- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С друг зад гърба на гаджето ми...
Здравейте на всички![]()
Сега и аз ще си споделя проблемаи се надявам да ми дадете съвети, защото съм я закъсала. Въпросът е там, че си имам приятел с когото съм от 7 месеца, но тръпката във връзката ни се поизгуби (поне аз не я чувствам както в началото) и така се случи че започнах да се виждам тайно от приятеля ми с друго момче. Няма чувства, просто
Знам, че много от вас ще ме осъдят, но се случи и продължавам да го правя
Много съм объркана и не знам какво да правя ... да се разделя с прятеля си или да продължавам така
![]()
Някой изпадал ли е в същата ситуация? Ако е изпадал моля да сподели своя опит и мнениеИ дори да не е пак ще съм благодарна ако каже мнението си
![]()
Nothin' else matters...
щом нема чувства ващай другия![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Проблема е,че чувствата ми са на приливи и отливи, докато той държи на мен винаги![]()
Nothin' else matters...
ami i az sum izpadala v podobna situaciq...nqkolko puti daje...mi kvo da ti kaja...nakraq gadjeto mi vse razbira6e,no mi pro6tava6e...i az prodaljavah taka,za6toto vse pove4e se ubejdavah 4e 6te e s men kakvoto i da napravq i zloupotrebih nqkolko pati s tazi negova lubov....sega ve4e sled kato ot mn vreme ne sum s nego,nito puk s nqkoi ot oneq strani4nite...v surceto mi e ostanal samo toi,ne i tezi drugite,i 4estno kazano se 4uvstvam tapo 4e taka sam se darjala kato poslednoto kurve.....ta pravi si izvodite..... ma...de da znam tupo e...re6i kakvo iska6...ne e nujno da go naranqva6,prosto moje6 da go pusne6 na svoboda ako ve4e ne si sigurna 4e go iska6!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
тва че той държи на тебе винаги няма значене, щом твойте чувства са на отливи по добре намери някой друг.Първоначално написано от Lyni4ka
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Най-добре му кажи истината не го лъжи хубаво е той да разбере с какво момиче ходи и да се изясните дори и това да завърши с край на вашата връзка. По добре не го лъжи тва ми е съвета
To vse nyakoga shte razbere kakvi gi vyrshish... veche si v zatvoreniyat krygI da mu kajesh i da ne mu kajesh - zapochvash da prilichash vse poveche na edin drug tip momicheta... whatever
Kakto se pee v edna "ubava" pesen:
"You promised me the ending would be clear
You'd let me know when the time was now
Don't let me know when you're opening the door
Stab me in the dark, let me disappear
..."
Imah podobna sluchka. Mackata reshi da si priznae, s misylta da i prostya(ili neshto ot sorta beshe). Ne vyrshi rabota.
1) Horata sa sklonni da povtaryat greshkite si. Shteshe da go napravi otnovo.
2) Nikoga nyamashe da moga da i imam doverie dori za toletnata si - vseki pyt shtyah da proveryava dali ne e zaselila pirani tam.
3) Shtyah da se prevyrna v poredniyat revniv idiot i da si dokarvam na glavata izlishni pritesneniya.
Imashe i razni drugi neshta, veche ne si gi spomnyam yasno.Predpolagam sega shtastlivo se liushti s nyakolko choveka, lyjeiki vsichki. Enjoy. Spored men nyamash veche rabota s priytelyat ti - zaryazvai go. Ako razbere kakvo e stanalo - krai. Ako ti prosti, znachi e maloumen(a ti ne iskash da se dvijish s maloumni hora, predpolagam)
![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
zdravei , az sam v sa6tata sityaciq v momenta i te razbiram samo 4e moqta vrazka e dalgogodi6na . i pri men ne6tata sa na prilivi i otlivi ty ne moga bez nego i go obi4am tu iskam drygoto mom4e s koeto se vijdame , tova 6te e taka dokato ne si izqsnq 4uvstvata , zatova i moia savet kam teb e da se izqsni6 i da se vijda6 i s dvamata dokato ne razbere6 kakvo iska6 i s koi go iska6 togava da prodalji6 samo s ediniq![]()
Ти очевидно си на 15, за тази възраст това е напълно нормално, а и не само за тази... Когато тръпката от първите месец-два се загуби всичко се превръща само в навик. На по-зряла възраст е същото, но човек вече е с друга ценностна система и мислене и може да проумее, че първоначалната тръпка и перманентното свиване на корема няма как да го има винаги, но има други не по-малко важни неща, които остават...
а ти от колко време си в тази ситуация?Първоначално написано от bebence_ff
Nothin' else matters...
Spored men tova koeto pravi6 e ujasno.Za moment se zamisli dali na teb 6te ti haresva ako toi postypi takaujasno e
![]()
ot nqkolko meseca moje bi 4 5 re6enieto nqma da ti bade lesno sig hem iska6 edin pat 1niq hem drugiq poznato mi e no idva moment v koito moje i nas da ne ni iskatПървоначално написано от Lyni4ka
))
С такова скапано поведение далеч няма да стигнеш...Първоначално написано от Lyni4ka
Като нямаш чувства към момчето, с което си от 7 месеца...защо просто не му го кажеш, а продължаваш да го гледаш в очите и да го лъжеш? Не смяташ ли, че заслужава поне това?
Страх ви е да не останете сами.за теб най-добрия вариант е тоя мимолетния да изпита чуства към теб ама няма да стане и това че си наранила ще ти се върне и на теб![]()
a prikazkata "ot dva stola na zemqta" 4uvala li si q?!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Реши сама. Може да се откажеш и от двамата и да потърсиш нещо по-интрресно. Но в никакъв случай недей да ги въртиш и двамата...По-ужасно и глупаво нещо от това няма.
Айде да не си казвам думата за такива като вас, че ще се обидите! Пожелавам ви всичко, което правите да ви се връща многократно в следващите години.И моята приятелка правеше такива чалъми, та я шутирах, дано и вашите момчета се усетят, че е срамота човек да се занимава с такива момичета.![]()
Не го лъжи,бъди с другото момче,ако чувстваш че искаш да си с него когато го загубиш и той иска отново да сте заедно ще се обичате повече от всякога.Първоначално написано от Lyni4ka
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Нито с единия,нито с другия!![]()
От два стола-на земята ще се окажеш накрая,така че до като е време се вземи в ръце и не лъжи себе си и момчетата най-вече!
Ще ме извиняваш, ама това твойто - няма такава глупост...
За какво си с приятеля ти?Остани с другия за разнообразие, след като с него чувства и тръпка няма.
Еми всичко, което си написала, говори, че просто не си обичаш истински гаджето... Щото ако си го обичаше щеше да се задоволиш с него, а не кривваш в страни... Нищо... Случват се понякога такива неща... По-добре скъсай с него... Но го направи по любезен начин и постепенно като му намекваш, за да не вземе да му дойде като гръм от ясно небе...![]()
Ако приятелят ти разбере ще се почувства страшно предаден ... ако го обичаш или някога си го обичала,зарежи другия и продължи с приятелят си .. а ако ти е по-добре с другия и се чувстваш добре с него,то остави приятелят си .. поне да не го правиш на маймуна . Така и с двамата не става щото накрая от два стола ще паднеш на земята !
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Винаги съм мразела лъжата. Хората имат усти, за да обсъждат проблемите, нали се сещаш, че има друг начин?!
Защо се задоволяваш с това да живееш, лъжейки човека до себе си? Мислиш ли, че е справедливо? Не. Всичко се връща. Ако сега правиш зло на някой, ще страдаш и ти след време и то много зле.
Ако не оценяваш момчето до себе си, ако не го искаш, кажи му го. Скъсайте, но не и да го лъжеш. Това е подло!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
В момента съм в такава ситуация, само че малко извъртяна. Смисъл защото той си има гадже пък се веждами тайно ии ... Даже смятам тая вечер да го питам какво смята да прави... Пък колкото до темата не знам как да ти помогна разбирам,че си объркана,защото го виждам това и в неговите очи ... Просто трябва да решиш ... Но не продължавай да лъжеш приятеля си дълго още ...
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98