- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Верно ли че ще има край на света ???
Хм, наистина интересна тема сте пуснали. Аз все си мисля, че краят на света е нещо като метафора. По-скоро ще се свършим емоционално, отколкото физически. Край на света и да има едва ли ще го разберем. Просто заминаваме да живеем в някоя друга реалност или нещо такова. Днес ми работи фантазията.Не знам. Говорех за емоциите. Доста ми е тъжно да видя разни нещастни уморени физиономии по пътищата, сякаш някои хора наистина не намират за какво да живеят. Малко е тъжно. Това е краят на света за мене - да ти е все едно дали си тука или не. Обаче, якото е, че има и точно обратния вариант - усмихнати хора, дето все за нещо си мечтаят. Мисля си, че ако си имаме нещичко, с което да си осмисляме живота, краят на света няма да дойде. А и да дойде, поне няма да сме си го пропилели
Радвам се, че тука мога да си споделя мислите и с вас.
![]()
Браво, добра логикаПървоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
^Не ми философствай!![]()
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa stiga ve4e s toq krai na sveta xaxaxaxaxaxaxaxaxaxax kato 6te ni zima cunamito da ni zima ne se karaite ako ne ni zeme 6te 4akame izvesno vreme dokato ne se poqvi druga tema 2012 4e 6te idva 2020 kraq na sveta![]()
![]()
![]()
![]()
slezte na zemqta hora ne sa6testvuva takova ne6to
![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Те и за 2000 говореха, че ще има, ама дойде ли??Първоначално написано от ico_05
Ако така вярвате на всичко... Пълни измислици... Ма иначе като гледам накъде е тругнал светът, няма да се учудя
Шегувам се
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Глупости некви..пък ако е вярно ще се мре..точка..
London Tipton
^ На бас, че ако се случи, хич няма да сте толкова спокойни, още по-малко разни приказки от рода на "кво от тва", "ще се мре", али-бали.
Аз няма да го понеса, много си треперя над животеца, не искам да умирам.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
^Като се замисля си е така ама то да ти писне..
Еди си коя година - края на света,следващата пак,по следващата пак,ся 2012..и още кво ще измислят?
London Tipton
ei depresnati fanete izleznete ot virtualniq svqt i si provetrete glavite
kvo mi govorite iz celiq forum za kraq na sveta
ebasi zletata![]()
21vi Dekemvri 2012 ... da
Az chetox cqla kniga to4no za tiq proro4estva na maite i prosto ne se syob6tava na naroda ... 6toto 6te nastypi panika i anarhiq ...
Nqma da vi obqsnqvam v kvo to4no 6te se systoi kraq na sveta ... i to vsy6nost nqma da e krai na sveta a krai na Jiviq svqt ... taaa Jiveite si jivota , probvaite ot vsi4ko i nai ve4e si gledaite kefa![]()
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
дано има и софийско гражданство до тогава, че ми писна от селтациПървоначално написано от FOOTSOLDIER
Смятай кво ще настъпи, ако всеки реши да си гледа кефа... хахах.Първоначално написано от Roiroi
На мен ми е кеф, ей така, да изляза с един Калашников и да си пуцам. Кво ми пука за последиците? След 4 години всички ще измрем така или иначе.
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
dano da nqma 6toto ina4e kak 6te si kupq mercedes mclaren
az 6te zapo4na da spestqvam i to 6te doide kraq na sveta i kvo da pravq posle a
Интересно.. аз сега на кого да вярвам.. на маите ли, на Нострадамус ли, на Ванга ли... нещо се обърках![]()
споко, като свърши турнира, Бог ще рестартиа сървъра![]()
Все ми е тая и да има край поне ще се оттървем от тоя скапан живот![]()
Можем да умрем и днес.
Няма какво да се мисли за тези работи.
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
ami kazvali sa mi 4e e verno i 4e sq ot globalnoto zatoplqne ozona se namalqva i 4e 6te otpri6ti vulkani sled koito navodneniq i sled 1 hilqdoletie otna4alo.Az kat mi kazaha i omrqh ot strah
Baba vanga e kazala 4e 2012 6te suhranqvame vodata v srebarni sudove za da ne se otrovim (pak svurzano s lipsva6tiq ozonov sloi)i na vsi4ko otgore izvunzemnite 6teli da doidat i indigovite deca sa 6teli da oceleqt (geniite)koito imat 8 6atri![]()
![]()
VNIMANIE AKO STE EMO NE 4ETETE 4E 6E ZEMETE DA SE OBIETE!!!!!!!!
Първоначално написано от fuklu
С една фр от моя клас се хванахме на бас, че ще настъпи края на света и ако настъпи ще ми дава 1 леФ!Ако случайно не дойде краят аз ще й давам 1 леф
![]()
takmo 6e zavar6 u-6te ...nba4i da ne si davam zor da u4a sled kato polovin godina ili pove4ko sled tva buuumima spasenieee
![]()
![]()
![]()
abee mn ste zleee
az za tva otivam "nakraq na vselenata " da piina edno kafence
![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
verno mi 6e se seti6!!
tva e savsem estestveno am ne se znae to4no koga![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Крайно време е да се свършва......Откак са минали 70-те вече се е изгубил смисъла да се живее....![]()
![]()
Никой не знае кога ще е края на света!Може и 2012 да е.Може и 9999999999999999 да е.![]()