- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 13 съм и мисля да правя секс с приятеля ми
"Kochinata" nie sme si q napravili i nie bi trqbvalo da mojem da si q opravim,taka che...da bqgame ne e reshenie.Iskam s gordost da kazvam,che sym bylgarka,iskam Bylgariq sled 20 godini da ne e tova,koeto e sega,da e gorda evropeiska strana,koqto da osigurqva dobyr standart na jivot na naroda.I tova nqma da stane ako vsichki izbqgame ot Bylgariq,mojesh da si siguren!Първоначално написано от BaiboCo
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
temata za balgariq e interesna moje li po nqkakav na4in da napravim obsh 4at 4e v tiq foromi se deistva mn bavno0
ми недей...още си мн малка...и не мисля че осъзнаваш какво имаш на предвид като казваш "готова съм?!" изчакай...ако те обича ще си остане с теб и без sex...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ми щом се чувстваш готова му даи да те изчука,ама после като те зареже да не си биеш главата в стената!! Ма грам не мислите с тия глави...Секса не е само удоволствие,а ОТГОВОРНОСТ!!!
Тои е на 18..ти..на 13.На него му е сега момента да излиза да се забавлява с приятели..да се занимава с момичета-независимо,че ходи с теб,това на него не му пречи.Точно в тази възраст момчетата само си мислят къде да се шмугнат на топло м/у нечии крачета,а ако си мислиш,че ще оправя само теб..мн се лъжеш..хлапе..
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Не ти не си готова, ако беше възрастта нямаше да те спира!!! Недей да правиш секс с него, просто си малка и после ще съжаляваш. А ако те е страх да не би като му откажеш да те зареже, помисли защо е бил с теб ако те остави....
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
мацка,ако се чувстваш готова,го направи .. има възможност да те зареже след тфа но ако си сигурна в чувствата му ... давай!помисли внимателно обаче преди тфа дали искаш точно сега на 13 .. да го направиш и дали точно с ТОЗИ ЧОВЕК !?![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Първоначално написано от BaiboCo
Az go napravih predi g/d 1 godina i e mnogo po dobre ... ne sled 3 god a sled 3 dena se iznasqi ako pita6 men![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Като държи на секса да си хване някоя по-голяма, готова за секса...
А вие като се изнасяте нищо няма да оправите...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първоначално написано от Lorelei
Ami malko hora sa na tova mnenie .... az li4no se mahnah i jivota mi se obarna polojitelno zlobata v horata i si4ko tova .... ne sme vinovni nie a pravitelstvoto i koito i da ide na tqhnoto mqsto pak 6te e taka za6toto seki e al4en za pari i moje bi kakto kaza sled 20 godini 6te se opravim ... az iskreno se nadqvam i togava sas udovolstvie 6te se varna v balgariq i ne samo az a hilqdi balgari koito sa izvan balgariq ... v momenta e kriza vlezne li evroto o6te po lo6o 6te stane az jiveq v edin ot nai hubavite kororti v ispaniq i vav slan4ev brqg e po skapo ot tuka ... moje li da mi obesne6 tova tuka zaplatata ako e 1000 evro v bg 6te e 400 LEVA a edin hlqb e 1 lev tuka e 30 stotinki .... balgariq nqma bade6te blizkite godini zatova seki 6te se iznese tam 6te ostanat horata s tvoeto mislene pensionerite koito imat da zimat pensii u4enicite (i ot tqh dosta 6te se mahnat) i horata koito imat vazmojnost da oceleqt v tova koeto predstoi ...... seki da si opi4a akala i dokato e po mlad/a da se maha ot bg tova e moeto mnenie nezavisimo koi kakvo misli no e FAKT samata istina!
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Аз на 13 още си играех с приятелките пред блока както се казва.За къде бързаш?Да не случайно твоите приятелки да са се е***и пък ти горката си изостанала.Секса на 13 не те прави голяма,а по-глупава.
Помисли си такава ли искаш да си.Не бързай да израстваш толкова.Има време за всичко.
![]()
Който се смее последен - най-бавно загрява!
недеи ..сега в теб бушуват мн хормони аз направих грешката и го напраяих на 14 ..и до ден сажалявам затфа.по-добре недеи защото мн тъпо ще се полу4и след време като скъсате и ти се прави а няма с кого и си на 14 примерно...не е хубаво от толко малка да запо4ваш![]()
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
neznam kak da go kaja po-qsno:ne si gotova,ne go obichash,toi ne te obicha,malka si i dva meseca vyobshte ama vyobshte ne sa mnogo![]()
Truth is only skin deep
Не е разумно, не е законно, определено не си много готова, а приятелят ти... едва ли е по-разумен, за да иска секс от теб. Много си го лофкаш? Сигурно и той много те лофка. М?
