- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 13 съм и мисля да правя секс с приятеля ми
Sq idi i se prasni v nai-ostriq agal na staqta si,nqma da sbarkash.Първоначално написано от aanitogb
Ne mislq,che umstveno izostanal chovek kato teb trqbva da dava mneniq po kakvito i da e vaprosi,ne e tvoita rabota.
Веднъж някой да е съгласен с менПървоначално написано от amphetaminkb
![]()
хей и аз съм съгласна с georgi_ нищо че съм на 15
Най-същественото е невидимо за очите...
Gospodi clasika![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Tq kak i na 9 ne se e proebala![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Еее съгражданите ще се подкрепяме, няма какПървоначално написано от jenity_bs
Сори че е извън темата .
Да бе, точно двамата ще са го решили и ще го искат... На 13 още не знаят е*е ли им се, яде ли им се, както е разпространеният израз. Никой на никого не забранява, обаче е тъпо хлапета на 13 да губят детското в душата си така. Едно време са правили секс на по 14-15 години, а 18-годишните вече са били застарели за женитба, но тогава животът им е бил много по-кратък, имали са закъде да бързат, нали?Първоначално написано от detekt
След 2 дни ще видиш тема "Правихме секс с него, беше ми за първи път, но той ме остави, каза, че не иска да се занимава с деца". Всъщност той ще е прав, макар да не съм съгласна с такова поведение. Все пак той е на 18, колкото и да мразя това изказване, момчетата на тази възраст си имат нужди, пере си ги хормонът. А и дори за мен 13-годишните са келеша, а съм на 16, какво остава за 18-годишен...
Още нещо към detekt: Абе мама му стара, и мен ме дразнят комплексарски изказвания като "Гръмни се", "Застреляй се", "Удари си силно главата в най-близкия ъгъл" и пр. Кажи просто, че не смяташ мнението на другия за правилно, какви са тези изказвания да решаваш кой да живее и кой не?![]()
И последно: Аз съм на 16 и половина и съм девствена. Приятелят ми е на близо 18, той също е девствен. И досега никога не ми е намекнал за секс, нито за нищо. Казал ми е даже, че ще ме чака, докато стана готова, колкото и време да отнеме. Дори и на georgi_ сефтето му да е било, когато е бил на 12, не пречи да мисли, че това е безсмислено, нали? И аз го подкрепям.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Мм аз на твоити години не бих го направила.Като се замислиш малко и разбераш,че е абсурдно.Мисли за последствията...ако забременееш на 13 тазът ти още не се е разширил до нужната степен за да родиш.Има вероятност да умреш,въпреки че е по-вероятно бебето да го направи преди тебе.Такива неща се случват ,колкото и да ти е чудно.Първоначално написано от malkata_shmatka
awe tvoita p....a e o6te 12 sm dulboka ili nqkude tam i si trugnaala s 18 godi6en 6a ti go vkara vednu6 i 6te podsko4i6 kut zaek
![]()
![]()
![]()
mi..... ko da se prai SUDBA
УАО и аз кат сам на 17 и си мислех че ако тръгна със 14 годишна ще ми е малка (нямам предвид за секс) а те колко "свободомислещи" били хората![]()
A бе то и аз съм на 14 и ходя с едно момче от 8 месеца а пак е на 19 и още секс не сме правили защото се страхува да не ме нарани с болката която ще почувствам .. така че никой не може да се бърка в твоето решене всеки си има собствен живот и сам избира по какъв път да поеме ... Моя съвет е ако ходите от много време и му имаш доверие и доказал че те обича силно .. направи го защото все някога ще стане .. Но лично моя мъж е идеален няма кво още да искам от него никога не ме е нагрубявал най-малко приятелките ... всеки го знае с добро .. поне и преди когато не го познавах не сам чувала лоши неща за него .. така че ако се стигне до там може да не се поколебаяПървоначално написано от malkata_shmatka
![]()
![]()
+1Първоначално написано от aciko
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
ae vii ot malki kurvi4i stavate![]()
![]()
![]()
kak moje na 13 sex da prai6 bahti gladniq narod na mene ne mi se prai tolkova sex ot kolko to na vas i kato te zaebe ko 6e prai6 ni6to puk posle kato se raz4ue 6e qde6 kureca 2 puti
lele ama ti si basi maikata i kak zaboga smeesh na 13 godini da trugnesh s 18 godishen ti v red li si ?! tragni s nqkoi koito e s edna dve tri godini max razlika kvo e tva ?! toz 4ovek ili sha e pedofil ili ti she si nai krasivoto momi4e na sveta tctc....i ne nqma da te zareji se pak hodite zaedno ot nqkvi si 2 meseca az hodq s moita priqtelka 6 meseca oshte nishto ne sme iskali ti za 2 meseca ?! biorkes Пуснато на: 30.09.91 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
ми прави...после ще ти викат " виж я тая кур*а! Оная дето я чукаха и после зарязоха"
ETO TOZ CHOVEK E PRAV TEI SHE STANI
!!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!
Съмнява ме все пак ника и е малка_шматкаПървоначално написано от Nadelina
+1Първоначално написано от KimBerLy1912
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
Хах ... да ви кажа честно изобщо не се учудвам...ех това поколение..от година на година все повече пропада...
Така..Малката.. ти ако имаше малко мозък в главата щеше да помислиш каква голяма грешка ще направиш..аз на твоите години изобщо не съм мислила за СЕКС при това и с 18 годишен.. осъзнай се мила..днешните момчета са/с изключения/...... както се изрази един по-нагоре тоя може верно да излезеле педофил.. ! а и става ли ти се майка на 13
после тоя 100% ще те заебе като си напрай кефа..
това е моето мнение ... ти си помисли добре преди да го направиш![]()
are stiga be na 13 e ebe i se ima si priqtel - napravii go ako i ti naistina go iskashne vi li hrumva che ako toi beshe normalen na 18 nemashe se hvane s 13 godishna znachi ne e super qk i tn ... (s izvinenie) spored men moje i da ne te zareje
![]()
На 10 вече се бутах по опашките за кисело мляко....Първоначално написано от alex_devv
![]()
+1Първоначално написано от aciko
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Съветвам те да не го правиш....това само ти трябва да решиш...поговори с майка си ако трябва.
амм такам...значи аз прайх секс като бях на 13 и половиназначи...ъмм не те съветвам да говориш с майка ти,просто тва ще те смаже...гарантирам...ъмм да прайш секс на 13-ъмм ок,ама с 18 годишен....нз може да е прекалено груб и да те нарани...все пак си девствена....ако си сигурна,че ще ти причини минимално малко молка действай....просто да не стане така,че да плачеш
![]()
успехи,мила![]()
![]()
+1Първоначално написано от v3n0ma
fuck off