- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Аз съм слаба и искам да отслабна още
Nz kakva e tazi maniq pri men az sam 48kg i sam visoka 168sm i vapreki vsi4ko me4taq za 42kg. Za6to Za6to Za6to??????? A ako nqkoga stana 42kg 6te iskam da sam 40 i nadolu. Sigurno 6te izglejdam mnogo zle v otno6enie na tqloto nooooooooo nz za6to pak iskam da otslabna kak da zabravq tazi obsebenost? pls pomognete sas saveti![]()
Blagodarq predvaritelno
![]()
анорексия....![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
Мила,мисля че при тебе вече всичко е на психическа основа и ако продължаваш така,не само анорексия ще си докараш,но и после много трудно ще се избавиш от нея.
Мисля или поне те съветвам първо да поговориш с майка си,а след това мисля,че трябва да отидеш на психолог,което е нещо съвсем нормално,защото психологът би могъл да ти помогне да излезнеш от този омагьосан кръг.
Успех и имай впредвид,че килограмите ти в отношение с височината са перфектни,дори са и малко малко.Но трябва да се посъветваш на всяка цена с лекар,защото иначе това може да се превърне в много голям проблем.
Още веднъж УСПЕХ!!!
Ako iskash mi pishi na lichno... Psiholog sym i mislq che moga da ti pomogna zashtoto tova koeto se sluchva s teb e edno systoqnie v koeto izpadat mnogo momicheta i posle stradat... I vsichko tova e edinstveno v glavite vi!
Олеее. сестра ми се беше бъгнала точно като теб.
Цели 2 години.. накрая стана едно малко смешно тяло с голяма глава и постоянно и се виеше свят и се задъжваше.. ужас.
Ама с мноооггооо зор и дойде акъла в главата и сега си е нормална и с присмех си спомняме за всичко.
момиче... СТАВАШ ГРОЗНА! СПРИ СЕ ПО ДЯВОЛИТЕ!
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Не незей ! Това не е хубава 1 Прекалено си слаба , просто спри до тук ! Осъзнай се ! Знаеш ли за анорексията ?Това е ужадна балест която не ти пожелавам , просто спри мисли за себси !!
Нищо ти няма 40 кг са нищо даже трябва да надебелееш!!! момчетата не харесват да усешта как кокалите ги ръгат.. но ето една диета и от мен
когато тренирам фитнес съм на строга диета и трябва да имаш волята ако не забрави..
Пий само вода!!! няма калории
яж зърнини продукти като царевица, васул, ориз и т.н
ако ти се яде месо яж само РИБА и ПИЛЕ!!!
наи добре е оварените яденита защото мазнините се изгарят
яж яица.
нинаква захар!! ако не си активна в спортове и т.н и ако не изразходваш енергия захарта става мазнини и ти се съхранява в тялото.
яж често. аз ядох по 6-7 пъти на ден ама по малко, не е никак добре да ядеш да кажем 1-2 пъти на ден.
Да ... Ако сега още я нямаш, тооо coming soon ...Първоначално написано от danny_f4e
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
momi4ee barzo se stqgaii i misli realisti4no
kato ti 4eta kg---------ili nqmash i gram muskul4e i sshe iz4eznesh az sam 168 i v momenta sam 63 kg da iskam da svalq no ne sam debela a ti na 40 i nqkolko si ????????????
shtom ne mojesh sama da spravisih problema govri s maika ti i nai ve4e s psiholog zadaljitelno
tova ti sastoianie moje da ima STRASHNI posledstviq -razbirash LI???
naistina mn mn mn strashni
напълнявай... НЕ ОТСЛАБВАЙ !!!!! достатъчно си слаба
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
mnogo blagodarq. Mislq 4e nqmam anoreksiq. ne moga i nemoga da spra da si mislq 4e TR DA OTSLABNA. A i nqmam mn celulit pove4eto e muskuli za6toto sportuvam ( ne mnogo no vse pak zadovolitelno). Nz kak da spra da si mislq tva
аз съм 48/165 и искам да надебелея , ти.. о боже , стегни се бе, ще си провалиш живота.![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
А една хубава анорексия не щеш ли?