Не бързай... изчакай няколко годинки. То ще се види кой, кого лофка.
Няколко страници по назад се писа, за това как може момчето да бъде наказано после. Та аз се сетих, че скоро имаше случай с майка, осъдила приятеля на малолетната си дъщря, за това че е правил секс с нея.![]()
Разликата не е голяма , но точно в този период според мен ясно си проличава разликата в мисленото и държанието. Ти си на 13 и мислиш за приятели, гадже,даскало , а той на 18 - секс, работа,реализиранеи още много неща за които едва ли си дорасла. Никой от тук не може да ти каже не спи с него или спи с него , защото не го познава . Това го решаваш самата ти ,но първо се замисли само за спането ли е или за нещо повече. Ако постоянно ти говори за секс трябва да се замислиш дали просто не си поредната .
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
{S}a^N^n{Y}, ама не се отнася само до приятеля и а и до нея. Твърде малка е. Тя тепърва започва да се развива физически и психически, съмнява ме и сексуалната и култура да е на ниво. Ами рано и е, според мен. Никой не може да каже? Аз пък смея да и кажа да не го прави.
Ne mislq che na 13g si gotova fizicheski ili psihicheski da pravish seks! Ako go napravish tolkova rano posle shte sujelqvash! Ne se vodi po jelanieto na priqtelq si, ako toi ima naistina nqkakvi chuvstva kum teb nqma da bude problem da poizchaka izv vreme! Ne si misli che sled kato v posledno vreme povecheto na tvoita vuzrast sa spali s momche trqbva i ti da posledvash tozi primer!![]()
abe iz4ukai se v golemiq zagorql pi4goa sled 2 dena da t1rsi nova kato teb![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Малка е ама щом го иска никой не може да я спре. А за сексуалната й култура ,да права си че не е на ниво . Ама като се замислиш колко 12-13 годишни пикли срещаш по улицата с полички 1 пръст под триъгълника и огромна разкрачка. Не казвам че трябва да стане такава , а по скоро да помисли дали иска да е такава или да го направи заради себе си.И най-важното - дали си заслужава с баткото.
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
Хаха,много бързо забравяте какви сте били на 13"Ти не си готова физически","Мензис имаш ли?"...
А иначе по темите "Кога ви дойде" не обръщате внимание,че 95% от отговорите варират във граница от 10 до 12...та даже някои и на 9.И,повярвайте ми на 13-14 познавам и деца,и жени(говирм за физически).Вярно,че масата момичета не са готови за такава отговорност на тези години и е по-добре да изчакат,но е ужасно тесногръдо и неправилно да се гледа на тях като на деца,едва ли не негодни дори за общуване,защото има и разумни умствено и физически израснали
![]()
Absolutno sym syglasnaПървоначално написано от aciko
Виж ,момче ти го казва ,така че прави си изводите
![]()
Аз кочина не правя.Първоначално написано от Lorelei
Нека си стоим тука, па може и да станем повече (децата ни да са такива), защото ако нормалните хорица се изнесем, България ще си остане хептен кочина. ;Д Скапаняци винаги ще има, ама да ги помачкваме докат сме живи.
![]()
Първоначално написано от Mirelchetoo14
taka e no kato se zamisli sled vreme i 6te osuznae 4e e sgre6ila zatova trqbva mnogo da pomisli dali naistina go iska
![]()
Съгласна съм с Mirelchetoo14. И ще се повторя от предното си мнение, че най-вече важно е и умственото израстване. А като гледам, че авторката още се колебае, май, май...
Ооо, и един съвет!Мм този, който го каза, не се бъзикаше.
Гледай къде свършва, най-често се забременява, ако се изхвърли на земята или на щорите.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На 13 си много малка.Живота не свършва.Изчакай, няма за къде да бързаш...А отделен въпрос е дали той те обича, защото нуждите на повечето 18-годишни момчета се свеждат до секс...тъй, че много внимавай какво правиш и с кого, защото ако сега избързаш...ще има да съжаляваш после цял живот. Ще вземеш да направиш някоя простотия и после ще си навлечеш купища проблеми.
Виж, и аз съм на 13 години, а дори си нямам гадже.Да не би да ми има нещо !?Живей си живота...рано е за такива отговорни неща!
Никога не е късно...да се усмихнеш ! =)
Але как се навивате да ходите с толкова големи бе !? БААСИ 5г. разлика.А ПЪК ТОЙ КАК СЕ Е НАВИЛ НЕ ЗН.Трябва да е еба*и злето!