- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Верно ли че ще има край на света ???
Верно ли че ще има край на света от няколко дена даскалите дрънкат подобни глупости че 2012 година ше имало край на света според календара на маите идвало край на нещо и начало на нещо ново и сичко което били предсказали маите до сега се е случвало нз някви простоти и ванга била предсказала че ще има край на света![]()
Nai VaJnO E MeZeTo Da E BlaJNo i Pi4eTo Da E VlaJNo ! ! !
като стане 2012 ще видим
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Да вярно е, продаваите си имуществото и отиваите в планината на палатки
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
верно е ! ВЕРВАЙТЕ МИ !![]()
I am what I am !!!
Аре стига с тая 2012,няма да има край,2012 ще се случат мн важни работи ще се пусне метрото до младост,ще се реши проблема с отпадаците така!Ключ за тая тема!!!!
Дааа 5 края ще има![]()
Метро за село МладостПървоначално написано от FOOTSOLDIER
![]()
xahhxahxaxahhxaahh Ludi li ste nqma krai na sveta ... dori da ima nito nie nito decata nito decata na na6ite deca 6te sa jivi za da vidqt kraq na sveta NE SE PRITESNQVAITEjiveite si jivota i ne mislete za kraq na sveta
![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Вервайте ми!
Офф, ще има край на гЪза...НЯМА КРАЙ НА СВЕТА!!!
И да искате, няма... няма да се отървете толкова лесно
![]()
ЩЕ ГОРИШ В АДА!Първоначално написано от nicolepcd
![]()
Kato doide da doide ima v takav slu4ei 4 godini i trqbva da zabarzame jivotaili leka poleka da se iznasqme v nqkoq druga civilizaciq da se ostanovqvame tam
i nostradamos gre6i ponqkoga
KRAQ dori i da ima takav kazah .... nito nie nito decata ni nito decata na na6ite deca ... nikoi nqma da e jiv za da go vidi
![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
az sum 4ela tezi na NOstradamus,ama toq NUstradamus sigurno mu e deveti bratov4ed po ba6tina liniq...ta sam mu propusnala razmmi6leniqtaПървоначално написано от iNsaNE`giRL
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
то до сега 5 пъти казваха, че щеше да има край на света...
П.П. Ти друга работа нямаш ли? О.о
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
белким налучкат некой пътПървоначално написано от ЕPu
![]()
Ти пък какво се навираш. Нещо против как пиша ли? Аз ще си пиша каквото искам, и не е важно как съм го написала,а какъв е смисала. Ти като много знаеш кажи нещо смислено.Първоначално написано от darla_f
![]()
Брей, как позна???Първоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
Ванга е предсказала до 2979 година.Ако се интересувате пове4е може да потърсите в google.А относно края на света...никой неможе да каже със сигурност,6те видим в последствие![]()
![]()
vednaga kazvam ne6to smisleno!Ako ima krai na sveta,daite po dobre da si jiveem kakto si znaem,4e kato doide toq krai da ne se vaikame kvo sme izpusnali i propusnali....puk ako ne doide-zdrqve da e!az i v nave4erieto na 2000god bqh se stisnala za palcite na krakata i 4akah,4akah....4akah ne6to da ni otnese,ama to vze 4e ni podmina........na ti smisul!!!!Първоначално написано от iNsaNE`giRL
![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Сквернословиш, невернице!Първоначално написано от nicolepcd
![]()
Незнам , просто незнам ! Развалихме озония слой , не вярваме в Бог , алчни сме ! Какво повече ? Най-вероятно краят на света ще е скоро , защото сме наказани за греховете си ! Наказани сме от Бог !