Как искаш да изглеждаш така или така?
Щот аз съм по-ниска от теб,около 43 кг съм някъде и се опитвам да кача,а ти с тази си височина при 42 кг ще приличаш на скелет...Ще припадаш по уличите,ако не ядеш,особено в тва слънце...
Виж какви ефекти можеш да си докараш:
. Емоционални
* Ниска самооценка
* Клинична депресия
* Честа смяна на настроението
. Социални и междуличностни
* Влошаващи се резултати в работата или в училище, макар че при някои болни това не се наблюдава, вследствие на тенденциите им към перфекционизъм
* Прекъсване на контакти с приятели и връстници
* Влошаване на отношенията в семейството
. Поведенчески
* Ограничение на храната, често отказ да се приемат определени храни (твърде калорични, богати на мазнини)
* Прекомерни физически упражнения
* Пазене в тайна на особеностите в хранителния и физическия режим
* Нерядко самонараняване, опити за самоубийство, злоупотреба със забранени вещества
. Физически
* Прекомерен спад на теглото
* Симптоми на недохранване като понижен метаболизъм, нисък пулс, хипотермия и анемия
* Индекс на телесната маса под 17.5 при възрастните, 85% от нормалното за възрастта тегло при децата
* Забавен растеж и физическо развитие при децата
* Смущения в ендокринната система, водещи да спиране на менструацията
* Недостиг на цинк
* Понижено либидо, импотентност при мъжете
* Смущения в електролитния баланс
* Проблеми с кръвообращението
* Понижена функция на имунната система
* Отпадналост
* Главоболие
* Рушене на зъбите
* Косопад
* Суха кожа, напукани устни
* Чупливи нокти
* Растеж на фини, дълги косми по тялото - реакция на организма да предпази кожата от преохлаждане, като компенсира липсващия защитен слой подкожна мазнина
Предполагам,искаш да си слаба и да гладуваш,защото смяташ,че това ще те направи по-красива.Но като се лишаваш от храна,която съдържа важни за тялото хранителни вещества ще се влоши състоянието на кожата,косата и ноктите ти,както можеш да прочетеш по-горе.Е,ще бъдеш ли красива така?
Ако смяташ,че имаш нужда да свалиш килограми,ходи на фитнес и яж толкова,от колкото тялото ти има нужда!Но тъй като твоята преценка едва ли ще е обективна,допитай се до приятелки,те ще ти кажат как е теглото ти.
Момиче, започни да се храниш редовно, защото ще си изпатиш накрая от анорексия! (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=121806)
Имаш проблем не с тялото, а с главата. Спри да си мислиш как трябва да отслабнеш и да си мислиш, че се виждаш дебела в огледалото! Съсредоточи се върху редовното хранене!
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Opitvate se da mi pomognete blagodarq vi mnogo.. a rezultatite ne sa uspe6ni no 6e opitvam da se spravq
абе кво я паникюсвате само момиче нищо ти няма удря те побертета и аз по същия начин бях ама си се оправих с вазраста стигнах до 45 и сама си реших че сам грозна и сега сам 50 като стигнещ до 45 и искаш още тогажа иди на специалист но ще жидиш тва ще ти се оправи след известно време ще се осазнаеш![]()
![]()
![]()
mila ne sum 4ela prednite suveti no az 6te ti kaja 4e tva si e na psihi4eska osnova pogovori s va6te otidi na psiholog nqma da e problem a i na dietollog no po opdbre pulni4k ai vesela otkolkoto slabi4ka i unila![]()
![]()
Еми и аз съм толкова между 168/9см и съм 48кг и по едно време бях тръгнала да пазя диети,ама аз като нямам воля за такива и сама се отказах хаха.Айде успехи,добре си си сега споко.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски