.
Затворена тема
Страница 12 от 14 ПървиПърви ... 2891011121314 ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 332
    Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от aanitogb
    hooliganka89 Hah kak q naviva li...
    Spored teb trudno li e,da naviesh edna 13 godishna naivna hlapachka,za kakvoto i da e ?Az shte kaja,che ne e hich trudno.
    Tq gorkichkata oshte ne moje da misli trezvo,i nai-loshoto e,che veche iska da pravi sex.
    Az prosto ne moga da razbera za kade barzat teq deca,mozaka mi ne moje da pobere izobshto kakvo im se varti na tqh v glavite... NESE MA4I NQMA I DA RAZBERE6- VSI4KO E VAZMOJNO DAIM SE VARTI V GLAVATA I NA MNOGO POVE4E OT SEX SA SPOSOBNI
    Sq idi i se prasni v nai-ostriq agal na staqta si,nqma da sbarkash.
    Ne mislq,che umstveno izostanal chovek kato teb trqbva da dava mneniq po kakvito i da e vaprosi,ne e tvoita rabota.

Цитирай Първоначално написано от amphetaminkb
    georgi_ е напълно прав
    Веднъж някой да е съгласен с мен

Град
    Бургас
    хей и аз съм съгласна с georgi_ нищо че съм на 15
    Най-същественото е невидимо за очите...

Gospodi clasika
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Tq kak i na 9 ne se e proebala
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Цитирай Първоначално написано от jenity_bs
    хей и аз съм съгласна с georgi_ нищо че съм на 15
    Еее съгражданите ще се подкрепяме, няма как Сори че е извън темата .

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от detekt
    Я се гръмни, щом двамата са решили и го искат си никой да им забраниш, и това че на теб не ти допада тази идея не значи че ще я натякваш на някой друг. Абе мама му стара много ме дразнят такива изказвания. Изкажи си мнението пък остави човека сам да реши какво ще кажеш?!

Ти на колко го направи за пръв път?
    Да бе, точно двамата ще са го решили и ще го искат... На 13 още не знаят е*е ли им се, яде ли им се, както е разпространеният израз. Никой на никого не забранява, обаче е тъпо хлапета на 13 да губят детското в душата си така. Едно време са правили секс на по 14-15 години, а 18-годишните вече са били застарели за женитба, но тогава животът им е бил много по-кратък, имали са закъде да бързат, нали?
    След 2 дни ще видиш тема "Правихме секс с него, беше ми за първи път, но той ме остави, каза, че не иска да се занимава с деца". Всъщност той ще е прав, макар да не съм съгласна с такова поведение. Все пак той е на 18, колкото и да мразя това изказване, момчетата на тази възраст си имат нужди, пере си ги хормонът. А и дори за мен 13-годишните са келеша, а съм на 16, какво остава за 18-годишен...

Още нещо към detekt: Абе мама му стара, и мен ме дразнят комплексарски изказвания като "Гръмни се", "Застреляй се", "Удари си силно главата в най-близкия ъгъл" и пр. Кажи просто, че не смяташ мнението на другия за правилно, какви са тези изказвания да решаваш кой да живее и кой не?

И последно: Аз съм на 16 и половина и съм девствена. Приятелят ми е на близо 18, той също е девствен. И досега никога не ми е намекнал за секс, нито за нищо. Казал ми е даже, че ще ме чака, докато стана готова, колкото и време да отнеме. Дори и на georgi_ сефтето му да е било, когато е бил на 12, не пречи да мисли, че това е безсмислено, нали? И аз го подкрепям.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Повече от фен
    Абе,хора,момичето не е писало от 200 страници,защо не я спрем тази тема...Аз не бях забелязала,ама сега видях,че е така.
    [img] [/img]

Град
    somewhere over the rainbow

Re: На 13 съм и мисля да правя секс с приятеля ми

Цитирай Първоначално написано от malkata_shmatka
    na 13 sam i priqtelqt mi iska da pravim sex. toi e na 18. az se 4uvstvam gotova no vse o6te me spirat godinite. help kakvo da napravq?

т.7
    krem4et0
    Мм аз на твоити години не бих го направила.Като се замислиш малко и разбераш,че е абсурдно.Мисли за последствията...ако забременееш на 13 тазът ти още не се е разширил до нужната степен за да родиш.Има вероятност да умреш,въпреки че е по-вероятно бебето да го направи преди тебе.Такива неща се случват ,колкото и да ти е чудно.

awe tvoita p....a e o6te 12 sm dulboka ili nqkude tam i si trugnaala s 18 godi6en 6a ti go vkara vednu6 i 6te podsko4i6 kut zaek
    mi..... ko da se prai SUDBA

УАО и аз кат сам на 17 и си мислех че ако тръгна със 14 годишна ще ми е малка (нямам предвид за секс) а те колко "свободомислещи" били хората

