.
Затворена тема
Страница 13 от 14 ПървиПърви ... 391011121314 ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 332
    Kaji si mu napravo 4e ne si gotova za sex(dori da go iska6) izluji go e taka da go probva6 kolko durji na tebe.Kaji mu da te iz4aka,dokato se po4uvstva6 dostatu4no zrqla za tova,ako mu puka za tvoite jelaniq i 4uvstva 6te iz4aka,ako te zareje pone nqma da sujalqva6 4e si izpusnala "gotiniq" batko.. a ako si re6ila da pravite sex samo za da mu ugodi6 i da go zadurji6,bez jelanie-po-dobre se otkaji..nqma smisul da prenebregva6 sebe si zaradi jelaniqta na nqkoi si
    P.P. Ti misli6 li 4e kato e na 18 6te se zadovoli samo s natiskane v produljenie na meseci?? Misli6 li 4e ne spi s kaki4ki,a tebe samo te balamosva??Az ne sum ubedena 4e ti e mn veren .. se pak 4ovek osobeno na takava vuzrast si ima nujdi
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Град
    bulgaria
    za da pita6 po forumite si li4i kolko si naqsno prosto.qko si naivna,majivota 6te otraka,sled vreme 6te vidi6 4e ne purvata pi6ka,izpre4ila se pred teb se lapa re6enieto si e tvoe ne na6e,ti 6te si 4uka6 g;lavat v stenata posle,ne nie,pravi kvoto ti diktuva detskoto surcee

1-во се осъзнай малко иии след това прави каквото и да е според мен не го прави. (омг тя е на 13 )
    Аз съм една нормална ненормалница, с амбиции да стане побъркана! Кой в моя свят определя кое е вярно и кое не?

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от aciko
    Ако не правиш секс с него,ще те зареже.
    Ако правиш,пак ще те зареже,след някоя седмица.
    Така,че моят съвет е да не бързаш,защото после ще има пък тема,че си забременяла,че не ти идвало,че ти била разпорена дупката и т.н.
    Защото вече много такива,като теб се лъжат да спят с батковци,но след това плачат!

Град
    kAMBODJA
    ne momi4e ne pravi ni6to s toq izpolzva4..... lelel kak moje da ima takiva hora be ne moje li da si nameri nqkoq na negovata vazrast 4e 6te te kara teb ..... sigorna sam,4e ako spi6 s nego 6te te razpori a moje bi i ne samo tova ..... 6te te zareje ti 6te si vlubena posle v nego za6toto ti e parviqt abe stra6na rabota... az ako sam 6te go zastrelqm ili 6te go naseka ... no ti si ima6 glava na ramenete

Чудя се защо все още има хора,които отговарят на темата.Авторката не се вясвала от няколко месеца ако не и повече.
    Never let the fear of
    striking out keep you
    from the plating the game!

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от Justified
    Чудя се защо все още има хора,които отговарят на темата.Авторката не се вясвала от няколко месеца ако не и повече.
    Пука ли ти
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Моя съвет е да не правите секс! Целувайте се,прави му свирки,ако искаш, но НЕ И СЕКС ! ! !

Град
    veliko tarnovo
    м как ти е дограмата за мен тои се ебава с теб ,от колко време ходите? я се успокои малко,батковци на по 18 забарсват 13 годишни само заради секса(поне една голяма част извинявам се на тея които не правят така)ако го познаваш добре деистваи бе закфо ли си бласкам глаата аз във всеки един случаи ша си я бласкаш ти и не си ли малко малка
    KoГаТо цАфНаТ тЕмЕнУгИтЕ и РаБоТаТа ТрАгНе ЗлЕ еБи Им МаИкАтА нА дРуГиТе И гЛеДаИ тИ дА сИ дОбРе!!!

Я се изтрескайте, за да спре тая тема да ми излиза като "актуална", защото вече ми писна!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Цитирай Първоначално написано от malkata_shmatka
    2 meseca malko li sa?
    не, но ти си малка
    тъпа си, ограничена си
    сигурен съм, че след като те изчука ще пуснеш тема: свърши на пердето, мога ли да забременея
    хахахХАхахха Не прочетах след този пост другите постове щот паднах .. от стола ... ХАхьахХАХха напално сагласен!

Цитирай Първоначално написано от alex_devv
    закъснела си доста!
    още на 10 е требвало да почнеш...

+1
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

:)

NE DEI DA BARZA6 V NIKAKAV SLU4AI,KOGATO BQH AZ NA 14 IMAH ABSOLUTNO SA6TATA SITUACIQ I KFO PRESPAH SNEGO SLED TOVA HODIHME 3 GOD,AMA SE BQH OTTEG4ILA TOOOOLKOVA OT SEXA 4E RE6IH DA SE RAZDELIM,PODOBRE SI GLEDAI O6TE DETSKITE GODINKI I SI JIVEI SVOBODNO AMI NE DE SA SE 4UDI6 VSQKA VE4ER BREMENNA LI SAM ,I TAKIVA GLUPOSTI,MAJE VINAGI 6TE IMA.KAKVO STE ZAPO4NALI VIE MALKITE DA SE EBKATE OT PARVI KLAS O6TE MALKO ,NENORMALNI LI STE
    zNaM KoQ Da bAdA,ZnAm zA6To sAm lUdA,ZnAm kOgO CeLuVaM ZaNaM KaKvO RiSKuVaM

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Цитирай Първоначално написано от Justified
    Пука ли ти
    Честно казано си прав.Поне имам с какво да се забавлявам като чета такива теми.
    Never let the fear of
    striking out keep you
    from the plating the game!

Град
    до твоята звезда :)
    Кви са тея 22 страници .. за нещо което не зависи от вас ..
    и 30 коменатара да имаше ..всички щяха да казват едно и също -рано ти е ...
    аМА .. 22 страници ... за нещо напълно ясно

anonymous535096
    Guest
    Мацка сорка ама зимам мнението на другите! Не че аз съм много по-голяма,но просто от личен опит изчакай..Аз нито се радвам,нито сажалявам,но ти си сепак на 13 едва ся навлизаш и ти стааш пубер и тн..Просто изчакай,ако е сериозен и държи на теб 6е го преживее! Успех

Фен Аватара на Zqpkov
    Град
    ...ша0лин !
    Така,че моят съвет е да не бързаш,защото после ще има пък тема,че си забременяла,че не ти идвало,че ти била разпорена дупката и т.н.
    Защото вече много такива,като теб се лъжат да спят с батковци,но след това плачат!

перфектния отговор

just f**k y0u !?!

Брантия.

Вече са ми втръснали такива теми - <14 годишно - секс.

Видяла жабата да подговават коня и дигнала крака.Ей така имам чувството,че мислят тези 10-14
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Темата вече е на 1 година,не четете ли преди да пишете в нея?

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    И?
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Не така е по забавно

Ох леле леле Ами определено не си готова щом пишеш тук и щом имаш капка колебание. Изчакай..не прибързвай има време цял живот ще праивш секс

Аз ще кажа нещо което другите не казаха.Ако му е зор да правите секс му дай да те оправи отзад...

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    абе хора кво пишете, тва е от миналата година, вече или са се наебали или я е зарязал 100 пъти

"че ти била разпорена дупката"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си