,а за една моя близка приятелка и за едно нейно решение.Тя ми е наистина близка,знаем много една за друга.Казва се К.
Такааа,наскоро ми призна,че била срещнала някъв батко ама по Skype,т.е.такъв един от далече.И разбира се се увлякла по него а и според нея и той си падал по нея. Те са се срещали два-три пъти,незнам точно колко.А сега тя е решила да спи с този човек.А е девственна!И искала да го напраи за първи път с него точно Абе,странно ми е да го иска с човек когото не познава особено.Сега ще урежда стаи в хотели,за да мога т да са заедно
Направо се е побъркала!!!! Опитвах,и всеки ден опитвам да я разубедя,ама тя иска него,била го обичала,бла-бла-бла.И кво,ще спят там една нощ и оня ще си ходи в града си и повече НИЩО.
Немога да я позная вече!Все ми реве за този тип!Искам да й ударя един шамар и да се осъзнае!Щели да ходят на хотел?!Незнам,ако някой може да ми помогне да избавя приятелката си от тази лудост,ще се радвам
Айде съсъ здраве на всички,много сте готини и ви се радвам