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Цитирай Първоначално написано от malkata_shmatka
    toi 4aka,4aka i ve4e ne go svurta.
    A бе то и аз съм на 14 и ходя с едно момче от 8 месеца а пак е на 19 и още секс не сме правили защото се страхува да не ме нарани с болката която ще почувствам .. така че никой не може да се бърка в твоето решене всеки си има собствен живот и сам избира по какъв път да поеме ... Моя съвет е ако ходите от много време и му имаш доверие и доказал че те обича силно .. направи го защото все някога ще стане .. Но лично моя мъж е идеален няма кво още да искам от него никога не ме е нагрубявал най-малко приятелките ... всеки го знае с добро .. поне и преди когато не го познавах не сам чувала лоши неща за него .. така че ако се стигне до там може да не се поколебая
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Цитирай Първоначално написано от aciko
    Ако не правиш секс с него,ще те зареже.
    Ако правиш,пак ще те зареже,след някоя седмица.
    Така,че моят съвет е да не бързаш,защото после ще има пък тема,че си забременяла,че не ти идвало,че ти била разпорена дупката и т.н.
    Защото вече много такива,като теб се лъжат да спят с батковци,но след това плачат!
    +1
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

ae vii ot malki kurvi4i stavate kak moje na 13 sex da prai6 bahti gladniq narod na mene ne mi se prai tolkova sex ot kolko to na vas i kato te zaebe ko 6e prai6 ni6to puk posle kato se raz4ue 6e qde6 kureca 2 puti

lele ama ti si basi maikata i kak zaboga smeesh na 13 godini da trugnesh s 18 godishen ti v red li si ?! tragni s nqkoi koito e s edna dve tri godini max razlika kvo e tva ?! toz 4ovek ili sha e pedofil ili ti she si nai krasivoto momi4e na sveta tctc....i ne nqma da te zareji se pak hodite zaedno ot nqkvi si 2 meseca az hodq s moita priqtelka 6 meseca oshte nishto ne sme iskali ti za 2 meseca ?! biorkes Пуснато на: 30.09.91 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

ми прави...после ще ти викат " виж я тая кур*а! Оная дето я чукаха и после зарязоха"
    ETO TOZ CHOVEK E PRAV TEI SHE STANI
    !!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!

Град
    При 2-та милиона
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Moq syvet e da ne pravish sex s nego... zashtoto ako imash pone malko mozyk v posledsvie shte syjalqvash... Garantiram ti go!!!
    Съмнява ме все пак ника и е малка_шматка

Фен Аватара на neshty
    Град
    ОсТрОвА На ИзКуШеНиЯтА
    Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    Прави каквото ти дойде на акъла,но не и секс
    +1
    зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?

Хах ... да ви кажа честно изобщо не се учудвам...ех това поколение..от година на година все повече пропада...
    Така..Малката.. ти ако имаше малко мозък в главата щеше да помислиш каква голяма грешка ще направиш..аз на твоите години изобщо не съм мислила за СЕКС при това и с 18 годишен.. осъзнай се мила..днешните момчета са/с изключения /...... както се изрази един по-нагоре тоя може верно да излезеле педофил.. ! а и става ли ти се майка на 13 после тоя 100% ще те заебе като си напрай кефа..
    това е моето мнение ... ти си помисли добре преди да го направиш

Повече от фен
    are stiga be na 13 e ebe i se ima si priqtel - napravii go ako i ti naistina go iskash ne vi li hrumva che ako toi beshe normalen na 18 nemashe se hvane s 13 godishna znachi ne e super qk i tn ... (s izvinenie) spored men moje i da ne te zareje

закъснела си доста!
    още на 10 е требвало да почнеш...

Цитирай Първоначално написано от alex_devv
    закъснела си доста!
    още на 10 е требвало да почнеш...
    На 10 вече се бутах по опашките за кисело мляко....

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от aciko
    Ако не правиш секс с него,ще те зареже.
    Ако правиш,пак ще те зареже,след някоя седмица.
    Така,че моят съвет е да не бързаш,защото после ще има пък тема,че си забременяла,че не ти идвало,че ти била разпорена дупката и т.н.
    Защото вече много такива,като теб се лъжат да спят с батковци,но след това плачат!
    +1
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Град
    Елхово
    Съветвам те да не го правиш....това само ти трябва да решиш...поговори с майка си ако трябва.

Guest
    амм такам...значи аз прайх секс като бях на 13 и половина значи...ъмм не те съветвам да говориш с майка ти,просто тва ще те смаже...гарантирам...ъмм да прайш секс на 13-ъмм ок,ама с 18 годишен....нз може да е прекалено груб и да те нарани...все пак си девствена....ако си сигурна,че ще ти причини минимално малко молка действай....просто да не стане така,че да плачеш
    успехи,мила

Цитирай Първоначално написано от v3n0ma
    ave 6e ta ebe i 6e ta ostai ti tupa li si kva si, na 13 godini mi trugnala s 18 godi6en, ti v 4as li si?????????????// Ne se li se6ta6 za ko e s tebe a? taka 6e ti go nabie v gaza i 6e ta ostae, ama kakto i da e
    +1
    fuck off

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си