.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    оФфффф...айде стига бе,млъкнете малко да му се невиди!ПиснА ми само за това да говорите

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    О Май Гащи...

Ако ще се мре,аз ще умра последна,защото съм послушно дете и ще бъда помилвана.

Град
    Dreamland Varna
    Оф да бе и нашата даскалка по физика каза, че 2012 щял да настъпи края на света. Вчера пак четох някакви работи за това и вече наистина започвам да си мисля, че може да е вярно

http://vbox7.com/groups/bd8f9e91/discussions/120372/

Ама все пак нищо не се знае. То и в Библията е предсказано, че 2060 щял да настъпи Апокалипсиса, ама...

Ще видим какво ще стане...
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Всичко има начало и край! Но не мисля че краят на света ще е толкова скоро

Да, край на света няма да има, но може да има край на човечеството, и това ще е 2012г.
    Всичко свързано с компютри!

Цитирай Първоначално написано от Ловеч
    Да, край на света няма да има, но може да има край на човечеството, и това ще е 2012г.
    Добре ,че има някой да ви пълни главиците с простотий,че да осмисля деня ви.Ресурсите намаляват-то е ясно...и към край вървим сигурно.Но надали вие ще станете станете свидетели на 'края' .
    Някой бил казал...и тоя някой е простосмъртен,всеки може да каже всичко.
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

е няма ни6то ве4но в тоя живот...както и света незнам дали 6е е 2012 или 2122 ама се някога 6е се слу4и не6о слу4вало се е преди ама тряя си живеем живота и да си глеаме съдбата...ако стане не6то си4ки 6е из4езнем така 4е нема закфо да се притесняваме...аз знам 4е земята винаги се разминава от астероиди но има некфи дет пътуват насам и са мн масивни и на гъсто и няма да може да ги избегнем ама не се знае кога

Град
    София
    Все някога ще има..

Abe spored actekskiq kalendar 2012 e kraq na epohata i horata shte minat na po-visoko nivo na osuznavane...ama samo vremeto shte pokaje.Kolkoto do krai na sveta-nadali shte e skoro....

надявам се всичко да е нормално,и ако все пак има някакви промени,те да бъдат в положително посока

Цитирай Първоначално написано от Fesho
    е няма ни6то ве4но в тоя живот...както и света незнам дали 6е е 2012 или 2122 ама се някога 6е се слу4и не6о слу4вало се е преди ама тряя си живеем живота и да си глеаме съдбата...ако стане не6то си4ки 6е из4езнем така 4е нема закфо да се притесняваме...аз знам 4е земята винаги се разминава от астероиди но има некфи дет пътуват насам и са мн масивни и на гъсто и няма да може да ги избегнем ама не се знае кога
    Да си гледаме съдбата
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Ами разбери и точно на коя дата и предния ден вари се гръмни, че като дойде края на света да не се наакаш от страх.
    Пуу ши ви се невиди и глупостите!
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Повече от фен Аватара на FOOTSOLDIER
    Град
    във филма
    Такива теми трябва да се трият,създават паника,аз точно така си набих големия филм за 2012

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Цитирай Първоначално написано от _Becko_
    Е сега ще звънна на моите хора и ще видите кво става!!!

Ако не вярвате можете да питате Деси_етниес!
    Какво ти казват?
    What you give is what you get!

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Според мен има още много неща, които трябва да бъдат направени преди да настъпи края... Аз се доверявам само на Баба Ванга.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си